What happens in kulverten

Om jag någon gång har sagt att mitt jobb varit långtråkigt så kan jag ta tillbaka det med en gång. Åtminstone för idag. För idag har jag haft rullstolsrace med mig själv i kulverten som är typ Sveriges längsta korridor. Det blev bara lite stelt när jag mötte vaktis men jag var tusan tvungen att ta tillfället i akt! Haha lås in mig, nu. Även igår när jag gick runt där och knappade på mobilen så marcherade jag rakt in i väggen hahaha har bevisligen inte lärt mig alla svängar ännu. Tur att ingen såg och hoppas dom inte har övervakningskameror där nere. Måste undersöka det imorgon. För ovanlighetens skull klarade jag mig utan bula och det var ju också skönt att slippa förklara den.
 

Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka Att allt dåligt för med sig nåt gott

Fick finbesök ikväll, Cat kom upp med några presenter och jag bjöd på fika. Fick två fina muggar och en söt burk full av macarons. Har fått mig en trevligt pratstund, skaffat mig framtidsplaner om både det ena och det andra. Känns bra att ha några ideér åtminstone. och förutom det har dagen bestått av jobb, gym och fotbollsträning. Blir samma imorgon, dagarna ser ju exakt lika dana ut. Spontant askul osv

You can't be old and wise if you were never young and crazy

Lite kassa mobilbilder från lördagskvällen. Åh herregud Markus Krunegård vilken gud.

ÅH JA 18

Har haft mitt livs bästa födelsedag, hela dygnet har varit helt sinnesjukt. Levt i eufori och umgåtts med världens bästa. Jag är så jävla nöjd och så jävla glad så jag vet tusan inte vart jag ska ta vägen. Ni som var med ska ha världens största tack och ni ska veta hur helt galet underbara ni är ILY.  Är fortfarande hög på livet efter två fantastiska dagar och jag känner inte alls för att varva ner, utan hellre att köra en kväll till. Att det skulle kännas såhär stört bra att vara 18 var utöver mina förväntningar, ÅH vad livet är fint!
 

Oppan Gangnam Style!

 
Hahahaha så himla bra!! Fick denna visad för mig igår, jag är fast.

DU SUGER

Jag säger bara fytusan vad jävla gött det är att fylla år, och min födelsedag har ju fått en kick ass jävla start. Besökte yran igårkväll med Ebbson och Maria, och vad ska man säga. Norlie & KKV, Icona Pop, John de Sohn, Maskinen. Helt jävla underbart! Stört bra, krogen hamnade jag på några minuter efter tolvslaget, självklart. Inte så märkvärdigt alls, kanske för att allting hände utanför. Somnade, nä däckade hos Maria vet inte vad klockan va men vaknade imorse och var glad att jag levde typ. Har fortfarande ont överallt men precis så ska det ju va! Nu kör vi en natt till och kommer ju må som förtjänat imorgon. Ska ha lite förfest här hemma idag så förhoppningsvis kommer det lite folk instapplande om ett par timmar. HA DET!
 
Haahahah stackars lilla ebba spräckte läppen <3

Stuck in her daydream

 
Det jobbigaste om dagarna är att det sällan är mer än 10 grader på mornarna, och vädret kan man först lista ut när jag redan jobbat en halvtimme. Därför lyckas (eller misslyckas) jag ofta ta på mig helt fel kläder. Det var jobbigt idag. Och missade shorts i shortsvädret. Fytusan vad hemskt det känns, måste ju ta vara på det lilla Sverige bjuder på. Skärpning nu, förbättring ska ske, solbrända ben ska jag ha. Även muskler, upptäckte ju gymmet och sedan dess har mitt liv tagit vänding. Sen igår alltså. Idag körde jag rygg, mage, armar och axlar. Kunde knappt klä på mig själv efteråt och det känns asbra.

Strong is the new skinny


"Dafuq did I just watch?"

