lolsotrue


börjar bli dags att gå i ide

 
Man kan bli deprimerad eller glad för att höstkollektionerna anländer i butik. Jag är mest deprimerad för tillfället. Idag är det 11 grader ute. Förra veckan levde jag i 38. ÅH tröstshoppa imorgon.

Home, a place where I can look ugly and enjoy it

 
Idag har jag samlat vuxenpoäng, klivit upp före klockan 12 och sedan gjort ärenden på banken. Ikväll ska Kerstin äntligen få spela match som hon längtat efter i tusen år. Avfärd 17.00 mot Häggenås, som förövrigt är serieledare och jag är fortfarande otränad så det känns väl askul men nervöst ya0.

Karma finns på riktigt

Stog och kollade ut genom köksfönstret på alla barn som var påväg hem från skolan. Nöjd över att ha sovit hela dagen och skadeglädjen smög sig fram genom ett flin. Strax därefter hällde jag filmjölk i theét.

vi ba drack champagne och grejer


Borta bra men hemma bäst?

Efter gårdagens fysträning som jag endast uträttade kanske till hälften pga sjukdom har jag nu ondaste träningsvärken på 4 veckor. Och det får mig att inse hur fruktansvärt otränad jag numera är och det känns pinsamt. Helt sjuk vad kroppen kan förändras mycket på två veckor. Tappat arm-, rygg- och magmuskler, fått extra lager underhudsfett och hängig rumpa. Imorgon tar jag tag i träning och kost på allvar igen, och det ska bli så himla skönt! 
Hursom flydde jag husets minusgrader hem till Malin igårkväll, och tittade på film med henne, Lisa, Nathalie, Maria och Sony. Sov sedan där i värmen och idag tvingade jag med stackarn ut i regnet för att äta på max, där jag åt senast i fredags. Sen åkte jag hem och till min förvåning märkte jag att huset var uppvärmt och familjen var hemma. Jaha nu känns det iaf bra att man kan sova i sin egna säng, slänga papper i toan och dricka vatten direkt ur kranen. 
Nu blir det Grimm hela natten och imorgon ska jag må extra bra och skadeglädjas åt alla stackars barn som börjar skolan, eftersom jag är störst och inte börjar förrns på onsdag.
 

fuck schveden

ÅH herrejävlar sitter här och skakar sönder i min igloo. tyckte det skulle bli skönt att komma hem sådär lagomt sliten som man är efter två veckor på Zante. Så hittar jag en lapp på köksbordet "vi är på Mallorca, kommer hem på måndag" Jaha då var jag lämnad ensam med hela huset att sköta igen, vill meddela att det varken finns värme eller varmvatten. Får gå och duscha i omklädningsrummet på ip och sover med mina tjockaste mjukisbyxor, tjocksockar och stickad tröja under mitt duntäcke. Ändå vaknar jag av att jag fryser. Jag som redan var sjuk kommer väl hinna dö typ. Och nu är jag inte dum i huvet som inte vrider på elementen utan i vårat hus måste man elda. Jag kan inte elda. #fml. Aja har el som tur är så ska inte klaga. Har mat också, två mackor och en billys. KAN NÅGON BARA TA HAND OM MIG.? eller så tar jag en sista minuten på dirr. så kan jag också lämna en lapp "brb drog till turkiet, hörs sen" vill någon hänka? jag är seriös nu.
 

Hur dåligt får man må egentligen

Har haft världens sämsta jävla dag. Började med att jag vaknade och hade sveriges ofräschaste hår, fanns ingen tid till att duscha så fick använda hela nästan oöppnade torrschampoo-flaskan och ändå inget resultat som hette duga. Kul att springa runt på jobbet som en smutsig dåre och ännu värre när jag sedan var tvungen att uträtta massa ärenden på stan. Som tur var fick jag åka hem till Malin, räddaren i nöden, som bjöd mig på hennes hemgjorda köttbullar. Min favoritmat på krutvaktarn. Fick också prova på glass med varma hjortron för första gången, och gud så gott det var. Ja men tur jag har Malin som alltid får mig på bra humör oavsett vad saken gäller! Sen vinkade jag av henne vid bussen när hon skulle iväg på en match som jag inte fick spela för jag hade startat i div 3 innan uppehållet. Det sög eftersom jag missar 4 matcher under tiden jag är borta. Senare gick jag och brände pengar på apoteket, 353kr känns ju asbra när man är fullt frisk osv. Nej det känns asonödigt att lägga det på apoteket av alla ställen. Gick sedan hem till farmor&farfar för att hinna träffa dom innan jag åker, blev bjuden på mat där såklart och hamnade i paltkoma. Somnade en stund i soffan och vaknar av att jag stönar i sömnen.. Åh varför gör jag så?!?? Förbannad och skämdes på mig själv kan jag inte bara sova som folk. Tog slutligen med mig Patricia hem till Brunflo och nu har jag slösat 1,5 timmes livstid på världens tråkigaste sport, innebandy. Kollar ju hellre på pensionärs-boule. ångest. Varför gick jag inte hem då tänker ni, och nej för jag ville umgås med Patte innan jag lämnar landet.  Men då tog hon och drog till stan på dirr istället för nån jävla grabb. Snäll vän (hoppas du läser det här.) #bitter

