"Common sense is the collection of prejudices acquired by age eighteen." - A.E


Dagens facelook aka ekorre. Dessa bilder är också anledningen till att jag missade bussen imorse lol.
IDAG HAR VI ÄVEN BOKAT RESAN TILL GREKLAND OCH DET KÄNNS HELT JÄVLA UNDERBART! FAN SÅ KUL DET SKA BLI!!
(förutom att hälften av alla som tänkt åka inte kunde följa med ♥) 

bra dag

Idag har jag kommit en timme för tidigt till skolan, tränat, laddat ner en countdown-app. (Blir 18 om 180 dagar!) 
Idag har jag inte hållt mitt tal på svenskan, pluggat psykologi, lämnat ut mitt cv, skrivit spansk saga, somnat i tid (sitter ju fortfarande här. eh) fikat på pause med fina classmates eller resterande 15 viktiga saker jag skulle gjort. 
Dagens chock kom när jag efter träningen hade 79 nya sms i inkorgen. 79. Kände mig galet populär och viktig tills jag insåg att endast ett var till mig personligen. Ok hejdå.



Saturday night


Tänkte ägna denna lördagkväll till att skriva cv och sedan slå mig ut på arbetsmarknaden i hopp om att få lite ökad inkomst och slutligen leva ekonomiskt oberoende den sista tiden jag har kvar på gymnasiet. Det är ok att drömma. Orealistiskt. Nej men lite extra kosing skulle sitta fint. Jobb, jobb.

Rohdla Cup

Brunflo - K/D 0-4
Myssjö/Oviken - Brunflo 4-1
Brunflo - Ås 5-5
Ope - Brunflo 3-2

5-a-side spel är väl kanske inte våran grej, tog hem 1 poäng i gruppspelet som ni ser och det räckte ju inte riktigt till slutspel. Jag fick spela de två sista matcherna och det gick nog mindre bra för egen del. Men så får det va, det är ju ingenting vi lägger så hög vikt på under träningarna. Har trots resultaten haft en väldans rolig dag i ÖP-hallen!


Laddar inför cup-spel

Ok träningsvärken igår var ingenting om man jämför med idag, har känts som skelettet ska gå av osv. förjävla skön känsla. Drog en trevlig fika med Frida och Malin efter skolan, Pause såklart. Sedan ikväll har jag av alla människor varit och kollat på hockey med Katarina, har aldrig varit ett fan av den sporten men denna vistelse i klanghallen var precis över mina förväntingar. Så det blir kanske någon fler gång, en bra uppladdning inför Rohdla cup som ska spelas imorgon var det iallafall, blev taggad! Nu ska jag fortsätta ladda och smörja in mina kära fotbollsskor med sport wax, ett tips till er som har skinnskor och tränar på konstgräs. Mina har klarat sig förvånansvärt bra från slitage.



Hallådär,

Idag lider jag av nedsatt rörelseförmåga pågrund av plågsam träningsvärk. Längesen jag hade det sist, ska dock trotsa mina bekymmer och fara iväg på träning snart. Men först lagar jag amerikanska pannkakor till middag, vad säger du om det Eloba?
Såhär muppig och skev har jag sett ut idag mjaaa


Brytit ner all existerande muskelmassa

Har nyss gjort mitt första träningspass sen operationen, det bestod av styrketräning med fotbollslaget. En helt jävla brutal styrketräning, är så gott som död i hela kroppen nu. Varenda muskel är öm och gör ont och jag skakar. Precis som det ska vara! Plågsamt. Och NU vet jag hur det är att träna som dom där knuttarna på gymmet, NU vet jag hur det är att ta i så mycket att man bokstavligen vrålar och NU vet jag hur det är att känna den där smärtan som utspelar sig i diverse ansiktsgrimaser. Jag är nöjd.



utomlandsresa


Det planeras utomlandsresa för fullt nu, gud så kul!!! Inför sommaren 2012 som även blir mitt sista sommarlov, mitt sista. Känns hemskt men det ska absolut också bli det bästa såklart. Så bland annat kommer jag och ett gäng brudar dra på en två veckors sol/bad/fest-semester till Turkiet, Grekland eller Spanien. Som sagt, gud så kul!!!

fuck sömn

Lider numera av någon slags störning när det kommer till att sova. Vad är det här? Gick och la mig halv 1 och har bara stirrat rätt upp i taket sen dess, helt klarvaken. Jag vill sova för jag vet ju hur skönt det är men det tycks vara omöjligt. Likaså natten som var sov jag från 00.00 - 02.30 och sen var det bara att vänta till alarmet ringde. Detta är asjobbigt och vad tusan beror det på?

