Laghäng

Middag på chili, 3D-hemmabio och sällskapsspel med världens bästa lag denna afton. Hur kul som helst, måste också poängtera att jag vann alla gånger(!!!!) nej men fan vad jag kommer sakna dessa brudar när jag flyttar om 3 veckor. Imorgon spelar vi junior DM-final mot Ope och förhoppningsvis går det bra mycket bättre än sist, har hamnat i en svacka och blivit offer för prestationsångest. cutcut.


Get it together SAS

Efter en fredagkväll på gymmet har jag planerat och försökt boka min one-way ticket till Englandet men det gick fan inge bra så nu ger jag upp. SAS vägrar låta mig betala, slår vad om att det är mitt öde att vara fast i Brunflo hela livet, skaffa jobb på Ica och få barn vid 22. No offense det är bara inte livet jag skulle välja åt mig själv. Lite bitter atm ja.


Rastat Buster

Var tänkt att jag och ma bfam skulle åka wakeboard idag men pga storm på sjön blev det en vanlig båttur istället, Aron och Martin hängde också på som ni ser. Eller vanlig båttur, efter allt jävla guppande och smällar man fick ta är jag PRETTY SURE att inga bebisar kommer någonsin födas ur min kropp, never ever. En del punkterade lungor och knäckt ländrygg får numera också dras med. Men klagar inte, inte alls. Kul med match imorgon btw hörs


Hej alla fans

Igår firades fina Fanny som fyllt 19! Middag hos henne och party på marité. Jag lever i helvetet idag iaf, bakfylla med tillhörande ångest och jag härjade inte ens.. Oförtjänt.


RSS 2.0