sämre jävla vecka

som rubriken lyder har jag haft en del motgångar nu och den här dagen tog fan priset.! Försov mig 2 timmar, klarade 249 poäng på skyjump och behöver 250 för nytt achievement, spräckte jeansen, köpte choklad men glömde den hos Patte och har fått så jävla ont i benhinnorna nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
 
men det har väl hänt några roliga saker idag också, har (obviously) hängt med min saknade bästis, beställt massa nya kosttillskott, speilat fotboll och drog en fantastiskt rolig kommentar när jag träffade två gammla klassisar och sist men inte minst hade vi ganska roligt åt den här jackan:
 
 

Gymproblem #1

 
Syns inte så bra men dom här jävla blåsorna efter skivstången tar ju död på mig. Kunde inte ens räta ut fingrarna efter marklyften... Ok är jag klen eller. Funderar på om jag ska ta och käka något, men jag hungerstrejkar typ. Jag var sur förut pga svaga biceps så jag åt aldrig middag och nu är jag besviken på att jag inte pushar mig själv mer. Var hälsad humörsvängningar.
 

Medan andra lider av söndagsångest är det tisdagarna jag gruvar mig för

Anledningar till oro:
 
1) Ska laga min egna middag, visserligen bara åt mig själv så om det smakar skit är det väl ingen större fara på taket men det slutar ju alltid i kaos när jag ställer mig framför spisen. Vare sig det är ris över hela golvet eller sönderbränd stekpanna, nånting ställer jag alltid till med. Och nu hade mamma tinat kyckling så jag lär ju få salmonella på köpet. #nervöstjejheheh
 
2) Om 1 timme är det dags för fysträning och jag vet ju hur kul dom brukar vara. Har därför all rätt till ångest och magsår och hela skiten atm. Verkar inte spela någon roll hur många gånger jag går dit så mår man ändå lika jävligt innan nästa ändå. Kommer kännas bra efter iaf men det är ju inte till så mycket tröst för tillfället. 
 

Om Helgen

Cupen gick sämst till att börja med, lyckades dock göra två mål och det känns väl skönt att den måltorkan har lossnat. Ja menar att som forward göra 1 mål på en säsong är ju inte direkt.. bra. Men det var förra året och nu verkar det ju gå bättre, kom som lägligt då att jag ska omskolas till ytterback.! (På riktigt den här gången)

Aja efter lördagens tre raka förluster var det några av oss i laget som drog ut på krogen och söp bort sorgerna. Inte minst sagt jag, som hade min värsta fylla någonsin. Tänker inte gå in på detaljer där. Och här är enda bilden från förfesten hos Mariah, kanske dags att jag köper en ny mobil.

 
Sen igår skulle jag egentligen ha jobbat i Vemdalen men min pappa som lovade att följa med han vägrade. Jag är fortfarande sur och tycker det börjar bli dags för han att växa upp lite. Fan vad jag fick skämmas alltså, när jag skulle förklara varför jag inte kunde jobba. 
Men Elin och Malin räddade dagen där, bjöd på middag innan träningen och botade min baksmälla. Evigt tacksam hehe <3 

Och idag har jag varit hemma, tog minst en timme innan jag fick i mig frukosten imorse och sen hade jag så himla ont i magen så då kändes det lika bra att sjukanmäla sig. Bästa friheten med att vara 18. Möjligtvis.
 

ROHDLA CUP

 
Taggad, Nervös, Förväntansfull, Spyfärdig, Glad. Allt på samma gång. Magen vänder sig ut och in i takt med musiken ungefär. Har första matchen 15:30 och mot Ope och sen möter vi Frösön och KD också. Äeh klarar inte av att sitta här, så jävla nervös, kräks snart. Puss

Fredagkväll och uppladdning inför Rohdla

Ikväll har vi varit bortbjudna på middag (till kocken på plaza omg) och behöver jag säga nått mer än att jag nu sitter här framför datorn med byxorna helt uppknäppta pga ätit mer kilo mat än vad jag väger och att jag väger dubbelt så mycket atm? Samtidigt är jag så jävla partysugen men har typ gett mig själv utegångsförbud pga cup imorgon. Men fick mig allt en öl till maten som lite tröst dårå. Blev dock inte bättre när både bror och kompis drog på krogen men det smäller väl kanske imorgon istället då! Och ni som lägger upp partybilder på instagram stup i kvarten - jag önskar er den festaste snefyllan och en hemsk jävla bakisdag med tillhörande ångest imorgon. 
 
