Halloween

Måste bara säga att Francesca på jobbet är en sådan sweetheart som bytte skift med mig så jag kan gå ut och partaja ikväll. Halloween fest på Project med brudarna, dock vet jag inte riktigt vad jag ska vara än men måste skynda mig och handla grejer nu. 
 
Så igår hade jag stängning och sedan hängde jag med Laurent och hans kompis här hemma. Kul för man är aldrig sugen på att gå och lägga sig när man kommer hem efter jobbet helt uppe i varv. 
 
 

Kul med besök

Var ledig i måndags så då passade det ju bra att jag kunde hänga lite med min andrafamilj som var här och semestrade. Mötte upp Hanna, Malin, Anette och Camilla i Westminster sen for vi vidare till Paddington där dem bodde och drack lite på hotellrummet samt öppnade paket som mamma hade skickat med :)))) käkade middag på Garfunkel's och tog en drink på en pub innan jag behövde åka hem. 
 
Sedan igår träffades vi vid piccadilly och shoppade på Regent Street, fikade på något café där också innan jag började jobba. 
 
 

Sunday roast

Jobbat från 1-9 idag och mestadels i baren där jag även fick vara igår. Har nu lärt mig göra gin & tonic, shandys och spritzers. Inte alls svårt men är man efterbliven så är man. Har fortfarande problem med kaffemaskinen som sprutade ut skummad mjölk över hela mig när jag försökte göra cappucinos åt två snälla tanter som såg hela förödelsen och sa att det gick bra med vanlig mjölk thank you, "oh god no thank YOU" sa jag. 
 
På söndagar på puben har vi speciell meny med brunch på förmiddagen och sedan roast hela eftermiddagen/kvällen. Det är typ en engelsk grej att man äter Sunday Roast Dinner och det var även vad vi fick till middag idag SÅ himla gott. Har ni vägarna förbi så prova detta.
 
Ikväll skulle vi ut och klubba men pga storm tar vi oss ingenstans. Gick på famous 3 kings och tog en öl och efterätt istället. Just as good.
 
 

Fredag i West Ken

Igår fick jag finbesök på puben av Frida och Amanda så när jag hade slutat vid tio tog vi några drinkar och Johnny bjöd på shots. Sambuca och patron. Eftersom vi stänger vid 23 drog vi hem, bytte kläder och sen bestämde jag och Frida oss för att ta en till runda på 3 famous kings. Efter det köpte vi med oss chips och vandrade hem haha så kul kväll.
 
 

Workout och workoutfit

 
Bra pass på gymmet idag, benen fick sig en omgång som sagt. Har tänkt avsluta alla pass med cardio eftersom jag har en månads fetma att jobba bort. Idag orkade jag dock inte springa längre än 8 min haha så slut i benen var jag. 
 
Nu käkar jag lunch och har så rolig dresscode på jobbet. Plain black. Och så måste jag ha förkläde och converse. Förklädet är jag glad över men resten not so much. Aja man trivs ju ändå!
 

Ledig

Torsdag och ledig idag, har tvättat och äntligen signat upp mig på gymmet samt kört en vad som brukade vara lättare workout förutom att jag tappat så mycket under denna månad att det blev fan så jobbigt! Nåväl fruktansvärt skönt att vara igång igen. 
 
Gymmet har väldigt bra utrustning och är ett kap för bara 200kr/månad. Finns allt från maskiner, fria vikter, skivstänger, löpband, cyklar, crosstrainers, pilatesbollar, medicinbollar, TRX ja allt i princip. Brukar dock va väldigt mycket folk där, särskilt kvällstid men det kan ju va bra också har jag insett för då kan man inte lata sig mellan setten ;) Tänkte dra dit på förmiddagen imorgon och köra ben sedan jobbar jag 17-22 ciao
 

Jobbat på skillsen

Vet att kaffet på bilden ser snuskigt ut eftersom jag drack hälften innan jag kom på att jag borde ta kort as usual MEN det var gott och jag lyckades till och med göra ett hjärta av mjölken. Haha minimalt men det kommer det kommer. Köp cappuccino av mig så jag kan få öva babes! 2 pund tror jag pok 
 
 
och igår hade vi linecleaning dvs att man tömmer kranarna på öl dvs pints hit och pints dit. Afterwork typ. Sjukt hur lättpåverkad man blir av ölen här, känner av efter bara 1 eller 2 st. men men bra och billigt!
 

