Söndagsbrunch

 
Var bra nog jobbigt att släpa sig upp ur sängen imorse men man är väl en fighter haha. Unnarfrukost/Söndagsbrunch/Tröstätande efter gårdagens obefintliga insats. Våfflor med frysta blåbär och björnbär samt.. glass. Behöver jag nämna att jag redan har dåligt samvete? Not sure om jag gillar denna nya hälsosamma sidan av mig själv. Eller jo men jag blir helt fucked up i hjärnan efter att ha läst så mycket om näringslära och idrottsnutrition framför allt. Är numera livrädd för transfetter. Fast just den delen är väl det bästa som kunde hända mig haha. 
 

Seriepremiär: Remsle UIF - Brunflo FK

 
Säsongens första match spelades borta mot RUIF i Sollefteå. Följde med och testade under uppvärmningen, gick utöver mina förväntningar men ändå inte tillräckligt bra. Så det var bara att byta om igen och uppleva matchen från bänken istället. Ville typ gråta 7 kg blod och bränna upp hela anläggningen men har äntligen lärt mig att svälja den typen av rage. Är förhoppningsvis spelklar till nästa match men fyfan vad jag HATAR mitt ben atm. Eller jag hatar att behöva vänta på att det ska läka. 
 
Matchen slutade iaf med förlust, 5-1. Är så dålig på att analysera matcher när jag själv inte har spelat så jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Mitt lag tilldelades även 5 gula kort och det var väl lite väl kände jag men domarn dömmer. Vi är väl vana ett lite mer fysiskt spel än vad som tilläts helt enkelt.
 
 

Många premiärer i helgen

 
Jag och Mallan drog en liten roadtrip till Hammarstrand i fredags, kul tyckte jag som nog aldrig har varit där förut och spännande att se vad det är för ett ställe som odlat så många personligheter haha. Min vistelse varade dock knappt ett dygn men Hammarn gav mig ändå ett positivt intryck. Ett ställe jag gärna skulle besöka igen. (Detta är en uppmaning Malin.) Det bjöds på årets första grillning till middag och sedan kikade vi på GAIS - ÖFK på tv4 Sport. Spännande match. Mycket bra. Jag var helt amazed att ett lag från lilla Jämtland får spela på tv men dom är ju faktiskt i superettan och det är så kul! Måste bli en bättre supporter. 
 

Jävla sprickjävel benjävel

 
Skulle prova träna ikväll. Gick käpprätt åt helvete. MAN BLIR SÅ JÄVLA LESS.
Imorgon ska jag få upptäcka Hammarstrand med Malin och sen får jag se hur benet mår på lördag. Ifall det blir spel eller inte. Säsongspremiär i Sollefteå, jag har längtat i 100 jävla år och jag kommer med all sannolikhet bryta ihop till en liten jävla amöba om jag inte kan spela. 
 
Fick nya byxor också förresten, ska nog ha dom på skolan imorgon. Lol nej men så jävla sköna, älskar träningskläder.
 

Middlefinger Monday

 
Finns lite som är mer störande än när man verkligen vill träna men kan inte. Jag har knappt rört en fena på hela helgen och är sprängfylld med energi som inte går att förbruka. Känns som jag skulle kunna springa ett maraton förutom att benet är trasigt. Så tänkte jag vara med på volleybollen som vi hade idag men inte ens det funkade. Men fick prova på gymmet på Pc med Malin istället så jag körde lite axlar och armar där. 
 
Annars har jag (just såklart en dag som denna) hittat supermånga roliga träningsappar som jag bara väntar på att få prova. Frustrationen växer en aning tack vare det då. Men t.ex. "iRun from dogs" verkar ju hur kul som helst! Det är som ett spel irl där man blir jagad av hundar som hörs i hörlurarna och som försöker äta upp en. Då gäller det alltså att springa ifrån dem så länge man orkar. Efter 20 bett är man död. 
 