 
Inne på tredje portionen! Men de andra var betydligt större.. och det här med att fota mat är ju inte riktigt min grej (mest för jag kommer på det när tallriken ser ut som ett slakteri)

Only know you've been high when you're feeling low

Tog nytt personbästa i försovning, 3 timmar! Har alltså varit "ledig" idag. Mest kollat på tv, men försökt fotat snöflingor också. Dock var jag för lat för att byta objektiv så det blev lite halvkasst. Ska iväg på gymmet nu och agera PT. Tror inte jag själv kommer träna så hårt eftersom jag har cup imorgon, men ska nog köra lite armar och axlar iaf!
 
 

Bra Torsdag

Har nyss varit och spelat fotboll, rolig träning men gick inte så värst bra. Hoppas det går bättre på cupen då! Har också fått veta preliminära säsongspremiären - 27 April i Sollefteå. Och vi är tolv lag i serien så det blir en del matcher, och eftersom vi spelar i div 2 mellersta norrland så blir det en del resor också. Men det känns hur kul som helst! Nu ska jag fika lite mer och skriva några rader på en artikel och sen sova. Allt i mina fina pyjamasbyxor storlek 46 med ugglor på. 
 
 

jag är ett litet retard

Tog mig i kragen och skaffade spotify premium. För en halvtimme sen. 100 år sent. Känner mig fri, fri som fågeln. Lämnar det gamla kriminella bakom mig och ska nu alltså börja betala för musiken jag lyssnar på. Hederligt!

(P.S fixade aldrig naglarna förut, om nån tänkte göra anmärkningar på hur o-glansiga dom är.)
 

Hej på er

Efter skoldag och fysträning igår spenderade jag timme efter timme framför tv:n och har blivit sjuk i lungorna. Hostar som ett jävla as och är det inte underbart hur attackerna alltid kommer i helt fel tillfälle och där får man sitta, försöka andas kort och lungt med tårar som bränner i ögonen och tillslut bara brister det ut och det låter som att man håller på att kräkas upp en hel giraff ungefär. Så har det varit de två senaste dagarna och därför kändes det lika bra att stanna hemma idag. Så nu har jag kollat på ännu mer tv och gjort glass med överdrivet mycket chokladsås. Det fina med att vara sjuk, eller.. får ont i magen... 
 
 

"Vi killar är ju uppenbart mycket bättre på curling också, men varför?" taaaack o bock

Idag har jag spelat curling, gick helt utöver mina förväntningar då jag endast gjorde 2 vurpor av 3897 möjliga. Fast räknar man antal misslyckade försök att ta sig upp igen är det nog tvåsiffrigt. Haha prova håll balansen i dom där jävla sulorna så ska ni få se. Ångrar som fan att jag varken filmade eller tog kort då vissa fall var helt obetalbara!
 
Nu ska jag fixa naglarna med de här produkterna jag köpte i London. Sjukt lättsamt och naglarna håller glansen i typ två veckor. Ganska bra grejer men kanske inte så prisvärda, och ansikts-peelingen jag fick på köpet var ju typ ett skämt. 
 