Har två kvinnor slavandes i köket

Måste säga, det känns hur bra som helst att vara tillbaka igen! Verkligen, HUR BRA SOM HELST. Just nu har jag intagit soffmode hos Amanda medans hon och Ebba lagar amerikanska pannkakor i köket. Ska bli en kulinarisk upplevelse att få smaka, har höga förväntingar efter ebbsons kärleksförklaringar till denna rätt.



blivit ansvarsfull(?)


Sitter i sängen med både kalender och tangentbord i knät. Trådlöst tangentbord & mus gör livet så mycket lättare (bekvämare) för oss (typ endast jag) med stationär dator. Iallafall så håller jag på att fylla i lite viktiga och (mest) oviktiga saker. Har missat en hel del i skolan så jag lär ju drunkna i plugg de kommande dagarna.. Som ni kanske ser får jag börja träna på tisdag! Hoppas det lilla onda som är kvar har släppt till dess. Nu försöker jag förbereda mig inför en debatt som vi ska göra imorgon, har ingen som helst aning om hur det ska gå till eller vad jag ska göra. mhm smörA.

What doesn't kill you makes you stronger


Och jag har kämpat mig igenom 2 av de, kanske 4 värsta veckorna av sjukdom/tillfriskning/återställning i mitt liv. (De andra två var körtelfeber) De senaste dagarna har jag - uppnått höjden av blekhet, gått ner 4 kg, förstått innebörden med att verkligen vara hungrig, spytt mer på ett dygn än sammanlagda gångerna på 17 år, råkat ta överdos av alvedon och därmed svettats som en gris följt av att däcka i sängen med världens snurrigaste skalle, gråtit, haft sömnnsvårigheter, längtat efter umgänge som inte kallas familj, längtat efter att få träna, druckit mängder med varm oboy, varit helt utslagen, fått ont i varenda ben i skelettet och därför inte kunnat stå upp i mer än några minuter, lidit av vätskebrist, missköttt mitt hår vilket resulterade i en enda stor tova mitt på huvudet, varit extra glad över att ha en mamma som är utbildad inom vården, haft riktigt jävla ont osv. Men nu är jag på benen igen och imorgon ska jag infinna mig på skolan, jag ska träffa min underbara klass och jag ska kramas. Det har jag längtat efter och det ska bli kul.

bloglovin'

Jag kanske är helt retarded nu, men igår hittade jag en funktion som gör surfandet en hel del lättare! Den lilla blåa bloglovin knappen är nu installerad på min webbläsare och håller koll på uppdaterade bloggar åt mig, så jag slipper sitta och stalka det själv! så för varje nytt oläst inlägg på någon av bloggarna jag följer kommer det upp en röd siffra. grejtans. Följ mig vettja ;) ;) ;) ;) klicka på bilden eller länken i menyn.

mockasiner


Som alltid när jag har såhär supermegaas-tråkigt hamnar jag på diverse webshopar och den här gånger faller jag pladask för mockasiner, något som definitivt ska införskaffas! Dom på bilden är inte perfekta, men kanske därför passar dom bra. Som Tyra Banks en gång sa "pretty-ugly is pretty, pretty-pretty is ugly", ja inte helt likt men något liknande. Det jag menar är att det ska vara lite ful-snyggt, det är så jag gillar det.

f5


Har gjort lite ändringar på bloggis, klicka f5 om det inte syns och ni vill se. Jag blir såklart hemma ikväll eftersom jag inte är helt kry än. Ska se till att dunder-rehabilitera mig som ebba så fint uttryckte sig så jag kan göra besök hos Amanda imorgon där det vankas Sagan om ringen maraton med flertalet fina själar! Men som sagt, ikväll blir det väl något familje-underhållnings program på tvn, möjligtvis att jag kollar igenom några gamla avsnitt av the vampire diaries så jag kan se de nya med fräscht minne. Ha en fin kväll babes!

free dag


chillar i soffan och kör en mobil update för första gången någonsin! Det är stort hörrni. Funderar på att ta en promenad runt kvarteret för att få lite frisk luft. Var ju trots allt 10 dagar sen sist. Men det känns lite jobbigt när det snöar... Oki fjant-jag.

