come take a walk on the wild side

2 timmars träning med fokus på fettförbränning i strålande sol, förhoppningsvis har jag blivit lite brun och inte bara fräknig. Mamma sa att beach 2012 var för sent att satsa på, jag ska självklart göra allt för att motbevisa detta. Å andra sidan tänker jag inte visa mig i bikini förrns om 5 veckor men det är fortfarande beach 2012. 
 
Men nu är det middagsbjudning hos Rud. och jag är sen. hejdå.

Oh dream maker, you heart breaker

Har precis tittat på Breakfast at Tiffany's, och haft lite panikångest över att jag inte sett den tidigare (!) Även blivit aningen nedstämd över att inte få uppleva Audrey Hepburns existens under min livstid. Hon var ju typ bara en av dem största ikonerna genom tiderna.. och omg så vacker. Men ja jag får väl nöja mig med vaxdockan från Madame Taussad's, den va fin den med.


Stolt Coach Kerstin

Jobbat näst sista dagen på fotbollsskolan idag, mina kids har blivit som små Zlatan allihop. Hade man förväntat sig nånting annat eller nä. Imorgon ska ledare-mot-barn-match spelas, diplom ska utdelas, avsked ska tas och fika skall förtäras. Nånting att se fram emot! Har också planerat för målgest-övning som ju kan vara bland det viktigaste. Känns konstigt när jag blir gladare än pojkarna över att dom gör mål, så mitt sista uppdrag som 9-dagars coach blir att lära dom lycka över gjorda mål. Även lycka över vinst som också tycks saknas en del. 
 
Häromdagen skulle jag framföra vikten av ett passningsspel under match och ställde frågan "vad är viktigast när man spelar match?" Utan svar fortsatte jag om att det är att göra mål för annars kan man inte vinna, och det lättaste sättet att göra mål på är att använda sig av ett passningsspel. En kille avbröt mig upprört och förklarade att jag hade fel, det viktigaste var att ha roligt. (Just det.) 

Och idag innan hemfärd säger A 6 år, "Jag tycker du är snygg har du stora bröst det ser ut som att du har det hur stora bröst har du?" Det var utan tvekan den mest obekväma situationen jag någonsin varit i, upprepar mest obekväma situationen någonsin.! Vill härmed understryka (för att motverka eventuella pedofili-föraningar) att jag inte blottar mig för ungarna, är iklädd minst 3 par tröjor dagligen. och byxor. 
 
Här var jag typ 6-7 år, hehe.

walking through the city streets

Har kollat klart på alla säsonger av Vampire Diaries, Gossip Girl och New Girl (jag har ett liv jag lovar) så låt mig presentera min senaste upptäckt: The Middle. Sorry för dålig kvalle, eller ne, det är ju inte mitt fel. Men jag hitta ingen bättre.

like the stars miss the sun in the morning skies

Förbereder mig mentalt för matchen ikväll, samtidigt som jag städar rummet, sorterar i garderoberna och lyssnar på Lana Del Rey. Funderar också på om det är värt att skaffa tidslinjen på fb, tvätta håret innan matchen, internetshoppa litegrann och vad som är mest värt att önska sig i 18 års-present - iphone eller systemkamera? Åh den här dagen går så himla segt, och matchen börjar inte förrns klockan 19! men tips till er; ni kan ju befinna er på Hofvallen då.


Just some black ink on some blue lines



Firade midsommar och SÅKLART REBECKAS FÖDELSEDAG, 18 år, myndig och allt vad det innebär! Gjorde debut i Dvärsätt och hade en strålande kväll som tyvärr slutade lite olyckligt men det är inget jag tänker ta upp här.
Vi var ett antal tjejer som började kvällen med middag och tårta, Rebo fick störtsköna presenter och lite senare ramlade det in mer och mer folk. Sjöng för allt vi var värda, skrattade i massor och tog motvilligt ett dopp i poolen. Jag blev rånad på mobilen och sedan slängd i vattnet (trodde för en sekund att jag skulle dö men sen märkte jag att jag faktiskt bottnade, tur det) Med kläderna på och hela köret. Hejdå smink, hejdå frisyr, hej hej-kom-och-hjälp-mig. Men det var kul, omtänksamt att dom inte lät mobilen bli förstörd också. Tack grabbar <3

These last few days

Har jobbat nu i 3 dagar, 7 to go innan jag får va ledig ett tag. Fotbollsskolan har verkligen för- och nackdelar. Jag är så himla trött om dagarna att man kan tro jag har nån sjukdom. Somnar på en gång när jag kommer hem. Småbarn tar kål på en. Jag har en grupp med 5-6 åriga pojkar som har så himla mycket energi! Men dom är så himla söta på samma gång och det är jätteroligt att se dom utvecklas. Så det väger upp allt. 

Idag gjorde jag ett besök i Stan, fikade med Maria och Frida på tings och sen åkte jag hem... och sov. Pressat in i det sista i kvällssolen och kollat på tv har jag också hunnit med.


will you run with this dream, or will you run alone

Hade en fin skolavslutning igår, fikade först med klassen och avslutade sedan skolåret i aulan. Efter det gick jag och Stina på picknick på stortorget, Johanna kom förbi en sväng och några klassisar också så då begav vi oss till badhusparken och njöt av finvädret. Nu har Stina åkt till Norge och det suger för min del för jag får inte träffa tösen på hela sommaren. Ska typ roadtrippa dit och hälsa på. 
Senare på kvällen så bjöd Ante in till Sverige-England skådning och lite förfestande som sedan fortsatte hos Maria med några fler berusade själar. Insåg vad skönt det har varit att leva utan massa onödigt drama så länge, fattar inte varför man vill hålla på att ställa till med sånt, uttrycka förolämpningar osv. dumt.

