Lite adventsfint och lite lidande

 
Har varit drabbad av någon sjukdom sen natten mot torsdag. Vaknade upp på precis samma hastiga sätt som när man inleder övergången till vampyrism. (Har ni sett the vampire diaries??) Så spännande var det inte alls, utan tömde hela magsäcken på badrumsgolvet och sen somnade jag om.
Som tur är mår jag redan mycket bättre, men kan utav barmhärtighet inte bege mig till Frida ikväll för att umgås med fina klasskamrater och sedan festa gärnet i cuprums nya lokaler. Pity. Blir antagligen Film med Ben & Jerry istället. Hur tragiskt?!
 

sånt där ointressant om skola och grejer

 
Provet idag kan gå lika bra som dåligt då jag inte alls orkade anstränga mig och gissade mig igenom ungefär alla frågor. Måste komma på ett projektarbete också och det är ju minst lättare sagt än gjort. I övrigt har jag haft världens i särklass sämsta hårdag och faktum är att jag bryr mig inte ett skit även om jag förmodligen borde göra det. Hm drog en fika med Annica efter skolan och tänkte ta tag i allt plugg när jag kom hem men det slutade med att jag powernappade 17:30-21:10 istället. Undantaget zombiewalken till och från köket vid middagstid, jag äter ungefär allt utom stekt torsk så då somnade jag om igen. mycket trevligt godnatt på er.
 

Vardag, Rutiner och annan skit

Vaknade helt livrädd av alarmet och flög upp ur sängen imorse, lika bra det så kom jag på skolan i tid. Affärskommunikation och Lagbollspel stog på dagens schema precis som alla andra måndagar. Gu va kul. Sedan har jag pumpat skiten ur mig på gymmet och pluggat lite till morgondagens vocabulary test. Bör heller inte glömma att berätta hur mycket smärta jag har genomlidit under dagen och antar att det är i från gårdagens fotbollsträning som var den första sen uppehållet. Alltså ont i hela överkroppen. Kändes som bh:n skulle krossa var och varannat revben ungefär. Lagom skönt sådär. Nu ska jag sova sådär. Hejdårå.
 

Världen den har aldrig varit så bra

 
Några bilder från fredagkvällen som innebar Majkis krogenpremiär och jag hade helt otroligt roligt! Fick mig dock världens sämsta wingman som resulterade i en del pinsamma situationer. Slogs gjorde jag också med mina nyfunna muskler, Malin du kan ju hälsa förlåt till Stoffe om du läser det här. Sen avrundades kvällen på Max och det var ju kanske det bästa någonsin. Christina "Får man kvitto?" Ja. "Men står det vad man har köpt på kvittot då?" Alltså jag dör.
 

Westminster Bridge by Night

 
Hade aldrig sett Big Ben och det där på kvällen förut, så glad är jag att vi begav oss dit för tjusigt var det! Mindre glad blir jag när jag märker att jag fotat med för hög ISO på en del bilder och just vi det här tillfället önskar jag att jag hade haft ett stativ. Jag är inte särskilt nöjd men vill ändå visa hur det såg ut. Mvh Amatörfotografen.
 

Mornie utulie

Tisdag och i vanlig ordning försovning och träningsvärk av det värre slaget. Styrketränade med Annica igår, skönt som tusan var det efter att ha slappat i två veckor. Klarade benböj med 50kg och nu måste jag träna upp ryggen lite så kommer jag kunna lägga på ännu mer för jag orkade inte hålla upp överkroppen med stången ifall jag hade tyngre vikt. 
Idag har jag varit och köpt nya skor jag ska ha på lagbollen, gymmet osv. Inga fler klantiga vurpor här inte. Mina gamla var typ 1-2 storlekar förstor så jag snubblade ju hela tiden. Lite pinsamt sådär, men nuså. 199:- Juniorskor på rea, ibland är det både trevligt och ekonomiskt med små fottran.
 

London Instagrams

 
Alla är dock inte publicerade, än iaf. Varför blir det så dålig kvalité när man instagrammar systemkamera-bilder? Förstår inte. Borde ju bli bättre tycker jag.

Bott i hooden och jobbat med kriminella

Har haft två fantastiskt fina veckor i London, men nu är det förjävla skönt att vara hemma.
Vi fick varsin praktikplats på en Oxfam butik som låg precis i närheten. De säljer second-hand kläder och lite andra prylar så vi fick mest se till så det såg snyggt ut och fixa med galjar och grejer men också sortera alla donationer som kom in titt som tätt. Det som inte kunde säljas skickades till Afrika så det är lite välgörenhet också. Chefen var hur gullig som helst och även de andra som jobbade där. Fick veta efter ett par dagar att de flesta av våra workmates var där för samhällstjänst. hehe ok. En hade fotboja och var under husarrest och en annan hade suttit i fängelse två gånger. Störtsköna var dom! Och det var så kul att vi var så himla uppskattade, och vi gjorde tydligen ett väldigt bra jobb. Kommer nog sakna det stället lite och kommer definitivt sakna att bli kallad "darling, sweetheart, love" osv. 24/7. Borde införa sådan kultur i Sverige. 
 
