we don't care about the young folks

Har varit bra tomt här, lär ju inte bli bättre heller. Eller ja, får väl se när jag har lust liksom. Har under den senaste tiden spelat en del och vunnit pengar på bilbingo, varit ute på lite äventyr - en sväng till Stockholm och drog en roadtrip till Andersön med Jonte, sen har jag firat midsommar, partat på Marité, relaxat i hängmattan och spelat massa fotboll. 
 
 

These little things define you

Drog till ö-vik igår och spelade match, gick sämst så jag tänker inte skriva om det. Kom hem halv två i natt och sov inte många timmar. Tro mig när jag säger att man bör komma utvilad till en arbetsintervju. Men jag hoppas jag lyckades någorlunda bra ändå, får hålla tummarna!

Ikväll ska jag jobba på vitgården och sedan kanske övningsköra lite, ett körkort vore inte fy skam liksom.


Säsongens första vinst

Mötte IFK hemma igår och vann med 5-1. Fick spela vänster yttermittfält istället för höger ytterback som jag brukar. Rätt jävla ovant men bra jävla kul. Förutom att jag missade ett friläge och x antal passningar då. Kanske hur skämmigt som helst. Men nöjd ändå att jag lyckades spela 90 min utan skador! Det var också säsongens första. Hehe.

Senare på kvällen hängde jag med Emma, cyklade till Shell och fick gå hem pga stel som en kärring efter matchen. Yolo


Har redan blivit dagvild

Det är så jävla sant att utan skola har man fan ingen aning om vilken dag det är. Jag har måndag idag men det är ju fel. Och var helt ute cyklade både igår och förrgår med. Men så jävla skönt att det spelar fan ingen roll ändå.
 
Igår var jag och jobbade på danzgalan här i Brunflo med några brudar från laget. Det var inte så mycket att göra och segt att passet var från 22:00-02:00 men hade himla trevilgt ändå. Nu är jag taggad som fan på fotboll men såklart är jag sjuk som ett as så jag kan inte träna ikväll. Här är några bilder från diverse lagfester, borde ha fler sånna alltså.
 

Fri som fågeln

Men dra åt helvete vad jävla underbart JAG HAR TAGIT STUDENTEN!! Jag är nu fri att göra precis vad fan jag vill och det är nu livet börjar på riktigt. Känns förjävla bra.

Ändå har jag inte gjort annat än att kolla på tv men jag är sjuk så det är ok.


RSS 2.0