Somnade på två sekunder hos Amanda efter en väldigt lång natt, fick skjuts hem imorse och sedan har jag bara spenderat dagen framför tv:n. Skulle tittat på fotboll men det blev inge av. Mår ju sisådär. Nu ska jag återgå till New Girl, ha en trevlig kväll allesammans.


Swinging in the backyard

 

Hola guapas, har varit produktiv idag. Suttit forever alone i en av skolans datasalar i ett par timmar för att göra klart lite arbeten. Jag blev inte så värst nöjd men förhoppningsvis så duger det till önskade betyg.

Sen har jag varit och tränat, gick väl sådär. Känns skönt att vi inte har någon match på ett tag, så kan man verkligen fokusera på träningarna och hinna lära in nya spelövningar osv. Bättra på konditionen och sånt där. Jag har blivit dålig på att fokusera den senaste tiden, så nu blir det skärpning. Lär nog gå mycket bättre utan skolan och sånt där annat som tar plats i huvudet. Ska försöka hinna träna mer på fritiden också, vill verkligen vara fit inför Zakynthos i sommar!

Imorgon får jag sommarlov och det ska bli så himla underbart. Mitt livs sista sommarlov, lite ångest har man väl samtidigt som förväntan. Har så mycket att se fram emot; midsommarfirande och firande av Rebo, och givetvis alla andra som fyller år, samt jag själv som fyller 18, krogen, storsjöyran, Zakynthos (höjdpunkten än så länge), också alla andra ännu ej helt spikade planer som innefattar roadtrips, poolparty i Skålan och fest i hela huset hos Anna. Men det bästa av allt, det är fan känslan av frihet och all spontanitet den för med sig. Mitt sista sommarlov kommer bli superbt, utan tvekan.


You sat down by the table and you said Hello, and I said Hello Hello

Idag var en sån dag man ångrar att man ens klev upp imorse. Tills Malin kom och fick mig på bättre humör, gosfia. Vi slog följe till sjukhuset för introduktionsdag följt av middagsdejt på donken och skohandling på Scorett samt agerade entusiastisk publik på hennes pojkväns korpenmatch. Det var kul.

Sötaste reklamen of all times


atm


Studenten 2012

Gårdagen var så himla rolig, och faktum är att det känns inte alls surt att gå i tvåan. Blir ju glad för alla andras skull, alla andra som var så lyckliga. Älskar student-dagen. Hela stan är i sån skön stämning och allt är bara allmänt bra! Men nästa år är det min tur, och då jävlar ska det firas. 
Iallafall så besökte jag Katarinas mottagning runt 5-snåret och sedan bar det iväg in till stan. Tänkte hänga lite på österäng men då hände det massa grejer på förfesten så vi kom aldrig dit. Vägrade missa rådhuset vid midnatt så där infann vi oss iallafall, och hade jättekul. (Förutom att jag råkade dra sönder mina strumpbyxor två gånger så jag såg ut som trash, men vad gör det om hundra år. Tur att klänningen täckte det mesta åtminstonde.) 


Finaste Katarina

Nu ska jag göra mig iordning för jobb, 21.30-00.00 på Brunflos dansgala. åh så kul

Bakom molnen skymtar mer än horisonten

Ikväll har jag gått det allra fortaste jag kunde bort till ip för att hinna se andra halvlek av Brunflo - Alsen och träffa Amanda. Tråkigt nog förlorade Brunflo med 2-3. Men gladeligen fick jag utbyta några ord med Amandus och träffa en valp som var så söt att jag ville ta med den hem. Fick hålla mig i skinnet där eftersom hunden var kopplad och ägaren satt precis bredvid. Kunde ju blivit lite.. vad säger man, awkward om jag satte min plan i verket. Som förövrigt säkerligen skulle failat ändå. Ramlat över alla bänkar på läktaren pga överflödigt adrenalin typ. Förresten så tycker jag det är roligt att se dem där bänkarna så välbefolkade, det är lite ovant för mig eftersom vi har en publiksiffra på typ 8 under våra matcher. Så nu vill jag uppmana er alla att infinna er på mitt kära åkreäng Tisdag 12/6 klockan 19.00 för att se när vi tar våra första poäng mot Järpens IF. tack o bock



Nationaldagsfirande @ Wedan




Spenderat en timmer eller två på Wedemarks med dessa flickor. Mycket trevligt vill jag lova! Åh har blivit hög på livet nu när skolan snart slutat.
Så himla skönt att bara vara fri från allt det där.

Isadora Perfect Moisture Lipstick 163 Coral Glow



Köpte ett nytt läppstift bara för att. Bilden är dock ganska orättvis mot färgen. Kommer bli fint i sommar när man blivit lite brunare! 119kr på Åhléns.

Emergency call this is our code red

Help me guys. Vet inte vilken jag ska välja, gillar den mintgröna men den svarta är ju mer behändig, blir inte lika smutsig osv.
Hade ju planerat att rulla i lera.

RSS 2.0