 

One more lovesong I'll be sick

 
Det blev inställt grillfest och istället party hos Maria, mestadels klassmedlemmar men även några utomstående. Hade mycket trevligt, men det bästa med hela kvällen var typ att somna i min egna säng. Åh tusan vad skönt. Sen har jag sovit, ätit, sovit, ätit och kollat på GG hela dagen. Helt slutkörd, även om det inte blev så hårt igårkväll så hade jag typ en veckas sömn att ta igen. Hatar att jag börjar jobba 07.30 varje dag. innebär uppstigning 05.15, bussfärd 06.30 och zombiewalk 07.00 innan jag är på plats. aja pengar<333 Funderar nu på om jag ska ta mig ut och springa en liten runda, vet att man bör vila dagen efter, men det har jag ju redan gjort. och min kroppsform är ganska oacceptabel, likaså konditionen. 

Happy Birthday Anko

Som ni ser blev bilderna sämre allt eftersom kvällen gick. Men jag hade supertrevligt med ett gäng tjejer, på party mitt i veckan och Anna som fyllde 18. Eller egentligen idag, Grattis! Vi började med middag på Marité som smakade väldans bra och sedan drog vi vidare till Chrisse där vi festade till det lite, så smånigom gick de flesta till krogen och med bara en sådär 9 dagar till 18 stannade jag kvar med resterande ännu omyndiga personer. Men hur kul som helst hade vi! Drog en donken-picknick bokstavligen mitt på stortorget runt 3-snåret och det kan ju ha vart något bland de skevaste sakerna jag någonsin gjort. Random Göteborgare hälsade på och tyckte vi var sköna. Ja såklart.

minigolf

 
Mötte upp Amanda & Ebba efter jobbet idag, förenade lite nytta med nöje och sedan en runda minigolf i badhusparken där Ebbson jobbar. Jag sög, förlorade stort och slog ungefär 3589548 slag på sista banan. Nu är jag så fruktansvärt trött att jag nog går och lägger mig, så godnatt /Kerstin 57 år död efter två dagars jobb. 

Shoes makes one Happy

 
Två par skönheter jag köpte i Stockholm, de övre från Din Sko för 299:- och de undre från BikBok på rean för 599:- ett kap säger jag.

"det är ju lika fegt som att lösa korsord med en blyertspenna"

 
Vad ska man säga, Skålan var ju utöver mina förväntningar. Helt fantastiskt. Blev många saker jag aldrig gjort förut, som att besöka cypakutsin, åka bil (vettskrämd) när Amanda körde, åka 6-hjuling (nära döden-upplevelse) när Amanda körde, åka båt (höll på att ramla i vattnet) när Amanda körde, gått på dans och dansat (fick mycket beröm, kanske för att jag ägde) också nåra fler saker som ej skall tas upp här. hiho nu får ni va nyfikna xP xD 
Men vi hängde mest hos Freja där det var ganska befolkat, kul att träffa några klasskompisar, andra gamla vänner och nya personer. 
Vi somnade hos Amanda runt 7 på morgonen och sov sedan bort hejla dan, lite jobbigt då när jag skulle upp 05:15 imorse och inte alls kunde sova igårkväll. Försov mig givetvis och missade 1,2,3 bussar men lyckades ändå komma i tid till första jobbdagen. Har typ börjat räkna med försovning när jag stället alarmet, dock funkar det inte jättebra.

life isn't measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away

Stockholm var fint, hade superbra väder alla dagar, undantaget idag då det kom en kort åskskur när vi fikade. Gjorde ju absolut ingenting och sen sken solen igen. Gröna Lund var awesome och Insane var.. INSANE. Helt jävla sjukt. Jag trodde verkligen att jag skulle dö där, accepterade läget och kunde väl iofs lika gärna göra det så fick man dö lyckligt. NERÅ. Var ju sedan helt dum i huvet som åkte igen. Men på något sätt var det helt klart värt det!
Sedan har jag spenderat ungefär 5000kr på endast kläder och skor = tillfredsställd. Ska visa det senare, för nu måste jag packa då jag åker till Skålan imorgon bitti. (Kanske sova lite också) Från Stockholm till Skålan och jag ser verkligen fram emot det. Vad har hänt med mig?
 

Men jag lovar att va stark och jag lovar att va god jag kan lova hela världen att jag står vid mitt ord

 
Har varit i stan idag och köpt en resväska, en stor knallgul resväska. Rätt spårad men jag gillar den. Betalat resan till Grekland har jag också gjort wiho. Nu ska jag duscha och packa, imorgon bär det av mot huvudstaden!

dance like no one's looking

Köpte dessa i London för några månader sen, aldrig använt dom så de har endast stått och samlat damm i garderoben. Lite orättvist. Typiskt mig att köpa först och tänka sen. Men de är ju fina att titta på så länge. Får invänta inbjudan till något fancy party och debutera då.

