Happiness is having what you want and wanting what you have.

Har spenderat hela helgen i Kattis stuga i Åre med hon och hennes familj. Drog roadtripp'n upp på fredagkväll och sedan har det varit marknad och provsmak för hela slanten både lördag och söndag. Haft mycket trevligt vill jag lova. Och längtar som tusan tills det kommer snö nu så jag kan få prova min nya snowboard.
 
Ikväll blev jag bjuden på Brunflo-bio. Tackar väl inte nej, nostalgi som tusan. Kommer ihåg när man fick börja gå på bio med enbart kompisarnas sällskap, utan päron alltså. Herregud vad stor tjej man va då. Men ikväll visades Cockpit, och den var ganska rolig.
 
Fårvallning genom Åre torg, blev lite rammad.

jaha

skolfoto, filosofiprov, häng med Patte. Har lämnat in mina JC så förhoppningsvis får jag dom lagade eller ett par nya. Även kärat ner mig helt i everest modellen, med gul/orangea snören. Kommer antagligen införskaffas. Funderar också på Dr. Martens, men det får isf bli i London. 
Ikväll har jag spelat DM-final. Förlust med 5-3, himla tråkigt. Men dock så lever jag fortfarande på fjolårets vinst och att jag lyckades eller råkade avgöra matchen med vänstern upp i krysset. Chocktillstånd 112. 
 

25 September

Idag är inte vilken dag som helst, för idag fyller både Michaela och Malin 18! Födelsedagar är bäst. Synd bara att Malin dragit till England så hon är ograttbar irl, och synd att jag är så jävla efterbliven som hängt med Michan hela dagen och inte sagt grattis?! Hallå vad är det för fel på mig, sämsta kompisen ever. Ska åka in på hjärnröntgen och läggas in på hem för demens. Men först ska jag återgå till att facepalma mig själv lite till. Under tiden tillägnar jag den här videon Michan, och önskar ett stort grattis på födelsedagen!!
  

Himlen var lite faboulus ikväll

Rosa moln, försvann lika fort som de kom men nog var dom där alltid. 
Så I-val hela dagen, affärskommunikation och jag har fått hjälp med mailande till pubar, formulerat det formellt och trevligt och perfekt. Den som inte vill ha oss nu får skylla sig själv. Ska bara hitta några pubar att maila till också, eftersom jag redan skickat till hela London utan att få något svar. Spammar-jag men jag ska ha praktikplats.
Sen fotboll på lagbollsspelet, det var lite pinsamt för jag sög. Missade öppet mål flera gånger om, blev tunnlad osv. Men kul ändå, hela dagen var kul tills jag bestämde mig för att dra en macka på pause, (märkte då också att mitt bankkort var borta. användes sist: på krogen. HELVETE) mackor innehåller vetemjöl och jag tål inte vetemjöl så mycket. Idiot much? svar ja. Så det försörde säsongens sista träning med laget och nu ska jag försöka sova med denna jävla smärta. åh pity

Rowanberries


When the weekend comes I know I'll feel alive

Vann vår sista seriematch igår, ganska skönt ändå även om spelet inte var det bästa och planen en gyttjepöl. Har ont i knäna som tusan nu efter det. Skönt var det också få sätta 1-0 och det även om det var den värsta rullningen jag någonsin gjort, skulle ej kalla det skott och knappt en passning heller. Rullning. den sämsta, men den gick in. 4-0 blev slutresultatet och det är väl dugligt. På torsdag är det säsongens sista match om jag inte misstar mig, DM-final mot Ope. 
 
 
På kvällen åkte jag till Patte, där jag möttes av världens sötaste valp som hennes kompis hade tagit med sig. Dog på fläcken ungefär. Och senare blev det krogen med några finisar, kul kväll. eller lite spårat men kul ja. 

some nights I stay up, cashing in my bad luck

Whoppa. Fredag i all ära och fan vad roligt för er som är ute på diverse festligheter. Själv så har jag jobbat, funktionärat på bilbingo och sedan lagt beslag på söffhörnet. Första filmen i sagan om ringen-trilogin visas på tv, för min lillasyster har ej sett dem förut. shame. Somnade dock för ett tag sedan, shame, och nu funderar jag på om jag ska försöka titta vidare eller somna om i sveriges skönaste säng. Imorgon ska jag åka till Strömsund och spela fotboll, hoppas på finväder också så man kanske hinner fota lite innan. Ja det var inte så mycket mer än så.
 

Nonsense

Hejåhå har varit sängliggandes i två dagar, inte för nödvändighetens skull men för nöjes. Det är ju skitkul. Har roat mig med Vampire Diaries i 24 timmar. Ni vet hur man önskade och stenhårt trodde på att man skulle få ett hogwarts-brev när man var yngre? Typ så är jag nu, hoppas på att en hunkvampyr ska flyga in genom fönstret, helst två då men om man ska vara realistisk.
 
