Bra avslut på 2012

Minst sagt underlig kväll igår, och spårad såklart. Ja jag ska inte gå in på detaljer men det var kul och konstigt. Nu ska jag sova för imorgon väntar städjobb i Vemdalen och efter det ska jag besöka Rätan för första gången på typ 5 år. Trevligt! Firar nyår på skalet så det blir nog inte så mycket uppdatering förrns nästa år då. 
 

Men Tjena

Åkte hem till Patte med förhoppningen att spöa skiten ur na på fifa 13, istället blir man beordrad att fäga hår och sen medtvingad på utgång. Ok krävdes inte så mycket övertalning men alltså.. isåfall hade jag ju valt en annan outfit. AAHH HERREGUD!!
 
 

What up mf

 
Attackerade rean med Malin igår, trodde jag ja. Fan vad tråkigt det har blivit att köpa kläder! Fick med mig en ynka tröja hem från MQ, alltså den till höger i bild. Bjuder på en syn ur en av mina kaotiska garderober också. Aja kan väl inte påstå att jag behöver kläder, men det brukade ju vara så jävla roligt. Som min vän uttryckte sig om samma problem "identitetskris". Ja vem är jag? Vad har hänt med mig?
 
Återgår till historien som följer ett besök på Via Grande och jag tryckte EN HEL pizza. Det märks att man töjt ut magsäcken under jul iallfall. Nu började jag tänka identitetskris igen för jag tycker egentligen inte ens om pizza så värst mycket och ändå satt den så fint.? Kan dock kanske vara för att man är dödstrött på all julmat.
 

Julafton & Juldagen

 
Hade en lugn julafton här hemma igår med familjen, farmor, farfar & mormor. Fick fina julklappar och i princip allt jag hade önskat mig. Det bästa var (tro det eller ej) träningskläder som jag nyss har provat under en löprunda, eller gick först i 40 min för att få igång fettförbränningen och sen sprang jag på 20 vilket blev ungefär 9 km. Inte alls sådär jättebra resultat men försäsongen har ju heller inte börjat än hehe. Är lagomt less på att man aldrig bara kan få må bra, alltså utan krämpor. Hann under denna timme få ont i både benhinnor, knän och rygg. Menmen kläderna funkade superbra så jag är nöjd ändå och visst blir man mer motiverad när man får nya grejer att använda?

det är nu det börjar bli ovärt att dricka

 
Spårad kväll igår och det fick man sota för idag. Först nu, mitt i natten har baksmällan släppt. De verkar bli värre med åren haha.
 

Är det såhär lördagar känns utan att vara bakis

 
Det är lördag och jag mår fint som snus. Alltså vart kommer den liknelsen från egentligen? Snus är väl allt utom fint.
Jag har iaf fotat lite och nu tänkte jag slå in julklappar och sen ska jag konditionsträna. Blir antagligen löpning men är sugen på att testa skate, beror på om jag får någon sådan utrustning under dagen då. Och jag fattar inte vad som händer med mig för sen när ställde jag mig frivilligt på ett par skidor som inte är ämnade för utförsåkning? Håller väl på att växa upp eller nått. 
 

Jullov

 
Sitter som fint med 3 veckors lov nu känner jag, även om jag har en hög med plugg att gräva ner mig i. Har ju som en tendes att skjuta upp grejer..
Idag har jag haft filosofi och julavslutning då vi blev bjudna på fika i lyan och umgicks via quizkampen. Sen har jag varit på fikadejt med Malin och krockat med en sån där stor larm-grej på stadium. Så går det när man tar kurvan lite för snävt och kollar åt andra hållet. Ja, så försökte jag skynda mig obemärkt därifrån men det gick väl inge vidare för då skulle jag hålla på och snubbla en sisådär 3-4 ggr.
och ikväll är jag stolt över mig själv pga när jag precis tagit fram glasslådan och tänker "nej, ovärt" fick det bli en dryg 6km powerwalk istället. Det fick duga och det känns bra, så slipper jag ha dåligt samvete också som jag alltid får om jag äter onyttigt. Fight for fit.
 

