And think of all the stories that we could have told

Tänkte ta en långpromenad imorse och först gå förbi på banken för att fixa med lite pengar, men tyvär fick jag gå raka vägen hem efter det för fytusan vad kallt det var. Även fast det bara är 2-3 minusgrader? Måste väl vara ovan, konstigt nog. Sedan har jag spenderat dagen med att utforska mysig musik från 20-talet och nu funderar jag på om jag ska orka ta tag i mitt rum. Det är kaos och jag måste städa innan jag lämnar Sverige. Ska förövrigt bli skönt att få åtminstone några plusgrader, även om jag älskar vintern.
Kände mig tvungen att censurera bilden här ifall man skulle hitta nått otrevligt. Eller ja, otrevligare.
 
 

Laghäng

 
Mötte upp några lagkamrater på hemköp, handlade lite och drog sen upp till Malin där vi lagade Tacos som satt fint i kistan. Slutar ju såklart inte äta bara för att man är mätt så massor av onyttigheter åkte också fram lagom till skräckfilmerna. Såg en och en halv, för Malin fick migrän så då kändes bäst att åka hem, och här möttes man av lussebullar. #fetto. Hade trevligt iallafall, och nu ska jag väl slå igång nån annan film. 
 

Fin tisdag

 
Blåbärssmoothie till frukost följt av en timma på gymmet. Nu ska jag skynda mig att duscha osv och sen ikväll blir det tacomys och skräckfilm hos Malin med fotbollslaget! Finemang, hörs sen. Älskar förresten vädret idag, förutom att det är så jävla halt. Höll på att göra 10 vurpor utan överdrift påvägen hem från gymmet, det är typ 200 m.


Fikadejt

 
Sämst bildkvalité med min lilla samsung. Har varit in till stan idag och hängt med Chrisse, växlat lite pengar för snart fär ma, och sedan bjöd den fagra damen mig på Pause. Fytusan vad snällt tycker jag. Har dock svårt för att bli bjuden på saker, oavsett om det är bio, fika eller en drink på krogen så vill jag helst betala för mig själv. Vet inte om det är bra eller dåligt? En gång blev några killar typ sura för jag inte ville bli bjuden, och så vill man ju inte heller ha det så det slutade med gratisfylla då för min del. Men är det typ som en förolämpning då om man tackar nej eller? Hur resonerar ni? Tacksam för svar då jag blir lite förvirrad.

Halloween @ Gamla Teatern

 
Åh herregud vilken kväll, festen var skitbra ordnad och superkul, perfekt lokal och lagomt mycket folk! Har tusen badrumsbilder jag skulle vilja visa, men det är nog ingen bra idé. Var iaf militär som ni ser, hade ett patronbälte som jag fyllde med shots och som dock gick sönder 24/7. Dansade bugg med bekant av någon underlig anledning, agerade wingman och gjorde toalettbesök med en främling. Alltså Jag och Chrisse skulle precis gå in på toan när en helt random tjej frågar om hon får följa med. Haha ja visst... Slutligen blev jag bjuden på taxi hela vägen hem till Brunflo, och trodde jag blivit av med mobilen så fick ringa taxibolaget (kom tydligen till rätt också så man lyckas ju bra trots några promille i blodet) gick mindre bra att försöka förklara vad jag ville men tillslut fick jag ett nytt samtal och skulle leta vid brevlådan. Där låg den i snön, antagligen fuktskadad för nu funkar inte ljudet. Hoppsan Kerstin.

gingerbread

 
Tänkte kvällsfika lussebullar nere hos min kära granne ikväll, men det gick inte. Men pepparkakor och mjölk funkar lika bra som kompensation. Det + en snötäckt mark utomhus (inte för att den syns nu när klockan för länge sedan passerat 19:00 här i Norrland) och tjocksockar. Fan vad gött det är att leva nu. 