I'd rather be weird as fuck than boring as hell

 
En timme på gymmet (resulterade i andra bilden) och sen har jag för första gången laddat min mobil helt själv. Alltså med pengar, inte ström. Så ni vet - vuxenpoäng! Sen har jag käkat typ en hel höna till middag, sista bilden GOTT VA? Och nu ska jag väl kanske göra nått vettigt innan fotbollsträningen. Hejdå

Produktiv morgon

 
Har nu påbörjat mitt projektarbete som nog kommer bli typ en kokbok fast lite annorlunda. Ska skriva om hur man bör äta när man tränar, ge tips på bra mat, lära mig allt om hur det fungerar med kolhydrater, protein, kalorier etc. (kan ju en del men det är säkert mycket jag inte vet) jag ska också analysera olika dieter typ LCHF, GI-metoden osv. Och på bilden ser ni alltså vad jag har ägnat förmiddagen åt. Har bakat ett mellanmål (?) vet inte vad jag ska kalla det, och det ser inte så aptitretande ut men det är enbart och massor av bra grejor där i! Dock blev det lite smaklöst så jag får se om jag kan förbättra det på nått vis. Nu ska jag skutta iväg till gymmet. Lol nej jag ska gå.
 

Green Tea

 
Tänkte börja dricka grönt te eftersom det ska vara väldigt hälsosamt. Har läst att det förbättrar ämnesomsättningen och förebygger vissa sjukdomar. Smaken är ju dock inte särskilt tilltalande men jag lär ju vänja mig. Känner hur jag blir mer och mer hälsofreak för varje dag som går haha men man vill ju må bra, och framförallt vill jag bli nöjd med min kropp. Och så är det ju kul att prova nya saker och se hur det fungerar!

Om kvällen igår

Tyckte det var lite tråkigt där på i-festen så hittade jag ett helt förråd av Yes-diskmedel och tänkte att lite skumparty ska vi nog ha ja. Sagt och gjort så tömde jag hela flaksan i diskhon och fyllde på med vatten och sen skulle jag mula någon, valde lite fel offer där för Filip var tydligen allergisk mot yes, såklart. Men då fick jag rädda livet på han osv. 
 
 
Sedan drog vi mot cuprum och det var ju mindre händelserikt där, jag var sjukt deppad för att jag inte var dyngrak och det var ju lite... underligt. Sen hade Alakorpi ett jättebra tips på hur man kunde få stanna längre när dem höll på att stänga meeen då missade jag ju sista bussen haha. Men lägligt nog hittade jag annat sällskap som också skulle till Brunflo så då följde jag med dom på efterfest och träffade några sköna nederländare bland annat. Har numera en stående inbjudan till Amsterdam och Josy (som tjejen hette) ska visa mig runt hela stan och vi skulle göra dem där sakerna man bara måste göra i Amsterdam, vad hon nu menade med det... hahahah. 
 
Blev bjuden på lite strårom också.. FY I HELVETE VAD STARKT DET VA JAG BÖRJADE GRÅTA! hahaha fan också. Och Gustav som jag tror han hette ba "här skölj ner med lite öl" och jag ba är du helt dum i huvet ungefär. Men det blev mycket bättre och jag fick tillbaka min känsel i halsen. Sen började det dö ut där runt 6-tiden imorse så då gick jag hem, och tusan vad skönt det va att kunna festa hela natten och sen få sova i sin egna säng. Annars brukar man oftast hamna på någon kompis soffa eftersom allt vanligtvis händer i stan. 
 

Ledig Idag

Fredag och inga obligatoriska lektioner. WHEEEEEEÅÅÅEÅ. eh. Ska snart iväg till gymmet med min lillasyster, hon hade fått nån styrkeuppgift och jag är därmed självutnämnd PT. 
 
Senare ikväll vankas det i-fest och krogen. Jag är fortfarande förkyld men tänkte nog trotsa det och gå ändå. Har inte bestämt mig helt än dock och så är det sport-tema och jag har ingen utklädnad.. Men det lär väl lösa sig!
 
 
Jag och fritjof i ettan. Ska nog dra en repris på den där posen ikväll..!
 

Smith Optics

 
Här är ett par nya goggles som jag fick av min mother förra helgen. "Det här är det sista du får av mig, hädanefter kommer jag bara bjuda på kärlek och omtanke." Jaha och vem fan behöver det då svarade jag. Haha men jag är inte uppkäftig, utan vi råkar finna humor i bitterhet i min släkt. 1099:- Inhandlade på Stadium i Åre.
 

