Packat & Klart

 
1,3 mil PW, Påskmiddag 3/3 nermulad och packningen -check. Har tagit med mig förvånansvärt lite den här gången men blir desto mer shopping då! Nu gruvar jag mig inför tidig uppstigning följt av intervaller och jag har redan lite hemlängtan och vi har inte ens åkt än. Nej jag är för bekväm av mig bara. Lär ju falla pladask för Rom och har aldrig varit i Italien längre än en lunch förut så det ska bli spännande men jag skulle heller inte ha något emot att bara slappa i sängen hela lovet. Kommer sakna den min sköna säng </3 Jag kan ju vara höjden av lathet ibland alltså.
 

skönare dag

 
Fint väder tänkte jag och drog ut på 1,1 mils powerwalk, provade runkeeper och blev frälst. Efter 90 min var jag hemma och insåg att det var lördag idag och intervallträning. Alltså vi blev beordrade på fysträningen i tisdags att köra 2 intervallpass under denna vecka då vi har haft uppehåll från fotbollsträningarna pga påsk. och eftersom jag ska till Rom nu också och kommer missa en hel veckas träning känns det mer än nödvändigt. Så får jag kliva upp extra tidigt på måndag och köra nästa pass då, kul att jag är så bra på planering! 
 
Aja käkade middag och tejpade om skavsåren och sen hann det bli kolsvart innan jag tog mig ut igen. Men jag verkar trevligt nog ha kommit över min rädsla för mörker för det var ju ganska mysigt att rusa upp och ner för backen där under stjärnklar himmel. oj djupt xD Mja men föredrar att träna ensam och nu var det ju typ inte en kotte i närheten. Sprang 20st på 3 olika distanser och det får väl duga. 
 

Tur man är produktiv

Här har jag legat sen jag vaknade vilket var typ klockan 12 imorse och med katten parkerad på magen.
"Men kom igen Isse posa då"
"No." 
 
 
Aja borde väl forsätta med PA:t idag kanske, får se. Fint väder också, lär ju gå ut en sväng om jag hinner. Synd man har så fullt upp!
 

STUDENTEN ÄR NÄRA NU

Fick äntligen min studentmössa idag. Nu känns det på riktigt! Har varit helt emotional hela dagen haha, från asglad till supertaggad till framtidsångest till separationsångest till lite ledsen. Haha fan borde fokusera på att ha den bästa tiden i mitt liv nu men så tänker man på vad som ska hända sen och har typ ingenting planerat i sommar. Näej skärpning, det kan man oroa sig för när den tiden är kommen. Spontant är alltid bäst ändå. Äeh men förihelvete vad skönt det här ska bli, FAN VAD KUL!!
 

Rätt bra måndag ändå

 
Måndag och panikartad morgon då det slog mig att jag skulle ha prov idag. Prov om idrottsskador och det var nog enda gången det gynnade mig att jag redan har haft alla haha. Gick ju galant det där. Nu ska jag iväg på träning!
 

Distriktsmästerskap

 
Söndagen vigd åt fotboll och då trivs man ju. Årets första tävlingsmatcher då en DM-titel stog på spel. Eller ja idag var det gruppspels-kval och vi förlorade båda med 1-0. Gick alltså inte vidare så synd där med perfekta förutsättningar och då menar jag vädret, inte mitt jävla ben som nu har blivit helt obelastbart då vadmuskulaturen är helt fucked up. Gissar på en överansträngning men som om jag har tid för sånt.. Välkomnar 3 blåmärken, ett rivsår och en stämpling också ♥
 

post-workout

 
HejHej vi har varit på gymmet. Kommer jag har dålig träningsvärk i axlarna imorgon eller svar ja. Nu måste jag lära mig lite NK A, fick icke godkänt i kursen och ska tydligen göra en ny prövning på fredag. eeeeh trodde det var nästa vecka fml.
 

Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad.

Vanligtvis tröttnar jag på låtar efter ett par veckor, men den här har jag nu lyssnat på i 5 år och den blir ju aldrig dålig! That's insane. Ännu stördare är att jag kan hela utantill, eller nej det är väl inte så konstigt egentligen.
  

They see me bowlin' they hatin'

Ok inte riktigt så men jag ägde nog lite i bowlinghallen idag. Förlorat några naglar och gick hårt ut redan från start. Slängde iväg klotet så det studsade fram haha. Eller ja det kom inte ens fram det åkte i rännan. Men sen gick det bättre, hamnade tvåa på highscore-listan ett tag, tills jag tappade på slutet. Blev väl trött av att rulla ett 9kg klot. (xD) Men alltså vad vill jag, analyserar 2h bowling som om det spelar nån roll. Fatta humorn nurå kompisar.
 