"Lås upp din idiot"

Hemma hos oss måste man verkligen va med från start alltså, vaknade vid ett gick upp och skulle äta frukost, insåg att jag behövde köpa mjölk så sprang ner på rummet för att hämta pengar förutom att det var låst. Jag var väl extra trött eller nått som hade glömt låsa upp dörren trots Ebbas fina lapp "LÅS UPP DIN IDIOT" och gör man inte det då är det kört. Panikslagen satt jag i köket, attackerade Ebba med sms och samtal fast jag vet att hon inte har mobilen när hon jobbar och ingen täckning i affären för den delen heller haha. Tillslut kommer Virginie och låter mig låna skor, strumpor, jacka och oystercard så jag kan åka och hämta Ebbas nycklar. Dessvärre såg jag ut som en hobo vilket jag i princip var också men när en 12-åring dömer ut en över ens kläder på tuben då är det nog illa eller? ja fuck you. You don't know my life you don't know my story you don't know what I've been through. Haha nä. 
 
(Sorry om jag skämde ut dig på Aldo också Ebbs)
 
 
Ikväll jobbar jag 18-stängning igen och igår drog vi in ca 700kr i dricks vilket är rätt bra för måndagkväll. Amerikaner<3
 

Idag lyxar man till det

Har vart en sväng på High Street Kensington och köpt lite nytt. Jobbtröja och bh blev det. Mest för att jag inte har tvättat än. Alltså jag lägger tvätten i korgen (primarkpåse) men sen ligger den bara kvar där i 100 år. Mamma? Hehe.
 
Blev även den dyrare varianten av mikromat till lunch idag. För den är godare och för att jag kan men mest för att diskhanddukarna är borta. 
 
En annan rolig sak hände idag som aldrig hänt förut, sprang på en bekant! Råkade hamna bredvid Jeff på tuben och visserligen känner jag typ 20/8000000 londonbor så det är väl inte så konstigt men nu börjar jag bli etablerad aye. 
 
 
 

Om att jobba på pub

Som jag sa till Laurent här om dagen när han frågade om jag trivdes bra på puben så är det ju som så att jag har helg hela veckan. Det är ju underbart. Börjar oftast runt 18 och jobbar till midnatt. Så går jag ut har jag hela dagen på mig att vara bakis utan att jobbet får lida och vi konsumerar öl både hitan och ditan närsom vi vill. Bra med London är också att nattklubbar har öppet 7 kvällar i veckan så jobbar jag helg är det inte som att jag missar nånting. 
 
Idag har jag haft min första öppning, lärt mig göra lyxkaffe och sedan slutade jag vid 22. Älskar att bo så himla nära. Jobbar man från morgonen (10:00) får man full english frukost och på kvällen får vi middag. Hur bra som helst! Restaurangmat är inget man klagar på, helst vill jag ju jobba varje dag så jag slipper laga eget men är ledig typ 1-2 dagar i veckan. Aja har det gött! P.S lägg gärna märke till vårat fina artwork på baren, liknande citat finns lite all over the place!
 
 

Libertine

Hängde med Jenny och Frida ut på party igår också, drog på Libertine som är nya Chinawhite där jag härjade i mina unga dar haha dvs en gång för 2 år sedan. Kärt återseende ändå. 
 
Men sån jävla miss igen då självaste Calvin Harris spelade på Rose igår! Såklart var det inträde hela kvällen och pga fattiglappar gick vi inte dit. Ångrar jag stört mycket nu för det hade sannerligen nog varit värt det.
 
 

Wednesday Off

Igår var både jag och Ebba lediga så vi bestämde oss för att gå och spana in ett gym här borta, typ en kvarts gångavstånd och för endast £20 i månaden. Ska signa så fort jag fått över mina pengar till mitt engelska bankkonto. Skönt att äntligen börja träna igen!
 
