Valborg



Såhär har min dag sett ut ungefär, solat genom altandörren (finns hemska kryp utomhus, värre blev det när dem fann sin väg in) passat på att fota lite, fixat ögonbryn osv, och tro på fan att min kropp har äntligen börjat producera fungerande pigment! Yes det känns bra. Nu återstår att se om jag finner några planer inför kvällen, det är ju trots allt valborgsmässoafton. Förra året hade jag riktigt kul, så jag hoppas det blir lyckat ikväll också!

Gameday

Med endast en vecka kvar till seriestart spelades ett genrep idag på arenan. Mycket härligt matchväder och debuterade därför utan underställ. Dumt val ifall jag någon gång skulle vilja ha fina ben, välkomnar 7 nya brännmärken, 3 skrubbsår och 1 blåmärke i storlek grande. 

Mostståndarna blev IFK P97 efter återbud från Matfors. Man vore dum att underskatta så jag gjorde inte det. Jag vet inte vad siffrorna blev, men förlust står skrivet i referatet, möjligtvis 3 eller 4-0. Det är ingenting jag deppar för, tvärtom är jag ganska nöjd med den personliga prestationen. Mestadels för att coachen tyckte jag skulle va det, och jag lyder som vanligt. Men i andra halvlek får vi i gång ett riktigt bra spel och jag tror att (coachens ord) om vi spelar så nästa söndag tar vi 3 poäng. Inga större konstigheter, jag ska kämpa tills jag dör därför att förlora säsongens första match vore en fruktansvärt dålig start.


Passade på att förstöra gräsmattan lite när jag kom hem, och tog även beslutet att en ny fotboll bör införskaffas hos familjen Ågren.

photoshoot

Några bilder på otroligt snygga vänner från fredagens photoshoot @jamtlibryggan. Jag och Amanda agerade proffsfotografer medans Ebba och Karlström ställde upp som modeller, you guys are the best.







#Torsdag

Stressade som fan till första lektionen - som var inställd = hål i 3,5 timmar. (3,5 timmar missad sovmorgon) Men jag är inte bitter! Varför vet jag inte, borde typ va det. Helt ok dag ändå, lagomt skön träning också med skön tränare.
"Vad fan gör ni?!"
"Jag blev stämplad.."
"OCH?!?!? kliv upp och kör!!"

R.I.P tån 



#tisdag

Lång skoldag som fortsatte med pluggfika på Törners till stängning. Skrev ett NK-prov imorse som med all säkerhet gav mig ig på hela kursen. Är det möjligt att ha prestationsångest utan att ens ha presterat? Nu ska jag lära mig allt om renässansen och Leonardo da Vinci till imorgon och sedan gräva ner mig i sängen och stanna där till nästa månad så jag slipper vara deprimerad över tom plånbok. Då behöver jag ju iofs inte lära mig om renässansen heller. ttyl


Lycka är att köpa ett par Jeffrey Campbell

Dagen började med photoshoot i finvädret då vi skulle skapa "poesi-bilder" som sedan ska visas i en bildskärm i korridoren på g300. Efter skolan drog jag och skaffade jobb, köpte mina första par JC och lever nu i extas. Sedan häng på Gold's och planering inför morgondagen som bjuder på fest i Åre! ska bli trevligt. Får nu se om jag drar till Anna ikväll eller om jag hänger här hemma. Ska väl försöka hitta kameran och lägga upp lite bilder på all shopping (för din skull ebbs)


Me gusta


Lag-helg

Då var laghelgen avslutad. Började med a-lags match igår mot Stöde som slutade 4-4 och sen vidare till bowlinghallen där jag slog två strikes som också blev mina enda poäng ungefär. Efter det bjöds det på taco-buffé och jag åt upp mig några ytterligare kilon, så mycket att jag på riktigt inte vågade hoppa ner i bassängen på Brunflobadet som var nästa aktivitet. För skräckslagen att jag skulle sjunka till botten och aldrig ta mig upp igen, även kallat drunkna. Men det var ordnat med en sjukt rolig uppblåsbar hinderbana, lite wipeout-stil och jag garvade ihjäl mig på kanten. Tog även tag i min blekhet och infann mig i solraiet 15 minuter. Blev dock ingen skillnad. Sen idag har jag varit och kollat på b-lags matchen på arenan som skulle spelats mot Järpen men dom hade lyckats glömma bort den. Helt oförståeligt. Så istället blev motståndarlaget J/H P98 och HERREGUD vad sugen jag var att spela då. 


