Beauty and the Beast

 
Alltså best fucking show ever. Ne men börjar ledsna på Vampire Diaries nu för Elena har ju blivit så jävla störig. Och Damon, hallå vad händer? Jävla softie. Får se hur det blir i den här serien nu då, Tess är ju bra hård iaf haha. Svordomarna smittar... #geekwarning #tvseriesfreak Aja ska sova nu då jag har match imorgon. 
 

Inte mycket till skillnad här

Bild från 22 November och 14 Februari. 
 
Ganska identiska bilder haha, det enda som skiljer sig är typ frippan, mjukisbyxor istället för jeans, bandage istället för vit strumpa, aningen stökigare och ser nu att jag även har julgardinen kvar. Den får nog hänga till nästa jul då.
 
Men vad som inte skiljer sig, framför allt, är ju musklerna. Efter 12 veckor borde väl ändå resultatet vara lite mer märkvärdigt?! (Jag är väl medveten om att ljuset faller perfekt, det ser annars inte riktigt ut så här) Men ändå, tycker att någon skillnad borde synas i bilderna. Det har blivit riktigt frustrerande, för jag vet att jag har blivit mycket starkare då jag brukar kunna öka vikt i alla övningar varannan vecka. Det är en rätt bra utveckling men varför för guds skull syns det inte? Får jobba på tålamodet nu när det känns som träningen står stilla. 
 

fucking jacket

 
Precis som alla andra dagar så försov jag mig imorse, skulle börja 09:55 men var inte på skolan förrns typ 12:30. Bra där.
Och nu ska jag klaga på min jacka som jag köpte från Tommy Hilfiger i London. Jag älskar den men alltså jag hade räknat med lite bättre kvalité. Dunet plattar liksom till sig, eller det känns som det knappt finns nånting kvar. Skitstörigt!! I armvecken, på axlarna och ryggen är det helt tomt på dun och det måste ju vara för att jag typ alltid går med armarna lite böjda som på bilden och så bär jag runt på min sportbag nästan varje dag. Men jag tycker väl ändå att den borde hålla bättre än så här. :'(
 

cheap monday

Två par nya jeans, har inte haft cheap monday sen jag gick i sjuan typ. Men nu har jag ledsnat så mycket på sånna där astunna Dr. Denim så nu känns det skönt med riktigt jeanstyg. Bra pris också, 800kr för båda. Lite jobbigt att nu när jag tränar så mycket så har jag fått smalare midja och då sitter byxorna löst. Kan inte gå ner en storlek heller för jag har så mycket benmuskler. Nej who am I kidding, det är inge jobbigt alls xppPppPPp
 

skönt med helg då

En fredagseftermiddag med grapparna och Annica agerade smakråd när jag tog mig i kragen och köpte nya jeans. Sen har jag gymmat, solat och lagat middag. Tacogratäng á la Malin, blev en succé vill ja lova. En av två rätter hon har lärt mig. Dvs två av tre rätter jag kan laga, och ja nudlar räknas. Nu ska jag chilla ikväll då det verkar bli lagfest imorgon, herrlaget som bjuder in till fest på badhuset. #drunkna.
 

Blivit med kryckor och en jävla cankle

 
Trampade snett och stukade foten på träningen i söndags. Fan va oklantigt och härligt det känns. Började göra svinont en timme senare så jag gjorde ett besök på akuten. Dom hade inte tid att röntga utan skickade med mig ett par kryckor och gav mig träningsförbud i minst en vecka. Doktorn sa "du ser ut som du vill döda mig" och jag svarade "eh ja" sen började jag gråta. Pappa skyndade sig att förklara hur mycket jag brinner för fotboll och säkert slapp jag därmed bli inlagd på psyket i samma veva.
 
Men alltså vadå ingen träning på en vecka? Jag har inte tid för skador. Han antog att det högst troligt var en rejäl stukning men att det även kunde vara ett ledband eller en spricka och då drog jag lipen igen när jag tänkte på hur mycket jag isåfall skulle missa. 
 
Nu verkar det som tur är inte vara alltför allvarligt, och vägrar ta kryckorna imorgon av flera skäl;
• har fått skavsår och blåsor över hela händerna.
• orkar inte förklara vad som har hänt till folk som frågar och sen inte lyssnar.
• pinsamt att säga jag trampade snett.
• känner mig töntig som måste hoppa runt på kryckor för nånting som knappt ens är en skada. 
 