 

Första jobbdagen

välkomnat vår nye flatmate, lagat omelett och Ska snart bege mig mot jobbet, första dagen idag whoop undra hur det känns att tjäna pengar.
 
 

Brick Lane Market

Vi mötte upp Amanda och Frida idag för att kolla in marknaden på Brick Lane. Mycket mat från hela världen och mycket second hand prylar. Kanske inte riktigt min grej men det var ju kul att utforska ändå. Avslutade med fish & chips på en liten pub innan vi åkte hem. Har lagat riktig middag för första gången och alla skrattar åt oss för vi är sämst. Kul att man kan stå till tjänst.
 

Friday Night

Hängde med Ebba och Jenny på puben igår. Favoritstället här i London haha. Drack lite öl osv sen när Rihanna spelas klockan 10 kommer jag på att vi borde dra och klubba, så sagt och gjort. Ebba jobbar idag så hon stannade hemma men jag och Jenny drog till Dstrkt där vi hade sånt jävla flyt. Trodde inte vi skulle hinna innan inträdet som börjar 23 och vi kom till Piccadilly typ 22:52, rusar i 13cm klackar två kvarter men det va ju kö såklart så vi hann inte men tjejen i dörren var så himla snäll så hon lät oss gå gratis ändå. Sen fick vi drinkar efter drinkar på det och blev en bra lyckad kväll spontant brukar ju vara bäst. 
 
 

Good morning

Vaknade runt 10 idag och fick ett mail från Victoria's Secret i vilket dom erbjöd mig en intervju. Okej detta skulle tusan va drömjobbet, vem älskar inte VS?! Så nu är jag sjukt kluven, börjar ju på puben på måndag och kommer förmodligen jobba mest kvällar men ändå fulltid så typ 40 timmar i veckan. Passen kommer nog vara typ 17-01 och frågan är då orkar man med två jobb? Vill verkligen jobba på puben också för det är SÅ kul där. Antagligen är VS på deltid och bara under november-december då de flesta affärer anställer extra personal under juletid. Hm ska nog gå på intervjun i vilket fall och höra vad som sägs! 
 
Nu dricker jag kaffe och tvättar, känner mig extra hemma med Ikea-muggarna hehe. Sen ska jag köpa ny make up och ikväll ska jag och Ebba fira mitt jobb på mitt jobb och får även sällskap av Jenny och Isabelle. Bra fredag! 
 

Has my name all over it

 
Hittade denna på Urban idag. £42. Lär införskaffas inom kort.
 

HIRED!!!

Idag hängde jag med ebbson till hennes affär och skulle köpa en ny plånbok men råkade istället hitta så dösnygga high-top wedge trainers. Alltså jag har alltid sagt att det är nånting jag aldrig kommer ta på mig men FÖR TUSAN dom ska bli mina. London kanske förändrar mig vad vet jag. Kostade dock runt tusenlappen MEN SICKEN TUR DÅ ATT JAG ÄVEN FÅTT JOBB IDAG. Provjobbade på en pub här i närheten igårkväll och fick nyss ett samtal att jag är anställd och börjar på måndag! Så himla roligt! Har ju noll erfarenhet av bar/restaurangjobb men det var hur kul som helst och alla mina workmates var helt fabulösa så där kommer jag verkligen stortrivas. Haha men det var tydligen en lugn kväll igår.. Det tyckte inte jag. Ja och jag har äntligen införskaffat mig ett iphoneskal. love it.
 
 

Intervju numero 2

Idag har jag varit på intervju igen hos ett företag som jag trots allt googlande och det managern berättade idag inte kan fatta riktigt vad det är dem gör hehehe dom sökte iaf en sales assistant och krävde inte speciellt mycket erfarenhet så kbk tänkte jag. 
 
Intervjun gick iaf bättre än förra gången. Managern pratade så himla fort dock och när han pausade satt jag där och ba "fan var det där en fråga". Sedan frågade han om mina mål och drömmar och jag har ju inte den blekaste om varken det ena eller det andra. Så får la se hur detta går, positivt är det ju ändå att jag får intervjuerfarenhet osv varje gång så jag vet vad jag kan förbättra till nästa. Nånting ska det väl bli av mig :))))
 
 

Hallå där

Dagen har bestått av mathandlande, jobbsökande och inte så mycket mer. Eller jo hängde med Laurant och Neil på våran local pub en stund, mycket trevligt och det var nog min första måndagsöl någonsin. London är ju fantastiskt! 
Nu har jag återigen fått huvudvärk och är så himla trött. Alltså what why jag gör ju ens ingenting. Tur man orkar posa iaf.