Life sucks when you're ordinary

Har haft gäster ikväll och ätit alldeles för mycket mat. Pratat om studenten och framtiden och jag vill bara bort härifråååån. Tur man ska till Rom snart! Ska fota som tusan där nere och förhoppningsvis hitta någon fin klänning man kan använda på student eller balerna. Börjar få panik för jag verkar ju ligga efter som tusan med det där! Beställde hem 3 st igår så får hoppas att iaf nån av dom passar. 
 

BFK - Ope

 
Personligen en tung förlust med 3-2 kanske, SUGER JU LIVET UR MIG ALLTSÅ. Så nu är jag lite ledsen för jag underpresterade så jävla hårt. Självutnämnd TWP (totally worthless player) Var inte riktigt i form och jag antar att jag kommer bli sjuk vilken dag som helst. Ska boka tid hos doktorn för att kolla lungorna också. Men mitt Brunflo-hjärta klappar lika hårt ändå, så kul att vi har fått till så bra spel, och fint spel. Ja det är fan roligt.
 

blivit med iphone

 
skaffat mig en ny liten vän, fan vad nöjd jag är. fattar inte varför jag har väntat så jävla länge?! Haha var dock nervös när jag skulle köpa den, och med all rätt. Fasen vad killen på telia drev med mig HELA tiden. Vilket teknink-offer jag är, kan ju ingenting. Kul att man kan stå till tjänst iaf, vare sig jag vill att folk ska skratta åt mig eller inte. Haha ne men han var trevlig ändå, fick superbra hjälp! Älskar kameran framförallt och brännvidden är ju helt underbar om man jämför med min förra, så som sagt nöjd.
 

I knew you were trouble when you walked in

 
Slutade tidigare idag och åkte hem och sov med fettot. Alltså katten, fan va tjock han har blivit. Sedan har jag tränat fotboll och skorna kändes lite bättre idag som tur va. Skäms dock fortfarande över hur jävla rosa dom är haha. Och på fotvården igår konstaterade hon att jag har en inflammation under stortånageln, hon tryckte lite lätt och det sprutade var över hela rummet. Visst vill ni veta sånt här va?
Nu ska jag gå och glutta i skafferiet 5 gånger innan jag kommer på vad jag vill äta. Som det brukar va, man går fram och tillbaka som om det skulle dykt upp nått nytt but no. Men så gjorde det det för pappa kom nyss hem från affären åh lyckligt.!
 

onsdag mitt i veckan

Har nyss kommit hem och ska snart iväg på fotvård. Gruvsamt.. Tänker på när jag ska ta av mig strumporna och blotta fötterna - fritt fram för undersökning. Stackarn har mitt medlidande. Alltså typ inte ens jag själv vill ta i mina äckliga fotbollsfötter. JA för spelar man fotboll är både fötter och tår så jävla mycket värre än om man inte gör det. Blånaglar är oundvikligt. Men nu ska hon få bota mig då jag verkar ha fått alla åkommor på en och samma gång. Sedan ska jag iväg på gymmet och efter det väntar väl plugg hela natten. Fina studentliv, dö.
 

adidas predator

 
Mamma bjuppa på nya fotbollsskor igår, välbehövligt osv då dobbplattan på mina gamla typ hängde löst. Ville egentligen ha ett par klassiska copa mundial, precis som mina gamla men det fanns inte på en enda butik?! Eller inte i min storlek, jävla små fötter. Men eftersom jag hade träning på kvällen fick man ta vad som fanns då. Ett par knallrosa! Så jävla fult alltså jag syns typ från månen. Gjorda av syntet och plast, hur hemskt som helst. Hatar dom redan. Men ska prova dom några träningar till så får jag se om jag vänjer mig, annars får jag väl beställa hem ett par copa iallafall då. Lätt bästa skorna jag någonsin haft. 
 

Internetbrist

HEJ. Jag har efter 4 dagar i fjällen utan internet kommit hem och till min förfäran drabbats av en trasig router. Alltså ytterligare 2 dagar utan sociala medier och efter införskaffandet av ny router funkade den för alla utom mig. 1 dag till där men nu har det äntligen blivit ordning på skiten. Eller vad säger jag skiten, skulle inte klara mig utan lol. 
 
Aja lovet har bestått av några fina dagar i fjällen och lite party. Har inte tränat på en vecka och det känns och det syns tragiskt nog. Men nu blir det ordning på det med, skulle önska mig en gnutta bättre självdisciplin alltså.
 

Mot fjällen

Ska bege mig upp mot fjällen idag, mamma har hyrt en stuga tills på torsdag och dom åkte upp igår. Hoppas på lite bättre väder än idag bara, blir ju så mycket roligare då. Snowboard och skoter är vad jag har tänkt roa mig med iallafall. Lär ju inte finnas nått internet där uppe så bereder mig på insta-abstinens. 
 