Man ångrar bara träningspassen man inte gjorde

Hejsan hoppsan här har jag gått och blivit sjuk.... Ont i halsen, täppt i näsan och bihålorna och en gnutta feber på det. Har funderat på vilka orsakerna är: 1) Min syster har varit sjuk i feber hela veckan. 2) Tillät Patte smaka av teét trots att hon redan hade ont i halsen. 3) Tog ut mig till max på fysträningen igår, löpning utomhus i snöstorm var väl kanske inte det ultimata förhållandet för en som redan kände sig dåsig. 
 
Har alltså inte mått särskilt bra idag, och inte lär det väl bli bättre av att jag gymmade heller. Men så länge ingen ger mig träningsförbud tänker jag inte direkt stå över. Så ovärt den ångesten man får då. Dock önskar jag att jag kunde ha lite överseénde med mig själv ibland, som idag när jag höll på att bryta ihop för att jag inte orkade lika mycket som jag borde. Jag vet att det är inget konstigt med det för jag är ju sjuk, och styrketränade som sagt igår också så mina muskler var kanske inte helt återhämtade men det går liksom inte ursäkta sig för det. Helt otroligt.
 

Goethe var han hög ofta kanske?

 
"Man skulle vilja vara en ollonborre.." Nej, det skulle man inte. Eller? nån som är sugen på att prova på livet som en äcklig insekt? Ingen? Ska nu dö av tristess under tiden som jag måste läsa vad som kan vara världens jobbigaste bok i min mening. Om en patetisk man som tycker synd om sig själv för han är olyckligt kär. Kunde det bli mer intressant eller? Herregud nej.
 

Att öva på självbehärskning

 
- Försök äta bara 1. SÅDANA HÄR ÄR VÄRRE ÄN ALLT!! 

nomnomnom

 
Började morgonen med att försova mig och sedan agera monster när internet inte fungerade. Blir verkligen rasande när sånt händer! Sedan gick jag till doktorn och testade mig för aggressionsproblem, fick medicin utskrivet så nu mår jag bra. haha ne drygt skämt. Men efter skolan så hängde jag med bruden på bild och bjöd na på kebab gjorde jag också. Kul att man måste fjäska för att få ha en bästis. hahah idioti

Lite hunkigt

 
One direction kan slänga sig i väggen haha, här är mina nya favoriter! Jacksgap på youtube. hahahah
 

K2/NIKITA VAVAVOOM

 
Ok måste visa upp snowboarden, så jääävla snygg! Var lite tevksam när jag köpte den men nu är jag helt galen i den hihi. Passar mig perfekt ju. Och lyckades verkligen hitta perfekt matchande bindningar! Från Åre skidsport och jag är överlycklig.
 

Åre & Duved

 
Spenderade gårdagen i Åre och Duved med mor. Fick äntligen testa min nya snowboard som jag fick i våras och gud så fint den gick. Fint som snus. Älskar hela utrustningen! Sedan på kvällen bjöd Malin på middag och Johan anlände lagom till film-myset med massa gotta. Vi såg The Watch och den var tusan riktigt rolig haha
 

två fynd

 
Linne från Bikbok för en hunka och ett par väldigt behövliga underställsbyxor från Stadium för ynka 50:- Tyckte jag var lite trevligt sådär.
 

Från Nyårsafton

Sista bilden hade så fult gult ljus därav överredigerad. Annars har ni mig och min bff i en smutsig spegel, observera playboy handduken i bakgrunden. Vart kom den ifrån?? I övrigt har jag varit på fotbollsträning idag, gick väl inge vidare mest för jag var så ofokuserad. Det händer väl alltid nån gång och det lyckades man ju pricka in rätt bra idag med tanke på att ingen av våra ordinarie tränare var där. Alltså jag har redan ångest över startelvan! haha bara ca 4 månader kvar...
 

Återförenad med min älskling ♥♥♥


en vanlig onsdag

 
Kvällen har bestått av att sova och fika pepparkakshus. Annars har jag gymmat med Annica idag också, riktigt skönt med tanke på att det var typ två veckor sen sist. Fick köra squats tills jag höll på att svimma, eller nej jag tar tillbaka det där för nu lät jag så klen haha. Men jag gjorde väldigt många!