We would go back eighty years, Share our laughs and cherish our tears

Blir så less på mig själv att jag aldrig bara kan ta tag i saker. Har filosofiprov imorgon och stannade därför hemma från skolan idag för jag behövde verkligen plugga. Jag har inte pluggat. Jag har försökt, men hittar alltid en massa annat att pyssla med. Har tillochmed städat rummet idag, nog för att det behövdes men jag städar aldrig rummet? Bara om det betyder att jag slipper sitta med näsan i en bok och läsa om hur man resonerade för 300 år sedan. 
 
Jag har också beställt en grej till min utklädnad som jag kanske ska ha på fredag, har köpt biljett till Halloween-festen på Gamla Teatern men är osäker på om jag ska gå. Är så himla opepp på allt som har med alkohol att göra, mest för att jag var så pinsam förra helgen (har fortfarnade ångest) men också för att jag inte har tränat den här veckan. Men hoppas jag hinner få hem beställningen i tid och hoppas det fungerar som jag tänkt så kanske jag blir lite mer taggad! Nu blir det sängen och håll tummarna för att jag inte failar alltför hårt imorgon.


Finaste killen i stan

 
Verkar som jag får sovsällskap inatt, trevligt. Han är så gosig min tiger. Förutom när han äter upp döda fåglar som krashat i fönsterrutan. Och förutom när han breder ut sig över hela sängen så man knappt får plats, sen sparkas när man försöker flytta på honom. Och förutom när han bits. men annars så.

Fotbollsfest

Tänkte försöka sammanfatta gårdagskvällen men jag vet inte vad jag ska skriva. Allt var så himla konstigt, känns som vi var typ 20 pers fast det säkerligen var tresiffrigt. Blir så konstigt full nu för tiden och kan inte sova om jag har druckit heller. Jobbigt läge. Blev helt överlycklig när vi märkte att det snöade där mitt i natten. Lyckades på något märkligt sätt få skjuts hem också, och tror att jag ska tycka synd om dem andra i bilen för jag tror att jag pratade lite väl mycket.
 

This is the part where we embrace

Det senaste dygnet har jag lärt mig vika skjortor av bussbiljetter och kollat på korpen-innebandy med Malibo vilket inte var lika hemskt den här gången. Har väl haft fel sällskap förut. Sedan har jag återigen lunchat på sammurai, köpt halloweenfest-biljett och dragit en 3-timmars powernap i soffan då jag egentligen skulle skrivit 2 uppsatser. Ser hur jag drunknar i plugg om jag inte börjar produktivisera mig lite. Med dessa 2 uppsatser, 2 böcker som ska läsas,  filosofiprov, 2 redovisningar och ytterliggare 2 uppgifter vi ska få imorgon. Glömt något? Med all säkerhet. Önskar jag var en av dom skickliga själarna som är haj på det här med multitasking. Trodde att det kom på köpet med att vara kvinna, precis som den kvinnliga intuitionen, laga god mat och att skriva fint. Men fel av mig. Nu siktar jag mot sömnlösa nätter och farhågar att jag även kommer tvingas falla offer för koffein. 
 

winter is coming

En vanlig tisdag och precis som alla andra tisdagar brukar det oftast innebära outhärdlig träningsvärk, missa bussen och komma en halvtimma sent till första lektionen, ha världens längsta håltimme och äta lunch två gånger. Enda skillnaden idag var väl att maten på lunchmenyn inte lät särskilt frestande så jag och bra sällskap gick till sammurai istället. Med snöbollskrig på vägen för det har tusan snöat utavbarahelvete hela dagen! Just därför har jag  varit lycklig och som alla säger, ett litet barn på julafton. 

 
3 grova + Ida och Chrisse som jag dessvärre inte fick någon bild på. Mest för att blommor var ivägen.