Victoria's Secret

 
Handlade lite på Victoria's Secret under tiden som vi mellanlandade i Köpenhamn på vägen hem från Italien. Fanns tyvärr inga BH:ar vilket var synd för dem sitter ju verkligen som en smäck. Men två par trosor (världens skönaste) och en parfym blev man mer än nöjd med. Älskar oldschool pumpen på parfymflaskan! 
 

And there's no remedy for memory

 
PA och Lana del Rey hela dagen då jag hittade igen en gammal spellista från i somras. och jag är nöjd över min nya bakgrundsbild hehe. Mm ska väl ta en dusch och sedan dyka ner i det glykemiska indexet igen. Fuuck me.
 

They hate on me cause I'm doing what they can't

 
Alltså get-tanned problemet när fräknarna börjar se ut som pormaskar. Hm.
Annars känner jag mig fruktansvärt rastlös idag då jag sitter hemma, instägd, dricker kaffe och jobbar på PA:t. Kan fokusera typ en kvart innan det resulterar i sånna här muppiga selfies istället. Tråkigt att det ska va så jävla fint väder ute och jag som kanppt kan gå vill ut och kuta tills jag spyr. MEN HA det gött då.
 

Jävla skada

Tjeina. Jag blev nermanglad av målvakten på träningen igår vilket resulterade i en spricka i skenbenet. Med tanke på hur högt och mycket jag hörde att det knakade är jag rätt jävla förvånad över att det inte var värre. Jag trodde liksom att hela benet gick av. Och hur jävla mycket låter inte det då?! Och hur jävla ont gör inte det?! Jag låg hemma och bölade som ett litet barn hela kvällen pga brutal smärta. Då har jag ändå ganska hög smärttröskel men fyfan vad ont det gjorde och det för en liten spricka som knappt syntes på röntgenbilderna.

Slapp gipsa och kan belasta/träna i den mån det går bra och inte gör för ont. Doktorn tyckte ändå jag skulle vila i 14 dagar, jag kan tänka mig typ den här helgen.

 


Brunflo FK - Myssjö/Oviken IF

Har varit och kollat på mitt fina lag som spelade träningsmatch ikväll, med uppdrag att fota lite åt en tidning! Kul men eftersom matchen var så sen blev det ganska mörkt och jag har väl inte den bästa utrustningen för de här förutsättningarna. Eller kanske kunskapen för den delen. Amatörfotograf som sagt. Men ska bli kul att se om bilderna kommer till användning! 
 
Därför var jag heller inte så insatt i matchen, men märkte att vi vann med 2-1 (tror jag). Enligt dem flesta var spelet inte sådär jättebra men en vinst är alltid en vinst! Lätt att resonera så när man själv inte har spelat haha. Fick lite nya träningskläder också, två tröjor. En för träning och en att resa i. 
 

Tommy Hilfiger

 
Köpte även denna när jag var i Rom. Hade spanat in en liknande i London i höstas och nu fick den här följa med hem. Fullkomligt älskar kragen. Ska visa några grejer till som jag köpte men Rom var inte den bästa shopping-staden jag har besökt i mina dagar.
 

I wanna say I'm sorry but I'm really not

 
Så här såg jag ut ca 10 min imorse innan jag klev ut genom dörren och blev offer för regnet. Med favoritjackan från Zara i London och stelopererat ansikte. Borde lära mig att kolla vädret innan jag börjar stöka på med hår och make-up i fortsättningen så kan man ju slippa ödsla energi där. Eller? Lägger aldrig ner mer än 5 min ändå. Därför ser jag också ut som jag gör! Haha men varför dissar jag mig själv. Vad vill jag ens säga med det här inlägget. Inget hejdå.
 

Alby FF - Brunflo FK

Hade som sagt bortamatch i Ånge idag som vi vann med 8-0. Helt ok resultat sådär. Var dock inte våran bästa match men jag är nöjd ändå, gick bättre för egen del idag jämfört med igår. Vädret var sjukt härligt och skönt att man kunde skippa understället. Det svävade värmevågor på konstgräsplanen som också den var otroligt skön och det kändes typ som mitt i sommarn. Förutom att jag bländades av mina egna vita ben. Tur att jag ska sola imorgon. Och spela tennis. Och gymma. Måndagar är inte så jävla jobbiga ändå. 
 