Purses


Någon sån här liten börs skulle passa mig utmärkt, och båda två faller mig precis i smaken. Dock har jag "köpstopp" ett tag framöver. Eller jag försöker spara pengar tills jag åker till London och då kan ni ge er fasen på att det ska spenderas timmar inne på top shop, bland annat.! För att shoppa, och spana in alla hunkar. Det bästa med London är utan tvekan att det jobbar snygga killar i varenda affär.

El Clásico

Igårkväll visades el clásico på tv4 sport. Jag satt självklart bänkad framför tvn som den barca-supportern jag är. Fick bekräftat att jag håller på rätt lag, definitivt. Efter Pepes helt sjuka beteende på planen, fattar inte att han inte blev utbytt tidigare. Som tränare skulle jag aldrig tolerera att mina egna spelare håller på sådär som han gjorde. En utvisning hade såklart varit passande. Kolla på den här videon, det är så osportsligt.



Jag vet att jag själv inte heller har utfört varje närkamp på ett schysst sätt, men jag har aldrig stämplat någon som ligger ner. (Förutom mig själv en gång, smdigt osv) Och när man ser sånt här - det är så jäkla tråkigt.

You guys ♥

Haha ni brudar är ju för söta, snälla, rara, underbara och alla andra fina ord som skulle ta en evighet att skriva ner! Ni förgyller mina dagar fastän vi inte träffas, tack för gullig bloggrape ♥ Jag saknar er också.. Gör mitt bästa för att komma tillbaka till vardagen, börjar bli lite segt att bara ligga i sängen hela dagarna. Ont i kroppen får jag också. Men jag gör framsteg! Kan äntligen äta igen efter två veckor, dock gör det fruktansvärt ont men det får det vara värt. ni vet, mat



Vi saknar dig


"when I'm sad I stop being sad and be awesome instead" - B.S

Har nyss överlevt två väldigt hemska dagar, den här tiden efter operationen är bland det värsta jag varit med om så jag hoppas verkligen att det kommer löna sig. Lite svårt sådär när man har alldeles för ont för att kunna äta och alldeles för tom mage för att kunna ta smärtstillande. Nu mår jag bättre som tur är och jag hoppas mitt tillstånd vänder mot finare stunder snarast.

Ikväll har jag tittat på handbolls EM och Milano derby i Serie A, hade hoppats på lite mer "ibracadabra" men icke. Det bjöds på en fin klack iaf, något jag funderar starkt på att börja använda i mitt egna spel. Ska bara skaffa lite talang först så lol. 



Bitch don't be proud if every boy wants you, cheap items have many buyers.

Idag är mycket värre än föregående dagar, det gör svinont och jag är deprimerad över ensamheten. Man kan tro att det skulle vara drömmen att leva på glass men det är faktiskt ingen höjdare. Vad otroligt less jag är på socker. (En mening jag aldrig trodde att jag skulle säga någonsin) Jag saknar min klass och mina fina vänner som också är så söta och undrar hur jag mår, jag vill tacka för det. Ni är bäst ♥ helt klart bäst, och det hjälper faktiskt. Men även Seth Cohen gör en enastående insats. Nu ska jag väl äta glass, mh gott..



Obs; Klagomål (behöver ej läsas)

Så mina planer för påsklov år 2012 krashlandade rätt ner i min mobil, igår. Det som skulle bli ett oförglömligt kul träningsläger placerat i Spanien är nu...ingenting. Jag är otroligt less, särskilt som jag redan har jobbat ihop nästan hälften av pengarna redan. Och som smset löd planeras det en resa i höst istället. Förstår inte alls meningen med det. För som jag tänker så är ett läger på försäsongen mest till för att bygga upp och stärka gemenskapen och lagkänslan inför kommande säsong, självklart utveckla spelet också men främst det förstnämnda. Less var ordet och förmodligen kommer jag inte ens kunna följa med i höst heller, då jag ska på en utlandspraktik i 2-4 veckor. Så det var ju tråkiga och opeppande nyheter för mig i mitt tillfrisknande. (Ja jag brukar väldigt lätt börja tycka överdrivet mycket synd om mig själv vid minsta lilla sjuksymptom.) 



