SP-balen 2013

 
Superkul kväll, gick med Jonte och fick åka hummer. Fler bilder kommer så småningom, måste göra mig klar inför mösspåtagningsbalen ikväll! Fan vad fort det går. 
 

Last couple of days @insta

Tänkte lägga upp alla fina och inte så fina bilderna från lagfesten som var i lördags men datorn kopplar inte med iPhonen just nu. Vad är det för jävla fel jag går verkligen i taket av sådana här problem. Hade iaf väldigt trevligt med fina brudar. Bakishängde med Disa och Sunding på söndagen ett tag också, behövdes verkligen med den jävla ångesten. Finns inget värre än att vara bakis själv. 
 

På släktträff

Drog in till stan i morse och fixat massor inför balerna och studenten. Tror jag har allt jag behöver nu iaf! Och för tillfället ligger jag och monkan på okänd människas gräsmatta. Vi är någonstans i Odensala på släktträff förutom att vi tydligen inte är släkt med någon här. Så jävla konstigt, haha kom hit runt 1 men borde ju va dags att dra hem snart. Eller? Trevligt man får ju glass.


Volleyboll

Skönare dag, sommarvärme, slutade vid lunch, tränat och lirat lite beach volleyboll. Har typ inga riktiga lektioner kvar men en jävla massa uppgifter som måste göras. Känns skönt ändå.
Känns dock inte som att jag ska ta studenten redan, gå på bal och åka flak. Har inte ens vågat använda mössan än för det känns så overkligt haha.


14 min senare

 
Tjäna! utslagen på gräsmattan efter 3km (XD) Har match imorgon och vill inte ta ut mig för mycket. Nöjd ändå trots den korta sträckan då jag lyckades hålla mig under 5min/km som är mitt average. 
 

Now my life is sweet like cinnamon

 
Gymmat idag och införskaffat lite nya grejer. En highlighter och ett sportarmband till iPhonen. Passar bra att man lider av panikångest atm så ska ut och springa lite. Får se om den funkar bra då.
 

Gymproblem #2

 
När man gör bicep curls och slår i stången för hårt. Resulterar i blåmärke på nyckelbenet. SYND MAN ÄR SÅ STARK LOL. 
 

29 dagar kvar till frihet

Sjukt oviktig skoldag, kom hem, rullade mig i gräset med katten, käkat middag och nu inväntar jag kvällens träning. Benet verkar bli bättre ju mer jag tränar (eller det är mest vad jag intalar mig själv) men det känns så jävla skönt. Gör liksom livet SÅ gött atm!


Årets första altanhäng

Har nyss spelat fotboll på lagbollen och nu ligger jag här på altanen i finvädret. Mår för gött alltså. Sommaren är på ingång och det märks när man kan spela utan underställ. Har det en gång åkt av åker det aldrig på igen. Ska ladda för träning ikväll och hoppas att benet håller då med. Men detta var underbart, ska återgå till att insupa D-vitamin nu hörshej


Valborg

Ligger i sängen och lider efter valborgsfirandet som inte alls var särskilt mycket firande. Förade i Lungvik, drog ner till sjön och skulle kolla på majbrasan förutom att det inte va nån brasa och sen tänkte vi dra på krogen men det såg helt jävla värdelöst ut så hamnade vi på donken istället och jag skulle nog ha stannat hemma hela kvällen.
Skönt att man är ledig idag iaf, tänker ligga kvar här i ett dygn nu. Kollar på serier i mobilen för jag orkar inte kliva upp och starta datorn. Höjden av lathet men jag är nöjd.


RSS 2.0