Brunflo - Sveg

Startade dagen med Malin som bjöd på stadig frukost och sen begav vi oss bort på lövsta för match. Gillar inte alls planerna på lövsta då det är något för högt konstgräs på en betongplatta ungefär. Resulterar i benhinneinflammation och onormal studs på bollen. Verkar dock har klarat mig från det första som tur är då jag ska spela match imorgon också. Iallafall så mötte vi Sveg och vann med 4-1. Hur skönt som helst och det märks att vi har utvecklats i helhet som lag. Själv så behöver jag träna lite tillslag och är varken nöjd eller missnöjd med min insats utan det känns ok. 
 

Monki Darling

Ledig idag, jag har varit på möte, jag och Annica har gymmat, jag har shoppat och ikväll fick man äran att skeda med Malin. Bättre jävla fredag! 
 
 
Precis vad jag har letat efter, 300 pix från Monki som klippt och skuret.
 

Everything that drowns me makes me wanna fly

Sämre dag och vet fan inte vad som hade blivit av mig om inte fotboll fanns. Det absolut bästa jag vet. Var egentligen inte alls så sugen på att träna idag och det var lite struligt med skjuts men så pallrade jag mig dit ändå och det visar sig vara hur härligt som helst. Som alltid. och i helgen har jag två matcher att se fram emot, dags att börja ladda redan nu för jag tänker fan i mig prestera. 
 

Några favoriter från Rom


är du sjuk, kanske galen eller full

Var sen till skolan idag som vanligt och blev distraherad av snapchat på bussen så jag glömde plinga och fick åka hela vägen bort till sjukhuset. Hann vara med 20 minuter på lektionen och sen slutade vi tydligen för dagen. Kändes ju lite meningslöst. Hängde lite med David (läs: utklassade på quizkampen) och nu har jag gått igenom alla bilder från Rom och ska börja skriva ett tal som jag har imorgon. Skön planering där. Här är lite random vad jag hade på mig in Italy. 
 

Crossfit

Hejhej löken här efter 26 minuters Crossfit med laget är jag helt slut och rinner bort bokstavligen. Fan vad man svettas. Men värt för det är så jävla roligt! Har invigt min nya träningströja som jag köpte på Nike i Rom och märkte till min fasa att svetten syns igenom nu när jag kom hem. Det löd ungefär så här: 
 
Jag: Men jävla skit jag trodde inte svetten skulle synas på den här.
Mamma: Jag ser ingen fläck, då måste ju hela tröjan vara blöt isåfall..
Jag: Eh, JA den är ju det.
Mamma: ... men det är ju normalt, alla svettas ju när dom tränar.
Jag: Inte så här jävla mycket.
Pappa: Äh det ser ju coolt ut..
 
Ja jag får väl lita på pappa då för den var tusan skön att träna i och trots detta väl spenderade pengar. Nu skulle jag ta kort och visa hur det såg ut men matrialet verkar vara snabbtorkande, kan ju va bra. Men vad vill jag släng mig i duschen.
Var iaf hur skönt som helst att komma igång igen efter (ok bara) 5 dagar men som bestog av en jävla massa kolhydrater. Nu blir det ordning på kosten och stenhårt i gymmet ett bra tag framöver. Känns ju lite som att börja om från ruta 0.
 

5 dagar i Rom

Bra vistelse, +17C och strålande sol. Regnade dock lite ibland också men en fin försmak på sommaren. Fin stad där det fanns mycket att fota också, ändå har jag bara ca 500 bilder. Sista dagen var härligast och då hade jag glömt ladda kamerabatteriet så det tog slut efter typ 2 timmar. Så då cuttade jag istället. Nej men det var surt. Som tur är blir bilderna på iPhonen ändå rätt ok. Ska slänga upp några när jag får tid, har varit på himla efterlängtad fotbollsträning ikväll och nu måste jag plugga. Imorgon väntar doktorbesök för att kolla lungorna då dom verkar ha blivit helt fucked up.
 

RSS 2.0