Portobello Road Market

Idag har jag besökt Notting Hill och gått på marknad med Ebbson och hennes faster Lynda. Köpte ingenting men det fanns mycket fina grejer och mysiga små butiker, caféer m.m. 
 
Sedan när vi kom tillbaka fick vi en rundtur med bil och blev bjudna på middag på en jättefin uteservering i Chelsea. Påminde lite om teaterträdgården. Swallow-släkten är så snälla som göder oss och efter denna dag rullar vi fram. 
 
 

Really

Okej måste påpeka att Cirque le Soir är med hästlängder den absolut häftigaste klubben jag varit på. Men igår var det lite väl mycket folk så vi drog därifrån vid halv 1 och tänkte hitta någon bar istället. Missade alltså både dvärgarna och transvestiterna men det blir nog med säkerhet en annan gång. Aja vi hamnade iaf på en bar någonstans i Soho och sen cykeltaxirace tillbaka till Oxford Circus där vi tänkte gå på något ställe som hade öppet längre men det visade sig vara en strippklubb så vi sket i det haha. 
 

Vankas utgång

Mådde genast bättre imorse när jag vaknade så nu har jag planer för en utgång ikväll istället! Tror det blir Cirque med Jenny, och av det hon berättat låter den klubben hur häftig som helst! Så nu ska jag väl börja fixa mig så småningom, har nyss duschat och smort in mig med body butter. Älskar denna alltså den är så god.


Alla barnen gick på kändisklubb utom Kerran

 
Hade planerat utgång ikväll med alla svenska babes, var astaggad tills jag kom hem efter min lilla workout och drar på mig typ migränanfall eller som min personliga doktor aka mamma misstänkte influensa. Herregud detta har jag absolut inte tid med. Såklart drabbas jag just denna fredagkväll när alla andra drar på 55 och super med little mix som det ryktades skulle dit. Så himla avis. Vet ni vilka det är? Ena tjejen är förlovad med Zayn.. Alltså vilken jävla miss fml. Mhm kollar på drop dead diva istället och har köpt så mycket comfort food att typ hela affären tyckte synd om mig. Detta trots mitt förra inlägg jag vet.

Walk in the park

Har powerwalkat 2 timmar och kört lite styrka i Kensington gardens. Innan jag flyttade hit var jag ju van att träna ca 2-3 pass om dagen men sedan jag kom hit har jag inte kört en enda ordentlig workout. Kroppen börjar tappa formen och bli slapp liksom. Hemskt hur fan ska detta gå. Allt jag har kämpat för bara försvinner. Har iaf lovat mig själv att skärpa till mig med matlagning osv. Hel- och halvfabrikat är SÅ himla billigt här men nu ska jag försöka återgå till en low carb diet osv. 
 

What does the fox say

 
Hade väldans roligt igår, gick på DSTRKT som sagt med Ebba och Jenny. Bästa med London är ju lätt att alla utekvällar blir gratis för oss tjejer ;) ja förutom £20 taxi hem men det kan det ju va värt liksom! 
 

DSTRKT

just nu laddar vi upp inför clubbande, ska förmodligen på DSTRKT. Har aldrig varit där förut så ska bli spännande. Ja och här börjar man ju lite senare än hemma så än så länge har jag mina favorit-primark-tofflor och träningsbyxor. Fick blommor av maintenance killen också whoppa.
 
 

Vilse i Covent Garden

 
jobbjakten continues och idag har jag gått och gått vilse och hittat rätt. Men är i princip panikslagen pga arbetslös. Håller på att bli sjuk också och mitt huvud är påväg att sprängas vilken sekund som helst. Funderar på att gå och köpa glass och sedan kolla andra säsongen av PLL som precis kom ut på netflix ya. 

RSS 2.0