Uppladdning



Blev bjuden på middag (läs; bjöd in mig själv) hos Katarina idag efter matchen. Mycket trevligt må jag säga, sen skulle jag spendera många timmar med religionboken men hamnade här framför datorn istället. blir man förvånad.. Vill visa allt mitt nya garderobs innehåll men kameraladdaren verkar ha gått upp i rök. aja ska snart sova tror jag så jag är utvilad imorgon, kan ju passa på att ragga lite publik. Arenan 14.00. (vi får spela på a-plan wiho)

BFK - IFK 4-4 (0-3)

Efter en morgon bestående av kaos, kaos och kaos älgade jag från sjukhuset till köris på 20 min, snyltade frukost hos Pattis bestående av en klen macka och ett glas sprite innan Kattis kom och skjutsade oss till arenan. Matchen mot IFK slutade 4-4 vilket låter jämnt men icke. 3-0 underläge i paus låter som att IFK hade övertag men icke. De gjorde sina 3 kontringar helt enkelt medans vi inte nätade en enda av våra chanser, själv hade jag två som blev katastrofalt dåliga. Spelade även bara första halvlek för att jag inte skulle ta ut mig för mycket inför den viktiga och otroligt tuffa matchen vi kommer spela imorgon mot K/D. 
Iaf, vi tog igen från 3-0 till 4-4 de sista 45 minutrarna som jag satt på bänken, känner alltså att jag förstörde mer än vad jag bidrog. Å andra sidan har jag haft morgondagens match i huvet hela helgen så jag var typ inte alls fokuserad. Gjorde en sämre uppladdning på fredagkvällen också men jag har lärt mig min läxa (och tjejer ni får aldrig någonsin över huvud taget övertala mig till en utgång kvällen innan match igen, aldrig) Så det var absolut sista gången jag gör något sådant dumt, även fast jag hade kul.!


Patricia gjorde debut i Brunflo-tröjan och även i kaptensbindeln! Jag är stolt över dig kompis ♥

Friluftsdag

Imorse bar det iväg till Bydalen med skolan, lite oskönt väder men ändå hur kul som helst. Blev skidor den här gången för min del, bra val med tanke på föret som ändå var så mycket bättre än vad jag trodde och nästan offpist i vissa backar. störtskönt! Är dock trött i benen nu efter dagen och hela veckans gågna träningar, ändå ska jag iväg och sparka boll om en halvtimme. Borde tagit en powernap men det hinns ju inte nu. 



Madame Tussaud's

Borta bra, hemma bäst. Trots att jag bor i Östersund. Men har fått en försmak på sommaren, i London var klimatet som våra junidagar. +20 grader, solsken och fläktande vindar. Shortsväder. Dock bangade jag på bara ben för jag är ju som alltid blek. På begäran slänger jag nu upp några bilder, på vaxdockorna från Madame Tussaud's där vi var första dagen. Inget speciellt. ni har alla sett dom förut. Kul också att när jag la över bilderna på datorn imorse märkte jag att jag har lyckats få skärpa på typ 3 stycken. hur i helvete?..




Londres

Har precis städat rummet och packat väskan, imorgon åker jag till London! Ska bli himla roligt. Mest att shoppa, har haft problem med abstinensbesvär de senaste dagarna, på riktigt. Förutom shopping har jag inte så stor koll på vad som är planerat där borta, vill hemskt gärna se en fotbollsmatch men det är jag ensam om så det lär väl bli såna där typiska turistbesök på diverse ställen. Jag ska iaf komma ihåg att säga 'please' den här gången. Nu ska jag göra en lista på saker som ska köpas och affärer jag ska besöka, vore fruktansvärt att glömma något. Top Shop och Urban Outfitters är redan givna.



skitsport


Min instats på dagens match var helt obeskrivligt skitdålig. Vilket är helt obeskrivligt asjobbigt eftersom jag hade längtat och laddat i flera veckor. Inte fick vi möta de motståndarna som var planerat heller, Myssjö hade lämnat återbud så tidigt som igårkväll, som tur var så ställde Ope upp med 9 spelare och fick låna några utav oss. Just nu känner jag att jag inte vill lägga fotbollsskorna på hyllan men i soptunnan. Fan vad kasst det gick. Efter 7 timmar är jag fortfarande sur, bra liv.

Last Friday Night

Hade en trevlig kväll igår, började hos fina Christina med några brudar från klassen och sedan begav vi oss in mot stan för att träffa två par andra klassisar, dem med åldern inne för krogbesök. Alla fyller 18 en efter en nu och jag har hela 133 dagar kvar, lite segt. Fick även uppleva höjden av surhet - citron och dylikt kan slänga sig i väggen efter Karlströms egenblandade appeltini. Tror jag fick några bestående rynkor efter all ansiktsskrynkling. Jag har också fått en "Teri Hatcher-aura" för jag hade snygga ben, oförståeligt eftersom mina ben är typ en meter långa. Mer detaljer än så ska jag nog inte gå in på, men som sagt jag hade en väldans trevlig kväll och det blir nog ett tag tills nästa gång nu eftersom jag har matcher varje helg i några veckor med start imorgon då vi möter Myssjö/Oviken på arenan klockan 12!