Nu är jag ganska trött efter att ha rest hela dagen, har inte sovit många timmar heller. Klev upp klockan 6 och konkade resväskan mot tunnelbanan, kom ett par timmar tidigt till Heathrow så lite onödig väntan där kanske. Sedan anlände David och så fick jag sällskap på flyget mot Stockholm där jag sedan fick vänta 4 timmar på nästa flyg för resia-killen var för otrolig dålig på att planera in rätt där.
18:15 är jag på väg mot Östersund och har då en 2-åring bakom mig som skriker och sparkar i stolsryggen HELA jävla resan. Funderade på om jag skulle ta rollen som bitterfitta och typ "Men hej mamma kan du hålla koll på din unge kanske?!" 
Aja, kom precis lagomt hem till Solsidan och välkomnades med tårta. Nu ska jag packa upp väskan och sen sova. Cheers.
 

Morning @ Earl's Court

 
Whoä här har ni oss atm, tar en chilldag idag. Ska skriva vykort, fixa praktikplats och jobba med PA. Ikväll bjuder David på middag och det ska bli superkul. 
 
Igår turistade vi runt Big Ben, London Eye och Buckingham Palace. Skaffade mig en ny favorit på Starbucks, Peppermint Hot Chocolate! Så överkonsumtionen börjar snarast. TTYL love.

Greetings from Londa

Har varit här i två dagar och redan gjort av med alldeles för mycket pengar. Idag har vi gått och kollat på Royal Albert's Hall och sedan vandrat genom Hyde Park, fikade vid Speaker's Corner och sedan spenderat 6 timmar på Oxford Street. Var inne på Selfridge o Co och tappade andan gång på gång. Det var som på film lol. Chrisse köpte världens finaste klänning från Dianne von Furstenberg. Lite avis är man ju.. Och jag fick köpa en ny jacka för här var det tusan varmt. Så nu är även jag ägare till en quiltad skönhet, bland annat. Vi har dock inte hittat någon praktik än men tänkte gå på jakt imorgon. Säger godnatt i våra nya pyjamasar, lite gosigt.


You don't need a reason

AAH härligt dygn. Klev upp tidigt igår för att hinna gymma, drog in till stan och växlade till mig några pund, gick på pause med Chrisse och var sedan bortbjuden på middag hos några vänner till familjen. Tänkte köra alkoholfritt så jag inte sabbade träningen men en kvart senare blev jag bjuden på fest hos Patricia som nyss fyllt 18. Ja varför inte. Stannade kvar över middagen då givetvis, och förade lite där innan jag sprang till bussen. Hann inte köpa något groggvirke och ren kosken är väl inte sådär frestande. Så hemma hos Patte var typ 20 okända människor och jag, trevligt när man knappt är salongs och jag som inte är särskilt outgoing. Inte för att jag inte vill så jag vet inte varför. Men sen blev det cuprum och höll ju på få hjärtinfarkt när jag träffade Jonte där för jag trodde verkligen att han var i USA. Efter ett tag hamnade jag på G3 (där åldern är typ en helt annan generation) tack vare boss-patte och det var ju mindre kul när hon kände alla och jag kände ingen. Så Chrisse och Bengan blev räddare i nöden och så drog vi tillbaka till cuppis till stängning. Men helt stört kul hade jag! Fast nu låter inte det här superkul men man kan ju liksom inte berätta allt.
 
Resulterar i mindre kul idag, mår som förtjänat. Har varit på namngivelse till mitt kusinbarn. Man har det om man inte vill ha dop. Och nu var det kalas för lilla Aila som söt-tjejen ska heta. Åkte hem lite tidigare så jag hinner städa och packa för imorgon fär ma ju!
 
Mitt kära Londa, fan vilka bra veckor det ska bli.
 

Hur nöjd som helst

 
Äntligen, som jag jagat de här skorna! Köpte först hem ett par 37 från Scorett i stan men dom blev alldeles för stora och det var minsta storleken som fanns inne. Så gick jag och frågade om dom skulle få in fler men det visste man inte. Efter någon vecka gick jag dit igen och fick rådet att beställa från hemsidan. Men vilket ljushuvud jag är då, som inte kom på det själv. Sagt och gjort beställde jag dem i storlek 36 och när jag gick in och kollade på webshopen igen bara några minuter senare så fanns bara 37 kvar. Alltså lite tur att jag fick det sista paret! Nu ska vi fira.

who can say where the road goes

Tar inte direkt vara på dagarna nu, eller så gör jag det. Vilar upp mig. Har nyss duschat så nu väntar jag på att håret ska torka, sen tänkte jag gå och hämta ett paket som jag beställt och efter det kanske följa med till farmor en sväng, vi får la se.

 

RSS 2.0