Lite Miserabel

Tar tillbaka det där med odödlig som jag skrev igår.. Vilken brutal jävla träningsvärk! Har inte känt såhär på hur länge som helst. Finns inte en enda muskel som inte gör ont. åååh :( Det brukar ju vara härligt med träningsvärk men nu är jag liksom handlingsförlamad på riktigt.
Så då var det ju skönt att vi fick sluta vid lunchtid, gick och köpte lite ny make-up och sen har jag sovit bort hela dagen. Drömde så himla skeva saker som jag alltid gör haha. Blir alltid lika förvånad när jag vaknar, vart kommer allt ifrån?


Hos mig blir man bjuden på middag men man får fan laga den själv heheh...

Men vilken bra dag det blev då! Inställt prov, handboll, middagsdejt med Malin som lagade stuvade makaroner, köttbullar och prinskorv till oss. Mycket trevligt och mycket gott. Sen har jag överlevt vad som tydligen var det värsta träningspasset på detta år. Lite nöjd är man väl, nej jag är fruktansvärt nöjd över att jag orkade alltihop. Löpte intervaller i drygt en timme, 20 st med lite olika längd. Trodde jag skulle orka 4 ungefär men då var jag ju 5 gånger bättre än vad jag hade räknat med. Är fortfarande i chocktillstånd för jag har inte tränat kondition på riktigt sen en gång innan jul men det visar ju att man typ alltid kan mer än vad man tror. Efter löpningen körde vi lite intensiv styrka också som även den gick väldigt bra. Hur kul som helst! För att inte tala om vilken nyfunnen motivation jag fick ut av det. Fan vad fit jag ska bli nu.
 

Nu är det bara ett halvår kvar

Uppstigning klockan 06:45 dvs knappt 4 timmars sömn, skönare. Sedan avfärd mot Vemdalen där jag har jobbat med att städa lägenheter och tjänat in lite kosing. Är väl kanske inte det roligaste jobbet men det är sjukt lättsamt och lättförtjänta pengar! Bra för mig och min inkomst som är lika med obefintlig. Nu håller jag på att plugga till provet jag ska ha i morgon i affärskommunikation. Tips på i-vals kurs om det är läge för någon att fundera på det. Men det känns så lätt så jag börjar tro att jag har missuppfattat hela skiten och jag blir helt nojig nu. Aja, imorgon drar fotbollsträningarna igång igen och det börjas med ett spyframkallande fyspass. Gu va kul. Lite gruvsamt.
 
Och eftersom jag ännu inte fått tag på min kamera så blir det lite randombilder i bloggen tills vidare. Här är en snygg från Turkiet 2011.
 

I'm going Mad

Nyårslöfte: SLUTA SKJUTA UPP SAKER DIN IDIOT.
 
Då var det sagt, får se hur bra det kommer gå. Hade 8 restuppgifter när vi fick jullov och jag har gjort.....1. Alltså 7 kvar på ett dygn och det är inte ens möjligt i fantasin. Synd för det skulle vara skapligt skönt att börja från noll, nu blir det minus 6 istället förutsatt att jag orkar med en till. Vill gå i nian igen för då var jag så jävla duktig och hade motivation så det räckte och blev över. Tänker dra tillbaka till London efter studenten där jobb i första hand handlade om att dricka te och där man kunde supa sig stupfull klockan 2 på en söndag för det visades premier league fotboll på varenda pub. Kommer fan stortrivas.
 

Det som hände 2012

Istället för att göra en sån där årsresumé med händelser från varje månad tar jag och sammanfattar året istället. Några höjdpunkter och några mindre roliga saker. 
 