You'll never be what is in your heart


Åkte in till sjukhuset vid 06.30 imorse och hamnade på barndagvården med endast 6 månader kvar till 18. Barnkanalen var det enda som fanns på tv och jag var nog den enda med två-siffrig ålder. Kände mig lite malplacerad men alla var så snälla så det var inga problem. Fanns ju filmer att låna också (för 15+). Fick klä på mig en sådan där patientrock, storlek M räckte ungefär ner till fotknölarna och bara av att ha på sig en sån kände jag mig jätteallvarligt sjuk. Men det var jag ju inte. Operationen gick bra, blödde nästan ingenting så därför slipper jag illamående vilket är himla skönt. Haha och sövningen kändes så himla konstigt, obehagligt på ett skönt sätt. Minns ingenting från att jag somnade, och det är väl lite läskigt att kirurgen har skurit bort mina halsmandlar då jag inte ens var vid medvetande när man tänker på det så. Men jag vaknade upp efter ett tag och frös som aldrig förr.  Även med två täcken hackde jag tänder och skakde, men det blev bättre när jag fick någon medicin. Min tunga hade varit klämd mot en munspärr och svällt upp rejält, var som en stor klump i munnen (och fortfarande lite så) ni kan ju tänka er att det var inte det lättaste att prata! Fint lät det också. Halsen gör ganska ont, och det blir till att äta smärtstillande regelbundet i ett par dagar. Får också bara äta/dricka flytande och ingenting varmt, har som tur är inte blivit särskilt hungrig än. Sen så fick jag höra av personalen att tredje dagen brukar vara värst, alltså mest smärtsam. Jag kan inte säga att jag längtar precis, men det är bara att härda ut. Har mycket roligt att se fram emot när jag har repat mig.

surgery


Fick två fina tattoo's av Jonte och Henke idag då jag tog avsked från finklassen, en gubbe som kramas och ett sött litet hjärta så jag ska må lite bättre, haha :') blir borta i minst en vecka efter att jag lägger mig under kniven imorgon och blir av med halsmandlarna once and for all. Ska bli skönt men så himla tråkigt att bara vara hemma och ha ont. Kommer ha för ont för att svälja så det blir inga måltider på ett tag, hoppas på att bli helt avvänjd från mitt sockerberoende under denna tid, och även tappa ett par kilon. Hoppas verkligen att jag kan träna på som normalt om två veckor utan att få ont i halsen och jag hoppas verkligen att jag inte vaknar upp och är förkyld imorgon efter att jag tog en liten risk och tränade idag, vilket var alldeles för länge sen sist. och mina knän funkade helt utmärkt så jag är ungefär lyckligast på jorden nu!

I bet you'll never remember the things I'll never forget.

Har spenderat ungefär hela dagen till att städa lägenheter i Vemdalen, lyckades med 4 stycken jag och mor. Otroligt lättförtjänta pengar det där, särskilt som jag bara behövde dammsuga och torka bänkar, för mamma tyckte tydligen det var kul (?) så hon for runt som en torped och dammade i varenda liten vrå på nolltid. Inte mig emot..! På hemvägen somnade jag lite halvt i bilen, vaknade med ryck varje gång både min och Kilheims mamma säger "ÄLG" och jag blir hysterisk "VARDÅ?! VARDÅ?!" som om självaste Zlatan gick förbi vid skogskanten typ, en älg, okej. Såg 3 stycken, en var påkörd - men inte av oss.
Sen har jag kollat på OC och nu kämpar jag förfullt med dramaprovet. 


ful bild. gammal bild. men i brist på annat.

Wanties


There's a difference between giving up and knowing when you've had enough.


Blev väckt klockan 12.24 av att mobilen ringde, lite pinsamt att ha ett samtal med sin tränare när man är så trött och nyvaken att man knappt förstår vad någon av oss säger och ännu värre att man inte ens kommer ihåg vad som sagts efter att ha somnat om igen till halv 5. Skickade iväg ett litet skamligt sms och frågade vad som gällde.
Funderar på att få lite ordning på dygnsrytmen som för tillfället är ganska kaos, men å andra sidan har jag fortfarande lov - i typ 34 timmar till. Just därför borde jag kanske bli lite ansvarsfull, skapa mig en ännu otrevligare kväll än gårdagen och ta tag i det där drama hemprovet som ska vara klart innan skolstart. Kanske, kanske. Det är väl typiskt att drama ska vara så uttråkande. Och nu när jag ändå börjar leta ursäkter till att inte plugga, kan jag ju glädjas åt att jag förmodligen tappat bort papperen och är för lat för att leta. nåväl, hoppas ni har en fin kväll iaf.