A kiss with a fist is better than none

Några bilder från de senaste dagarna, fler lär väl komma. Vill bara meddela att jag fullkomligt älskar min nikon!

att semestra i Östersund

Tog mitt pick och pack, inklusive cykel och begav mig till ebbson där jag nu mer eller mindre bor. Dock känner jag att det kanske är dags att flytta hem igen efter 3 dygn och hennes pärons funderingar över om jag är på semester osv uppstår allt oftare. Nä en gång, dom är så snälla så. Det är så mycket skönare att bo i Odensala när man kan cykla överallt. Kan jag väl kanske göra från Brunflo med men det tar ju sån tid. Ska cykla hem imorgon om det är fint väder.
 
Har haft 3 fina dygn iaf, bestående av picknick på Österäng, pressat på ebbsons baksida, pressat nere vid sjön (doppade tårna och blev sjuk) finmiddag på via grande, häng i badhusparken, filmkväll hos Karlström, pause och så allt cyklande hit och dit såklart. mycket trevligt vill jag lova. Ska ladda upp bilder när jag kommer hem!
Nu blir det bio om en timme, Snow White and the huntsmen ska vi se. 


Det är först när man ger upp Som det blir nåt nytt När man släpper taget Tar man steget

 
 
I samma tillfälle som man låg och pressade i solen, trivdes och tänkte att den här dagen blir inte mycket bättre än såhär landar en alldeles egen nikon d3100 med två objektiv dessutom, i min ägo. som en tidig födelsedagspresent och jag är nöjd. Ett litet problem uppstod nu när jag skulle ladda över bilderna på datorn bara, - det finns ingen usb-kabel med i paketet. åååååååh frustration på högsta nivå och ingen har tid att åka och köpa en för det ska bakas? LOL.

You’re on a different road, i’m in the milky way You want me down on earth, but i am up in space

 
Tänkte befinna mig på sportfältet imorse men vädret var fult så jag försov mig. Åkte istället hem till ebbson runt 1 som bjöd på tårta och thé (te, the, tea?) till frukost. Sen har vi promenerat till Dollarstore och köpt hårsnoddar, tittat en halvlek på någon match, ätit tacos och planerat yran som kommer bli helt sinnesjukt bra (mest för att jag fyller 18 dårå)

HOLA

 
Har gjort ett stadsbesök med lilla Ebbson idag. (Vill varna att Östersund nu tas över av norska P12:or) Vi har fixat papper och grejer till Grekland & handlat alla möjliga saker. Som vanligt ingenting av det som var tänkt och behövligt men det känns ju ändå bra med en del nya plagg i garderoben. Sen fyller mor år imorgon så present till henne är också inhandlat. En stockholmsresa är bokad till nästa vecka, då jag kommer hem lagom till cypakutsin som jag hoppas blir av. Stockholm=Urban Outfitters. #Lycklig.

¡Viva España!

Fan vad härligt hörreni, Spanien tog sitt tredje EM guld och jag var nära att fälla några tårar. Och dog ju lite när Juan Mata fick göra mål i sin första spelade minut, härligt där Torres som kunde gjort det själv och då dessutom vunnit skytteligan. Fast det gjorde han ju nu ändå med flest mål på kortast speltid. Härligt är också att Spanien fortfarande aldrig har förlorat en match då Torres gör mål, och för att inte tala om nicken från Silva och den helt perfekta djupledsbollen till Jordi Alba som då springer till sig ett friläge och sätter 2-0. underbart. 
 
 
Min egna karriär går ju si sådär. Har powerwalkat 1 mil idag och därmed fått skavsår ungefär ända in till hälsenan. feels great. nej överdrift men jag har fått tre skavsårsblåsor som nu blivit vätskefyllda. Aldrig varit med om något liknande och det är precis lika äckligt som det låter. Jag som skulle köra intervaller ikväll får väl lugna mig med det då tills jag hittar en lösning på det här problemet. 

RSS 2.0