Nyårsfirandet var ju som sagt mycket trevligt, även fast det inte var mer än hemmafest. Det sög ju stenhårt att vara 17 iallafall, men det visste jag inte då. 
Operationen och dess följder var 2 av de 4 värsta veckorna i mitt liv. Fy satan vad dåligt jag mådde! Men tappade några kilon i vikt så helt illa var det väl kanske inte. 
London blev årets första utlandsresa, åkte med familjen så det var ju ingen direkt höjdarresa men kul med lite semester.
Studenten var jätterolig även om det inte var jag som tog den. Min barndomsvän och granne Katarina gick ut så då var jag där och tittade på flaken, gick på mottagning och på kvällen blev det party.
Fotbollsskolan var också jätterolig då jag jobbade som ledare åt en killgrupp på 5-6 år. Så himla söta barn och jag trivdes väldigt bra. Även om dom inte lyssnade hela tiden osv så var det kul ändå. 
Midsommar då Rebecka bjöd in till fest i Dvärsätt och hon fyllde 18. Så himla rolig kväll som utbröt i poolparty för alla som ville (och inte ville.) Slutade ganska olyckligt dock men det var ang. några jag inte känner så skriver inte om det här.
Cypakutsin i Skålan var kul och jag tycker om sådana mindre ställen där alla känner alla osv. Antagligen därför jag gillar Rätan så mycket. Och det var kul att träffa en del klasskompisar man inte sett på hela sommaren. 
Fyllde 18! Det bästa som någonsin hänt mig, vilken jävla lycka det var haha. Var helt euforisk i flera dygn och firade med middag och förfest hemma hos mig och sedan partade vi loss på Yran. Fick min kära systemakmera i present och det var nog det bästa på hela året. 
Zakynthos blev årets andra utlandsresa då vi var ett litet tjej-gäng som åkte. Var betydligt roligare och festade 12 av 14 dagar. Hade mitt livs mest spårade kväll där nere med Johanna som jag knappt kände innan det, och det var hur kul som helst! Fast alla andra kvällar blev också rätt spårade, både på roliga och tråkiga sätt. Men inget slår den, oförglömligt trots all jävla ouzo.
Halloween firades på Gamla teatern, jag var utklädd till militär och hade jättetrevligt.
London igen, blev årets tredje och sista utlandsresa och den här gången åkte jag med Chrisse, som en del i våran gymnasielinje. Hade riktigt kul och fick jobba på en underbar praktikplats med störtsköna människor, shoppade loss och partade med både britter, fransmän och irländare.
De sista månaderna har varit så jäkla bra, då jag har umgåtts väldigt mycket med Patte på den senaste tiden. Hon som är min bästa vän men vi hänger ju inte varje dag liksom. Ibland kan det t.o.m gå någon månad då vi inte hörs men ändå så är allting som vanligt när vi träffas och det uppskattar jag som tusan. Det har blivit väldigt många utgångar och bakisdagar och fifaspel och annat häng. Så himla kul, hon är bäst!
 
Avslutar med fotbollsåret som inte har varit något bra år för min del, har inte trivts så jättebra och har velat mer än vad jag kämpat för. Det mesta må väl kanske va mitt egna fel så jag får skylla mig själv. Funderat mycket på att byta klubb också men det är ju inget som säger att det är bättre nån annanstans. Har en ny inställning nu inför 2013 och div 2 iaf, så det känns som att det kommer bli en bra säsong.
 

Bättre nyårsfirande!

 
Kom hem från Rätan ikväll men insåg på bussen att jag hade glömt kameran där. skitliv jag som tänkte slänga upp lite bilder. Får väl gå bra med dem från mobilen så länge trots att det typ inte syns nånting. 
Nyår blir tusan bättre och bättre för varje år, firade som sagt med Agge, Patte och Julia på skalet igår. Började med förfest på uppe på terassen med kanske 20 killar som typ ingen kände. Inge konstigt och det var en jävla väg att ta sig ner på sen. Isig och hal nedförsbacke i 13 cm klackskor. Lätt, blev väl några vurpor... 
Väl inne på hotellet bjöds det på champagne, drinkar och öl så då blev man ju lite full. Hamnade på sniskan några gånger men ställde inte till nånting allvarligt som tur var. Fick fasen två nyårskyssar också så då mådde man ju haha och kul att jag träffade så pass många homies där, trodde jag inte!

RSS 2.0