En minut på cykel till ditt hus, en minut till världen blir rätt ljus

 
Vaknade upp och såg att det snöade, vilket gjorde min dag. Ge mig lite vinter vettja.
Igår hade jag det trevligt, god mat, gratis alkohol och jag drack ikapp med både bror och far. Skevt men kul, tills Stefan drog på krogen och jag fick inte följa med. Ibland suger det att fortfarande bli sedd som lillasyster fast jag är vuxen nu. Men fick ofrivilligt bada i whisky och höra på både det ena och det andra. Lite privatlivshistorier. Smaskigt eller snuskigt? Jo det sistnämda.

B/W, Turtleneck

 
Var nyss en sväng in till stan med mor min. Fixade lite presenter och snart ska vi iväg på 50-års fest. FULLT JÄVLA ÖS IKVÄLL DÅ. ntzntzntz eller. men kanske inte i polotröja. Fast det är tusan något jag måste införskaffa mig fler utav, de ä ju så fint. 

so I put my faith in something unknown

 
Alltså två av mina absoluta favoriter och resultatet blir perfektion. love
 

Basketball

Har varit med Malin och Johan och kollat på basket ikväll, Jämtland - Uppsala i tegeltemplet eheh. Har lärt mig hur mycket som helst så på måndag får ni se upp. Kommer äga sönder på lagbollspelet. ellller, min fysik är väl kanske inte till min fördel. Jag önskar faktiskt att jag hade lärt mig spela basket när jag var yngre för det känns lite svårt att komma som 18årig nybörjare. Kan ju om inte annat bli basketfru, det var ju rätt hunkigt där ikväll. Trevligt att kunna stirra så mycket på biceps utan att verka creepy också, nu verkar jag creepy ändå eftersom att jag precis skrev det där. hörshej
 

Kan efter lång tid konstatera att det går inte spela sönder den här låten. bra.


Fitsp0

Oskönare morgon då jag missar 2 bussar och kommer 7 år sent. Jag har väl aldrig i hela mitt liv varit punktlig annars men ändå. sämstivärlden på det här med bussåkning. Sen har jag spelat basket och gymmat med Annica, 5 timmars träning, mår fint nu. Lär dock vara död imorgon. Nu måste jag se till att köpa nya träningstights snarast eftersom mina blivit genomskinliga. trevligt!
 

"Jag har bra med ström, om du fattar vad jag menar"

träningsvärk, mensvärk och bakfylla är ingen bra kombination. Ska man börja må dåligt dagen efter nu så kommer jag inte palla de nästkommande 5 veckorna då en himla massa festligheter är inplanerat. Micke, Malin, Klubbfest, Halloween också två veckor i London. Men för att inte vara en pussy som bara ligger hemma och åmar sig så har jag varit anställd bingovakt och sedan hälsat på mormor. 
 
Vad gjorde jag igår då? Hängde med Chrisse och Fridson, vi drog och firade Jonatan, träffade lite nytt folk och sedan cuprum. Tog halv tre-bussen hem och möttes av en nybäddad säng som jag mer eller mindre däckade på. Därför blev jag mäkta förvånad imorse när jag vaknade nerbäddad och iklädd pyjamas. Vill inte heller veta hur det hände. Eller ja först fattade jag inte ens vart jag befann mig, det var ju fel lakan. 
 

OH- rey

 
Har spenderat ännu en helg i Åre, den här gången på säsongsavslutning med fotbollslaget. Har haft mycket trevligt, bott på Holiday Club, ätit världens godaste middag på Villa Tottebo och passat på att gymma lite eftersom bad och bastu inte lockar så värst mycket. Nu ska det funderas på nästa säsong, division 2 känns hur kul som helst men då ska det tas student och sen vet man ju inte vart man hamnar. Jobbigt att planera framtiden men annars kanske behöva avstå från vad man nu vill göra. Tvåan kommer ju såklart prioriteras först ifall det nu blir så. 

- Jag tycker du ska ta dom här sa hunken och Kerstin sprang till kassan

Komfort före design, när blev jag sån? Köpt fula skor och ändå är jag nöjd. Men det är väl bra, antar jag. Lite snö på det här så.
 

RSS 2.0