Salt, people. salt

 
Har jobbat i Vemdalen med Malin idag och så här kul var det.. inte alls. Men trevligt ändå.! Och tack för kaffet. Fick sällskap av en stor gosig hund i bilen också som resulterade i 5 röda rivmärken på mitt högra lår. Tänkte visa men mitt ben såg lite småhårigt och amputerat ut så jag skiter nog i det. Nu ska jag iväg på fotbollsträning, hoppas benhinnorna håller. 
 

konfirmation

 
Hejhopp, har bevittnat Monkis konfirmation idag och sedan proppat i mig mat som om det inte fanns någon morgondag. Har även haft släkten på besök, och på mammas sida har vi (ganska fascinerande) 4 generationer. Mormor på bild som går mot hela 97, min mamma och moster, sedan är vi 6 kusiner och den äldsta har två barn varav den yngsta av dem är 7 månader. Härligt åldersspann på det här kalaset!
 

vilodag betyder inte att man ska säcka i soffan

Har varit ut på en powerwalk idag, ca 1 mil. Har ju "vilodag" på lördagar men det menas ju inte att man inte ska röra på sig. Har slarvat med det förut men nu är det nog. Man bör ju flåsa varje dag och en promenad, lätt jogging eller lätt styrketräning är sånt man kan göra för att hålla igång. Det är liksom ingen bra idé att bara lata sig framför tv:n. Nu ska jag göra mig i ordning för min systers konfirmation. Hörs sen.
 

Ska bli fit nu!

 
Har äntligen fått hem mina nya kosttillskott, Whey -80 proteinpulver, Ripped Pro kapslar och en ny shake. Beställde pulvret i mintchokladsmak och det var tusan gott haha. Är 450kr fattigare nu men får ligga i ett tag så blir det förhoppningsvis värt det. Annars har jag hängt med Patte en stund idag och gymmat med syrran. Slog till med 100 squats igen fast med 10kg tyngre eftersom jag (helt ofattbart) inte kände ett dugg efter förra gången. 
 

Pre Landskamp

Sverige-Argentina ikväll och jag belönar mig själv med morotskaka efter bland annat 100 squats på gymmet. Blev också överlycklig när jag orkade 18kg i axelpress, tills Annica dödade glädjen och skicka ut den genom fönstret typ (lol finns inga fönster, wargens gym ligger i en sunkig källare där man lyfter skrot typ. men det är nånting trivsamt med det också, känner mig som hemma. Inte för att jag bor i en sunkig källare men ni fattar) då hon upplyste mig om att jag faktiskt hade 18kg förra veckan också. ehm ok. Kan ju dock välja att se det som att jag utvecklas snabbare än jag tror! den ni. Aja ska bänka mig framför tv:n nu. 
 
 

undrar om jag utmanar ödet här lol

Tänkte posta swag-outfitten jag hade idag meneee så fort jag kom hem blev det klädombyte och likt alla andra dagar är det nu såhär jag ser ut. Angående rubriken är det så att jag har ju inte den blekaste om vilka ni i denna fagra skara bloggreaderz är, så omg vilken chansning jag tar nu med dessa bilder. Men ni vet vad man säger: YOLO! Var nu vänlig och ta detta inlägg med en näve salt, pok.
 

snowboardåkning il

Har haft en så himla härlig dag, var bra före i backarna och brädan går så jäkla fint! Vädret bjöd på lite allt möjligt men det var för det mesta bra det med. Mot slutet tog vi oss till parken och jag fick överväga skaderisken men kom fram till att säsongspremiären är i slutet av April så jag hade ju hunnit blivit av med eventuella gips tills dess. haha. så vi vågade hoppa lite också och det gick faktiskt väldigt bra! (Lättade från backen typ 1dm xD) 

 

blir Vemdalen hela helgen

Har nyss smidit planer med Annica om att åka snowboard imorgon, ska bli så jävla roligt! Så nu står bussfärd 08:58 på schemat imorgon, jag som hade sett fram emot sovmorgon men det var väl skitsamma. Snowboardåkning går före alla dar i veckan hehe. Sen ska jag dit på söndag igen för att tjäna lite cash, så skön helg! Gött också att jag nyss körde ett brutalt benpass på gymmet, lär ju inte kännas i backen heller.
 
Fast om man ska va petig nurå så råkar det här vara Åre.
 

RSS 2.0