Maniskt tedrickande

 
Te är ju typ vad jag lever för numera. Inte alls men herregud vad konsumtionen har höjts på sistone. Helt gälet. En kopp till frukost, en-två koppar till förmiddagsfikat på jobbet, en kopp på eftermiddagen, en två tre fyra hurmångasomhelst koppar på kvällen. Undra hur det här ska gå i Grekland. Får typ göra som ebbsons kompis och packa vattenkokare i resväskan. Förutsätter ju dock först att jag införskaffar mig en vattenkokare och det kommer troligtvis inte hända. Sen är tepåse-te inte alls lika gott. Dricker man te i Grekland? Men åh är jag så beroende att jag tillochmed skriver ett blogginlägg om det. Ok.

Monki

Tröja 180:- // Halsväska 180:- // Tygkasse 80:-
Var på jakt efter slapp vit t-shirt som min redan överfyllda garderob tycks sakna. Så en med halvt transparanta ärmar fick följa med hem. Passar ju bra nu när jag håller på att odla biceps för fullt lol. Även en hals/mobil/vadmannukallardet-väska som kan vara bra förvaring åt passet. Den är lite mera rosa irl. Tygväska införskaffade jag mig också, bara för att. 5 år efter men vad gör det. Säkert välbehövlig.

Kvällsfika @Cat

Har precis kvällsfikat hos Kattis. Känns ju himla bra med en granne som bjuder på det efter en härlig fotbollsträning. Och fruktansvärt sorgligt att det var sista gången på typ 100 år eftersom jag åker på torsdag och hon ska ut på äventyr till hösten. skit också. Och vad händer när vi lämnar vårat kära barndomskvarter? Vem ska bjuda mig på kvällsfika då? Klarar inte av att tänka på det. Som sagt gick träningen bra och det var sjukt kul. Nu ska jag väl sova så jag är fit for fight (eller fit for kaffebryggning) den här sista veckan. Skönt att det bara är några dagar kvar och pengarna rullar snart in yee.

Paniken som uppstår

När man inser vad man missar på Way Out West. OMG FML OSV. Fytusan vad helt jävla asgärna jag vill åka dit enbart för att se First Aid Kit, Florence + the Machine (!!) och Miike Snow. Helvete nu mår jag dåligt. Ställer genast högre krav och förväntningar på Grekland och allt vad de har att erbjuda. Men jag tror nog att jag får det tusen gånger bättre där ändå, även om jag kommer sörja Florence + the Machine och Miike Snow till graven. Eller så ser jag dom någon annan gång. 
 
Igår hade jag iaf en ganska trevlig kväll, med Amanda, Michel och Jonte på Cuprum. Tänkte ta bussen hem sen klockan 3 men då gick den tydligen 02.30. Har dom inte alltid gått klockan 3?? Aja, kvällen avslutades med skräckfilm och alla som känner mig vet ju vilken kung jag är när det kommer till filmtittande. Herregud varför ska jag somna hela tiden? Alltid lika pinsamt. Om man ändå kunde vara söt när man sover men icke.
 

Vagabond

 
Hade ingen större lust att gå i boots i Zakynthos, där det för tillfället är runt 35 grader. Så ett par tygskor från Vagabond fick följa med hem häromdagen. Synd att minsta storleken var 37 och synd att jag inte märkte hur mycket dom glappar i hälen förrns när jag kom hem. Och synd att jag varken orkar lämna tillbaks dom eller leta ett par nya. får typ köra med fashiontape. lyckat! nöjd är jag väl ändå.

RSS 2.0