Handboll, Pingis och Intervallträning

Den här dagen var shit. Nej den var kul men det har gått mer eller mindre värdelöst för mig. Handboll och Pingis på lagbollen. Fick 2 skottchanser på handbollen och de båda hamnade ungefär 4 meter ovanför mål. Hur jag ens kan kasta så högt är ett under i sig, och sedan hur jag missar så ofantligt jävla stort är ett annat. 
På pingisen efter det förlorade jag 3/3 matcher vilket gav en kopiös egoboost. nej. Sen har jag intervalltränat med Annica och kände för att bryta ihop lite när jag insåg hur mycket sämre jag var än jag hade trott. Körde 10 x 300m och jag orkade typ 9+1/3 i jävla gåbingo tempo. Ne men nästan. Nu har jag fått så dåligt samvete att jag vill gå på gymmet och träna tills jag spyr men det stängde för en timme sen så det var ju synd. Piffar upp bittert inlägg med ocharmig bild, hejdå.
 

Åka bil osv

 
Kul inlägg xD Ne men idag har vi vart till Aspås och hälsat på släktn. Gosat med söt kusinbebis och busat med favorit-hunden som resulterade i att jag blev omkullsprungen, nerköttad, överkörd ja vad man nu vill kalla det x antal gånger. Vi snackar bulldozer-dog här. Sen lite fotbollsträning på det, gick sådär efter att jag fick värsta yrseln. Det snurrade typ mer än vad det gjorde på krogen i fredags och det skrämmer mig lite. Undrar vad det beror på.

Trevligt med Helg Hörrni

 
Slapp fredag, gjort ett svenska-prov, ätit lunch och hängt hos Annica. Har också i vanlig ordning precis kommit hem från gymmet, gick rätt bra förutom att jag körde bicep/tricep innan axelpressen så jag orkade typ ingenting på den. smart-jag. senil kanske mh ja mycket möjligt. Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällen, blir krogis med Patte igen. Grymt vill jag lova. Kanske dock bör hålla i minnet att jag ska infinna mig hos frissan 09.00 imorgon bitti, eller? YOLO? äh
 

Nyårsklänning

 
Hämtat ut paket idag, 4 st klänningar varav en var denna ovan som jag nog tänker ha på nyår. Vad jag nu ska hitta på då. Sen var det lite bal och studentklänningar också, dock var det en som jag inte ens hade beställt och dem andra var jag mittemellan två storlekar. Men lär ju ha gått ner minst en halv tills i juni om jag fortsätter träna på med Annica så det blir nog bra.
 

Utveckling på gång

Efter gårdagens träning som gick så himla bra har jag blivit fruktansvärt taggad på typ allt. Det var liksom inte ett dugg jobbigt att skippa sovmorgon och börja tidigare för att skriva prov och inte heller ett dugg jobbigt att räkna dörrhandtag på Beijers i 2 timmar. Ganska stört hur mycket fotbollen påverkar mitt liv egentligen. Men det är kul när det går bra och det är kul när man märker själv att man utvecklas, all styrketräning ger redan resultat.
Annars har jag spelat Badminton idag och det gick mindre bra, blev träffad av varannan boll i pannan och det är inge skämt. Sen lite gym på det och och orkade tusan inte ens hålla i besticken vid middagen när jag kom hem. Precis som det ska va, nu kör vi. Sova.
 

"du e så jävla ful men jag gillar det!"

 
Fan vilken rolig kväll det blev igår hörrni, fick köra mina allra fulaste moves på dansgolvet och fick mig en störtskön partykompis som jag aldrig träffat förut. WoopWoop, blir det kanske 2-dagars? får la se.
 

Long time no see, Pause

 
Slapp fredag, fick sluta runt 11 och drog en lunch på Pause i några timmar. Efter det har jag gymmat skiten ur mina triceps framförallt. Gör typ ont att skriva på tangentbordet hiho. Ska göra mig iordning för utgång nu, förfest hos Patte sedan blir det nog cuprum tror jag, har ju inte varit där än! Ska ta med mig kameran och förhoppningsvis komma ihåg att ta bilder och förhoppningsvis blir det bra bilder. 
 