!!¤@%#&?


(Känner mig såhär efter denna dag. + fetma)

Vart fan tog lovet vägen?

Har det redan gått en vecka, verkligen? Stört vad fort det gick, men å andra sidan har jag hunnit med en del roligheter - åkt snowboard, gosat i Vemdalen, spelat fotboll, festat. och mindre roligheter - jobbat och fått typ kronisk huvudvärk. Nu är jag deprimerad över kvällens missade bb-avsnitt och livrädd för stormen utanför husväggarna. Ja, jag blir sjukt rädd när det blåser och jag fryser om fötterna också. godnatt kamrater imorgon är det tillbaka till vardag, rutiner osv. Träffa klassen osv.





Kungdygn

Som rubriken lyder har mitt senaste dygn varit utomordentligt bra, från gårdagens förfest hos Michaela till kvällens traktören-häng. Jag har befunnit mig i totalt okända stadsdelar och träffat snygga, trevliga människor. Känns lite längesen som en utgång faktiskt blev så lyckad! Idag så har jag hängt med Amanda och hennes mormor, tills vi då som sagt drog till traktören där jag gärna hade fortsatt min kväll men jag ska jobba imorgon så det var inte så lägligt. Trevligt umgänge fick jag ett par timmar ändå, thumbs up. Har tyvärr inga bilder att bjuda på.





10:50

Är nu hemma efter min vistelse i Vemdalen, det har varit så himla roligt! Deeptalk, bus, mat, skräckfilmer, mat, grillning i öppna spisen, disney-nostalgi, mat, tarotkorts-spådning(?), mat, bastu, bus, asgarv, deeptalk, galenpanna, godis, mat osv. 
hahaha och den här bilden är så otroligt ful och rolig att jag nästan gråter, det är det enda ni kommer få se av föregående dygn också då resterande bilder är strängt förbjudna för allmänheten.



Nu sitter jag och testar mitt nya ljud till datorn. Fick det för veckor sen men farsgubben blev lite pilsk på mig så han behöll det för sig själv lol, nu har jag äntligen fått tillbaka det iaf och det funkar fint! nöjdtjej. Är dags att jag tar igen de missade bb avsnitten också + en löprunda så är dagen gjord sen.

Off to whovalley

Har försökt städa lite på rummet idag och sen tränat fotboll, gick mindre bra då jag hade tankarna på annat håll. Ikväll har jag tittat på en romantisk komedi som förde tankarna ännu längre på samma jävla väg.

Imorgon bitti ska jag åka till Vemdalen med fina flickor och blir där ett par dagar, lite behövligt är det nog. Om det blir lika bra som förra året dvs. Inget jag tvivlar på egentligen.





Boblefotball



Klart dom är norskar.. hehe nejdå men hur sjukt kul skulle inte detta va att prova på?

Bydalen

Denna dag var ägnad åt snowboard-åkning i Bydalen med familjen, härligt väder och varm choklad till fikat. Perfekt. Var galet skönt att åka bräda igen, sist slutade ju det med gips men idag drog jag inte en enda vurpa. (Bar även skydd likt en hockeyspelare)
Nu sitter jag och övar min sångröst som jag så gärna vill tro att jag har. Så är dessvärre icke fallet, ska väl snart trösta mig med B&J för det och sedan blir det antagligen en tidig kväll då jag ska jobba imorgon.



@Tiger

Igår spenderade jag kvällen hemma hos Maria med hon, Anna och Ebba. Samtal om allt sådant viktigt för oss tonåringar och spontanbesök av trevliga pojkar från klassen. En väldans trevlig kväll dock synd att den behövde sluta en timme efter midnatt för min del då jag intog sleep-mode på bussen hem. Hade gärna upplevt nya nattliga äventyr men pga tidig uppstigning följande dag fick det förbli ointräffat.



En Fredag

En försenad ankomst till skolan, en fotoutställning i Lyan, en hamburgare till lunch, ett gratis rabattkort, ett lov, en fika på Pause, en ny förälskelse på DO-IT. Ångrar så in i helvete mycket att jag inte köpte världens finaste byxor. Tvingar mig själv inpå obekväma tankebanor, de går London - London - London - SHOPPING I LONDON. Kliar i fingrarna och garderoben ekar efter nya kläder.
Som redan nämnt, idag är det fredag, idag är det sportlov. Hur ska detta firas, Ska detta firas? Nja, efter gårdagens samtal med coachen är jag så in i helvete taggad på fotboll och träning och allt som har med det att göra. Mycket mycket givande samtal med andra ord. Så möjligtvis ägnar jag kvällen till det. Och även resten av lovet.


Denna bild hänger numera inramad i Lyan, dock oredigerad och en aning mörkare på fotopapper. oki

RSS 2.0