 
Och en sak till: följde strömmen och klippte av mig håret igår. Lär få panikångest om en dag typ men tur att det finns löshår då!
 

Brunflo FK - Orrviken

Bra match och fint väder. Vi spelade riktigt fin fotboll och hade många fantasifulla lösningar, passningar, löpningar osv som resulterade i vinst med 6-0. Det känns dock lite klent med tanke på hur många chanser vi faktiskt hade men brände, och 0-0 i paus reflekterar inte spelet för fem öre. Själv gjorde jag två ass men brände alla skott på mål. Kändes som vi spelade på hockeymål typ, tänker skylla på att jag fortfarande är lite ovan som ytterback. Har ju bara spelat två träningsmatcher än så länge.. .. Aja det var svinkul och hela laget presterade superbra!
 

Masterpiece

 
Ok fan vad grym jag är. Vaniljkesella med rostade havregryn, hallon, björnbär och kokos. Tänkte dock inte på att skålen var så stor så det här blev alldeles för mycket.. Men ändå, Jag lyckades. Köket är ju kaos som alltid efter att jag har varit där och sockret jag stekte havregrynen i blev nog lite bränt men alltså framsteg!  
 

Cardio-lördag

 
Som alla andra lördagar. Idag blev löpningen dock ganska misslyckad, glömde broddarna och underlaget hade tillochmed varit för halt om man var typ pingvin. Sedan var det oplogat halva vägen så blev en del höga knän. Drog en vurpa och sänkte tempot till powerwalk efter det. Har ju en skadad fot att tänka på, och match imorgon! Fick avbryta helt efter 5km (tänkte köra 10) pga brainfreeze när stormen drog igång igen. Tips från coachen: använd pannband. Kanske pallrar mig ut ikväll igen för det här blev ju som sagt helt misslyckat. 
 

kommit igång med PA

 
Har äntligen kommit igång med projektarbetet efter hur många om och men som helst. Fick mig en spark i röven i tisdags och tvingades gå iväg på biblioteket och låna väldigt många böcker som ni ser. Det är helt värdelöst för mig att söka fakta på internet och jag är inget fan av böcker heller men det är ändå skönt att ha nånting mer konkret att bläddra i.
 
Så det här med näringsämnen i förhållande till träning är ju faktiskt jätteintressant. Jag har bara gått igenom protein än så länge och insett att det är mycket man kan, mycket man tror att man kan och mycket man inte har den blekaste aning om. Till exempel bör man inte dricka mjölk om man vill fokusera på sin fettförbränning. 
 
Sen gjorde jag en proteinberäkning utifrån mig själv och min träning där resultatet visar 150g protein om dagen. Jag tyckte det lät förvånansvärt lite, men efter noggrann undersökning har jag kommit fram till att det är mer än en förpackning köttbullar om dagen. Förutsatt att jag enbart äter köttbullar. 1 förpackning = 1 kg = 120g protein. Eller så äter jag 1kg köttbullar med lite pasta till så är jag uppe i mina 150g då protein finns i alla livsmedel, mer eller mindre. Men tänker man på det här sättet så verkar ju 150g helt stört mycket. Vilken jävla biff (hehe ok) jag ska bli.
 

100 (98) -dagars

 
Två bilder från förfesten med klassen. Drack vitt vin och ska jag aldrig lära mig att det är en dum idé? Vilket litet svin jag var. Skämmas får man göra och Ågren har man fortfarande såhär 2 dagar i efterhand. Är det ett sammanträffande att jag heter det i efternamn eller? I think not. Kommer dock inte ihåg så mycket, eller kanske tillräckligt. Hmm vad ska man mer säga, fyllekäkade på donken och glömde plocka bort gurkan från cheesen som jag sedan slukade i två tuggor och ångrade mig när jag märkte att den inte alls smakade bra. Är man fin och fräsh eller svar nej och det kan nog alla instämma i då jag dagen efter både såg ut och mådde som ett as. #publichumiliation
 

Nu är det vår

 
Ett par plusgrader och lite solsken har man inte bevittnat på kanske 5 månader här uppe i Norrland. Såklart passar man på att plocka fram en tunnare jacka och conversen. Fast mest för att mina Peak är hos Malin efter en rätt lagomt kaosad 100-dagars fest och fylla. Men mer om det sen.
 
Annars har jag sovit bort hela dagen och gymmat med Annica. Har inte kunnat göra mina favorit-squats pga skada på ett antal veckor men nu kände jag att det var dags. Tro mig när jag säger att jag bokstavligen kröp upp för trappen när vi var klara. 
 

RSS 2.0