Ska gråta om jag inte har träningsvärk imorgon

 
Har spenderat 4 timmar på gymmet med biff-annica. Känns alltid lika kul när jag är klen som en (valfritt) bredvid henne, och jag måste verkligen komma igång med cardio-träning nu också när jag gymmar på så bra. Behöver bränna lite (massor) fett så musklerna syns. Jaha 4 timmar är ni dumma i huvet tänker ni och då säger jag såhär att vårat pass som vi kör tar ungefär 2 timmar om man pratar med varandra emellanåt så först körde vi det och sedan stannade jag kvar när hon skulle träna sin PA-grupp och körde lite med dom också. Sen var man ju som återhämtad klockan 5 och hur kul är det att gå hem dårå.. Så vi lyfte lite mera järn innan vi drog strax innan 6. Bra tänker någon, dåligt tänker en annan. Jag tänker att jag missade i måndags så då var det lika bra att köra extra. om inte för kroppen så för psyket.

London ur min telefon

1 & 2 - Fika vid Speaker's Corner, 3 - prova fina mössor på Primark, 4 & 5 - Turista vid Piccadilly Circus, 6 - Starbucks, 7 - utgång, 8 - åka tunnelbana, 9 - praktisera (dricka te)
 
Fick helt plötsligt ångest över att sitta hemma i Sverige. Jag måste lära mig att uppskatta det jag faktiskt har lite bättre. Hemma är ju bäst och det vet jag. Men hallå jag vill ut på äventyr.
 

men vad besvärligt det blev nu då

 
Haha hej och hå vad gravid jag ser ut! Efter att jag redigerat klart hela skiten märkte man det såklart, vette tusan hur det kommer sig, tröjan som spökar. Och för att inte ställa till med några missförstånd nu: jag är ensam i min kropp och trivs bra så. Trivs även bra med mitt hår nu för tiden, börjar äntligen känna mig nöjd men ändå är det dags för frisörbesök om en vecka eller två, och det bokar jag 9:00 på en lördag?! Jävla pucko. Åh nu lackar jag snart sönder på internetfanskapet som inte vill fungera ordentligt så hejdå

Pannan mot baren, nu spränger vi taket

Efter att ha sovit ungefär 2 timmar under natten (och den första kommentaren jag fick var "Är du hög?") har jag varit på sjukt bra humör. Aningen rödsprängd i ögonen men först nu börjar jag bli lite småtrött och jag tänker att jag kanske helt enkelt borde sluta sova så kan man va glad varje dag. Nej det är väl dumheter tänker ni och ja antagligen lär väl helvetet braka lös om en kvart- 20min. Kanske ska dra en powernap.

 
Annars har vi kollat på film på Filosofin och jag tycker den är jättebra och sen har vi ätit konstig lunch och sen har vi drällt på skolan lite för länge och hälsat på i fotostudion och härjat i källaren och sedan fortsatt drällandet nere på stan. Jaha nudå? Ska kanske ta med mitt nyfunna kamerastativ och gå ut en sväng, eller den där powernappen. mmh I'll sleep when I'm dead.
 

Jag skulle tusan klara mig bättre utan stortår

 
Började precis undra när mina blånaglar skulle dyka upp igen, det brukar ju vara så här års och vips så kom dom under träningen igårkväll. Därför undanbedes all trampning på tårna ett tag framöver.
 
Annars blev jag väckt av Jenson sådär prick i förmiddagen. Vi skulle squasha på lagbollen men det blev rätt uteslutet då jag försovit mig x antal timmar. Hade ingen lektion på morgonen och nu har jag varit hemma hela dagen. Synd dock för jag var ju lite sugen. Istället har jag inte gjort ett skit. Har tillochmed glömt bort att gymma. Senil-Kerstin 102 år. Och då kompenserar jag alltså det med julmust och choklad. 
 

"eftersom det är min blogg och i bloggar ska man lägga upp bilder på sig själv har jag hört" - C.H

 
Rubriken eller citatet är en sånhär typ kul för det är sant-grej. En parentes av Clara Henry och ioförsig är ju hela hon ganska rolig och det var inga konstigheter där nej. Här hade ni visst två bilder på mig ja, osminkad och med tjorvigt hår och glad efter att ha fått vistats utanför dörren efter jag vet inte hur många timmar eller dygn. Underbart med snö och vinter och december och allt det där. Har inget vettigt att komma med alls. Eller jo, jag tänkte försöka mig på twitter igen. Gick inte så bra förra gången, förra året. Fick skämmas lite åt mina gamla tweets men vad gör det, jag lär ju skämmas över det här när jag vuxit upp om ännu ett år. Får se hur det går nudå, ska väl rensa mobilen på skit också så jag får plats med appen lollo. Aja följ mig! @kerstinagren.
 

RSS 2.0