Sunding pimpade mina jeans. #nöjd.

New Girl



Ny favoritserie! Åtminstonde tvåa på listan. #FuckingHilarious

Fredag den trettonde

Idag tar jag inga risker. Sist denna dag inträffade slutade allt i kaos och min mobil blev stulen. haha är fan fortfarande sur över det märker jag nu.. så fittigt att sno andras grejer bara. 
Well idag var det tänkt att jag skulle plugga, har jag gjort det? svar nej. Det är också tänkt att jag ska vila mina benhinnor till matchen imorgon, tänker jag göra det? svar nej ska ut och springa. Så jag hade ju lika gärna kunnat följa mor till Bydalen och testat min nya snowboard men det är ju för sent nu va. Stolt ägare till den grymma brädan är jag iaf. #bra #köp #nöjd #tjej #älskar #åre.



Nya tillskott

En välavlönad dag i Östersund City, började på stadium där mamma insåg att det var 25% på allt och gick snart därefter lös i butiken. Är det rabatt - ja då ska det handlas. Därför gillar jag benämningen tant just i hennes fall. Nerå men glad blev ju jag, utöver handledsskydd fick jag två tröjor och ett snowboard fodral. Jag som inte ens äger en snowboard för tillfället (min gamla fula räknas inte). Synd dock att varken skor eller bräda fanns i passande design eller rätt storlek, ska kika på det i Åre så förhoppningsvis hittar jag ny utrustning där.



Annandag påsk

Bestämde mig typ i förrgår att såhär mitt i påsken är det slut på onyttigheter, ok hur många gånger har jag inte sagt det? MEN nu är det påriktigt, har funnit ny motivation till beach 2012 osv. Efter två dygn på tillfriskningsvägen, drömde jag om choklad och vaknade av att jag dreglade! Hujedamig nu är det verkligen stopp, jag skäms ju.

Idag ska jag ta en sväng till stan, en löprunda och har jag fotbollsträning ikväll? Vet inte, hoppas. Iaf så måste jag köpa handledsskydd till imorgon då jag åker upp till Oh-rey (Åre för de icke-internationella) för jag har blivit så otroligt nojig efter fjolårets visit som slutade med gips i 4 veckor. Ovärt såhär 27 dagar innan seriestart. Men snowboard-åkning med min käre vän Katarina ska bli #awesome.


multitasking

Tänkte ta mig en redig löprunda men då vädret inte alls var särskilt tilltalande fick det bli hemmagym, plugg och uppdatering på diverse sociala medier samtidigt. funkar ju bra. ska återgå till nedbrytningen av varje muskelgrupp jag har i kroppen nu, 
detta blir ej nådigt. tjarå.
P.S någon som råkar ha min kameraladdare?!


hejmittlivsugeratm (bitter)

Letat påskägg hela dagen och när jag väl hittar det (gömt under soffan) så är innehållet ungefär 0 goda godisar.
Fick en trisslott som gav mig ungefär 0 kr.
Missar Jon Olsson invitational finalen ikväll för jag har planerat så fruktansvärt dåligt. alltså inte planerat alls. Fan också. ååååååh helvete jag vill verkligen se. 



hänger @karlströööööööms

PCNloL on Make A Gif, Animated Gifs

instagram for android omg

skulle plugga idag eftersom träningen blev inställd men det har inte hänt, än. Sitter istället och klurar på instagram-appen som nu har släppts för android. är lycklig. så följ mig; kerstinagren



pics from London

Där borta var det vår, bara ben och spontanfotboll i Hyde Park. (hunkar)
Här är det jävla aprilväder, snöstorms-orkaner och minusgrader blandat med några få solstrålar som lyckas tränga igenom det feta molntäcket på himlen. Gråter ju över att jag behövt plocka fram vinterjackan igen. Ta mig tillbaks eller ta hit sommaren. helst nu.










!!!

Sitter och taggar igång till matchen, går utomordenligt bra!! skakar av adrenalin osv (även fast jag vet att jag kommer få slita röven av mig och vara nästintill död efteråt) Synd bara att vädret är kasst. Ne nu jävlar kör vi brudar!!
p.s kan inte sitta still längre hejdråårå


RSS 2.0