Annars så har jag försökt bota mig själv med tigerbalsam, råkade ta en liten överdos igårkväll som gjorde att huden brändes upp och jag grät blod ungefär. Vad är jag för sjuk då? Täppt näsa och spänningshuvudvärk, men rejäl sådan. Tråkigt att jag tvingas avstå träningen ikväll. Visste ni förresten att man kan behandla spänningshuvudvärk på sånna som jag som får det ofta, med hjälp av botox? Man injicerar det runt om i huvudet och då ska det få musklerna att slappna av. Har börjat fundera på att göra något sådant, eftersom mina spänningar är fullkomligt omöjliga att kontrollera. Like a vamp's cravings for blood. Ok det spårar, hörs.
 

Youtube at its very best

Fan vad fint ♥

When I run through the deep dark forest long after this begun

 
Bild från igår när jag, Chris och Annica åt middag på Sammurai. Tänkte att nu måste jag ju lära mig äta sushi och hur äckligt kan det va egentligen? Sist stoppade jag en bit i munnen och spottade ut efter 2 sec pga kväljningar. Drog en repris på det den här gången. Nej jag spottade inte ut, eftersom vi satt på rastaurang och lite hyfs har jag väl. Men kväljningarna var där och tårfyllda ögon på det. hualigen. 
Efter middagen var det matchdags, mot Sveg på arenan. Jag sög och nu har jag ångest.

Badkarshäng är ett måste på hemmafester.

Bilder från gårdagen som bjöd på festligheter för hela slanten. Vet inte hur noga jag ska berätta, men jag hade hur kul som helst! Tog sista bussen hem och råkade somna, missade min hållplats och hamnade så långt bort jag  kunde ungefär, andra sidan Brunflo. Happ, började knata hemåt och då gick klackjäveln av (?!) på mina JC. Därav har detta blivat en sorgens dag och jag skola endast ligga i min bädd.

När man är 18 år får man dricka champagne på torsdagar

Har varit på Parelle's mingelkväll ikväll, lärt mig hejdundrandes mycket om restylane och botox, fått goodiebag och champagne. Fick även frågan om jag körde ikväll och svaret lyckades jag stamma fram till ett nej efter 5 sek i chocktillstånd. Hujedamig vad vuxen jag är nu. I goodiebagen fanns ett rabattkort på 20%, presentkort på restylanebehandling för 500:-, Restylane handkräm och nagelfil, olika testers på Restylane dag-&nattkräm, rengöring och en recover cream samt en liten test på Lancômes nya doft La vie est belle som är supergod. Jag har tusan höga förväntningar på den där handkrämen, för fina mjuka händer vill man ju ha.


Varning för självömkan

Köttigt skavsår, migränen är påväg och benhinneinflammationen likaså. Knäont ibland och jag är fortfarande kattallergiker. Märkte jag idag när jag låg och sov med Napoleon i soffan. Jag tycker det är tråkigt. Jag tycker det är roligt att jag och katten har på pricken lika personlighet och jag tycker det är roligt att han tycker om mig. 
 
Annars då, lagomt less på livet och dagarna som går, jag borde inte vara det och jag är faktiskt ganska dålig att ta vara på dom. Idag har jag gått runt som ett miffo pga skavsårshelvetet i fula sköna kläder precis så som jag trivs. För fult är snyggt men fint är också snyggt, fulsnyggt är skönast så det blir oftast så. Särskilt när jag aldrig orkar borsta håret eller se det minsta vårdad ut ens en gång. Vad ska det bli av mig då. En sorglig tant med 27 katter.


Autumn

Igår hade min bror 20års fest här och jag var förvisad till mitt rum hela kvällen. kul, kul. Gick ut och fotade en sväng men det blåste alldeles för mycket och blev mörkt på en sekund. Ovan är någorlunda resultat #amatörfotograf

Little Thin Cross

 
Ett halsband jag fick i födelsedagspresent, eller fick först ett hjärta men gick sen och bytte till korset. Kommer från Efva Attling och I love it.
 
Har varit lite klent med inlägg här, mest för att jag faktiskt har gjort saker. Som att fika på pause alla dar i veckan, planerat utlandspraktik som lutar mot pubjobb i London med fina Chrisse, planerat studentmösseutprovning som kommer ske nu till veckan och födelsedagsfikat med kära Stina som fyllde 18 igår. Tänkte ju fira henne på krogen sedan också men efter komplikationer på bortaplan som mest troligt hade lett till sveriges snefylla spenderade jag kvällen hemma istället. Är hemskt ledsen för det och hoppas få ta igen den eller fira i efterskott snarast. pok

RSS 2.0