så va e på gång


Fin bloggrape där av Ebba, eller ja, kanske payback. Alltså förra inlägget. och det ni förmodligen inte visste är att jag faktiskt är döpt efter Kerstin i alla vi barn i bullerbyn. Mamma var helt såld på den karaktären, eller är typ det fortfarande. Så nu vet ni varför jag heter som jag heter!

Hej Kerstin!!


Går jag ensam här eller visar du min väg från en parallell värld?


Bänkar mig i tv-soffan med lillasyster. kul fredagkväll. får som sagt inte bli förkyld. är stört uttråkad. hejdå.

So let the memories be good

Igår tog jag bussen in till stan och en bit till för att sedan vandra på okända frösö-vägar i massivt snöfall tills jag äntligen hittade hem till Maja där hon, Anna och Matilda befann sig. Den som såg en dränkt snögubbe med diverse förfrusna kroppsdelar i obalans på halt vägunderlag - det var jag. Tips: använd någon form av huvudbonad. Glad blev jag som fick låna hårtork och borste av snälla Maja och efter ett par timmar med förande begav vi oss vidare till ett gäng sköningar och hade en väldans trevlig kväll.

Nu har vi nyss haft främmande här hemma så det blir väl att titta på någon film tror jag, kommer somna inom den närmsta timmen så trött som jag är. Och resten av helgen ska spenderas så långt ifrån förkylnings-källor som möjligt, alltså inomhus, kul. Bara för att operationen närmar sig och jag måste vara helt frisk för att få sövas. Börjar bli lite nervös inför det där.



The O.C


Väntar just nu på att säsong 1 ska ladda klart så jag har någon form av kvällsunderhållning. Var ute och powerwalkade/joggade idag och mår inte alls toppen just nu, har lite ont i huvudet är trött osv. Ska ta på mig en större mössa nästa gång och tips: ha fler lager än underställ och träningstights vid 6 minus och blåsväder. Min hals är knappt nämnvärd, bara jävlas med mig hela tiden. Blir så less, skönt att det bara är några dagar kvar nu till halsmandlarna ryker och jag hoppas verkligen att det blir bättre efter det, annars vet jag inte vad jag gör.

Godmorgon


Vaknade upp idag och tänkte "åh, skönt med nytt år - mya möjligheter och allt det där!" sen ser jag datumet på datorn och det står 2012-01-02 chocken. Trodde att det var första idag, skönt att jag glömt bort hela gårdagen, den var i och för sig inte särskilt minnesvärd. Men nu tänkte jag kanske ta en promenad, då mitt nyårslöfte var att äta mindre, träna mer, bli hälsosam och satsa allt på fotbollen. Så de där 30 minuterna man bör ha som vardagsmotion ska från och med nu infinna sig varje dag och såklart hårdare träning utöver det. Men jag har verkligen slarvat, det enda jag har "motionerat" dagligen förut var mitt stressande till bussen som tar kanske 2 min. Så nu blir det ändring! Sen ska jag verkligen se till att 2012 blir det bästa året, för kanske att vi inte lever längre än så om man ska tro på mayaindianerna.

New Years Eve







Några bilder sen nyårsfirandet, hade fullt upp med att köra gärnet på "dansgolvet" så det blev mest bilder innan dess, förutom när jag träffade gosmalin då! haha dragna och glada. Har sjukt ont i benet idag, antar att jag dansade på rätt hårt haha åh vill inte ens tänka på hur det måste ha sett ut menmen jag hade ju kul iaf!
Vi var mest hemma hos Maria, begav oss ner mot badhusparken lagomt till 12-slaget (trodde vi) men hann typ halvvägs innan raketerna smällde, tappade sen bort mitt umgänge på donken, hittade nytt och drog då tillbaka till Maria med ett dussintal partysugna sköningar. Runt 4 tiden följde jag med Malin till köris och däckade där efter deeptalk och skvaller. Kan summera som mitt bästa nyår hittills!

RSS 2.0