I'm a goddamn coward but then again, so are you.


Tog en paus i pluggandet för att dela med mig utav mina livsåskådningar i bloggformat. Nja men nästan. Om jag inte vore så förfärligt förkyld skulle jag suttit ute på altanen i finvädret istället för här i soffan. Kanske trotsar jag immunförsvaret återigen. Möjligtvis gör jag det, ja tanken är fin. Jag vill ha frisk luft och solglasögon. Ja nu går jag ut. Utomhusplugg. Hoppla!

sjukdomar är min grej. elle?

Ligger nerbäddad i sängen och väntar på big brother. Det här med sjukdomar verkar vara min grej. Har missat 5 fina vinterdagar för att istället plågas av kanske 50 graders feber, hostar som en galning, huvudvärk, illamående för att nämna några. Ikväll blev jag bjuden på parteeeey med mina fina tjejor men det finns ju inte på kartan. Hoppas ni har kul utan mig! (Tror inte det, men som sagt, hoppas.) heh lol. Nu ska jag köra en tycka-synd-om-mig-själv/forever-alone-äta-glass-kväll resten av kvällen. whopppa.


Rotade bland alla gamla bilder och hittade en som passar någorlunda, eller också inte alls. Ful utväxt, på en ful skolgård, vid min gamla fula skola. BB - 6 min!

hej kerstin

Vi tänker på dig

Big Brother

Har städat lägenheter i Vemdalen idag igen, sen så har jag bara segat på här hemma men nu tänkte jag ta tag i 2 timmars effektiv pluggning och sedan ägna kvällen till Big Brother. En av deltagarna har spelat i samma lag som mig för ett par år sen kanske, (kommer inte riktigt ihåg hur längesen det var hon slutade) men så därför ska det bli både intressant och kul att se premiären ikväll.!



tired

Tänkte slå följe med 3 andra individer på en spontan utgång hos Tomas för en timma sen. Därför rusade jag in i duschen och satte nytt pb i ansiktstrengöring-schampoo-silverschampoo-balsam-tvål-handduk-proceduren. Sedan rota igenom hela garderoberna i jakt på en passande klädsel, torka håret, smink, packa väskan och dra. Precis i samma stund som jag är i full fart med att slänga på mig jackan ringer mobilen och samtalet lyder "vi ska inte ut ikväll". eh.. va? Just nu är jag lite less på att saker ställs in i sista minuten. Hade jag redan hunnit kliva på den där bussen skulle jag dragit en hel ramsa utav bara svordomar. Men nu är det som det är och det gör väl inte så mycket, kommer ju nu istället vara kry när jag ska jobba imorgon. Kanske mer värt.




Internationell Fest

Kvällen igår var trevlig, började hos Frida där vi skulle fixa oss osv. Första gången på typ 2 år som jag lämnade hemmet utan smink, var ju asskönt. Skulle lätt gå osminkad dagligen om mitt ansikte var acnebefriat.
anyway så drog vi till spikis runt halv 8 kanske och förfestade där med klassen och gud vad jag tycker om min klass! Efter ett tag började det även komma mer och mer folk och så gick I-festen 2012 av stapeln. Temat "Ursäkta har jag kommit fel?" var kul, jag och Amanda var utklädda till Anonyma Alkoholister som egentligen då skulle på saftkalas. Men den jag gillade mest var Frida som var gravid, och under kvällen födde sitt barn haha. Måste också tillägga att festa i en stor pösig t-shirt är ju underbart. Ingenting som sitter snett eller fel eller obekvämt och rörelseförmågan på dansgolvet var utöver det vanliga. 







I'll just go with this flow

Idag undkom jag både engelsk bokrecension, psykologiprov och religion redovisning. Alltså gick gårdagkvällens  största önskan i uppfyllelse. Nu kanske jag faktiskt hinner läsa ut boken och lära mig same-pratet utantill tills nästa gång. Så med detta inräknat har jag haft flyt idag, (förutom att min mobil dog och jag fick panik över att jag inte kunde kolla klockan varannan sekund) detta flyt höll även i sig under träningen vilket såklart var kul, och det bästa av allt är att jag inte har varit trött idag! Trots att jag glömde ta mina vitaminer imorse. (lite internt) men nu får flytet fasen hålla i sig ett tag, mot ljusare tider, mot brutal träningsvärk imorgon och mot en så eftertraktad helg. har jag sagt det förut? I-FEST.



om jag får kalla mig själv hurtig

Imorse skippade jag min sovmorgon och åkte istället in till stan för en extra lång idrottslektion bestående av långfärdsskridskor på campus. Jag är ganska nöjd med mina 2 mil eftersom jag första timmen agerade bambi på hal is. Tog ett tag innan jag fick till tekniken. Undrar förresten om det är bra fettförbränningsmetod?? Sedan skoldag till 16.40 ganska motbjudande. 
Kvällens träningspass var löpning med intervaller och sedan styrketräning, de där två milen kändes. Men jag mår ovanligt bra nu för jag har varit så aktiv idag, ska fortsätta på det här spåret. Långfärdsskridskor är för övrigt ganska kul. 

Nu har jag en religion redovisning om samer att ta tag i. Framförs imorgon. Lycke te. 


Snodde Elobas bilder, hoppas det är lungt ♥

Helt slutkörd

Har spelat årets andra träningsmatch idag. Mötte Opes a-lag som sagt i en 8-manna match i ÖP-hallen. Längtar tills vi får speltid på arenan. Iallafall så blev jag blev placerad på mittfältet, först yttter och sedan inner i ett 3-3-1 system. Jag är inte helt nöjd då jag skulle ha gjort ett mål i första halvlek istället för att slå bollen rakt på målvakten. Fick verkligen slita idag, jag har inte varit såhär trött efter en match på väldigt länge. Och nu ska jag plugga hela kvällen. Lycka till, jag komer somna. Gäspar ikapp med mig själv atm. Resultatet blev förresten förlust med 3-2.



OH-rey

Har haft en lyckad dag i Åre med Ebbson och Michaela, kom hem utan skador och gips den här gången! Framsteg. Åkte iofs inte snowboard. Skidor och ski cross och ankarlift med främling och beundran av hoppandet i parken och snöfall av det värsta slaget och strippande stockholmskille i värmestugan.



Ikväll var det planerat utgång men de blev inge av. Lite typiskt, vi har sånt oflyt nu. Men för mig är det egentligen bättre att jag stannar hemma, även fast det är så tråkigt och jag är så less. Ska spela match imorgon mot Opes a-lag, kommer bli tufft så en duglig dagsform är lägligt. 

Men här är då jag helt fixad med lockigt hår, smink, tillochmed noppade ögonbryn. Helt i onödan.


ÅRE ÅRE ÅRE

Ikväll krashade alla mina planer. typiskt. tråkigt. bläskf. MEN kanske var det lika bra så jag kan ta tid till att vila upp mig (gör ju aldrig det annars...? eh) För imorgon väntar nämligen en dag i Åre med härligt sällskap! Det ska åkas skidor och det ska fikas. Framförallt ska det drickas mängder av varm choklad. Jag har inte åkt utför på hela vintern så jag är helt exalterad hiho.



Bara döda fiskar går med strömmen



Imorse missade jag bussen med ren vilja, gick hela vägen ner till korsningen där jag i vanliga fall svänger vänster och älgar 50 meter. Idag gick jag som sagt ner till korsningen och såg att bussen redan var vid hållplatsen, gömmer mig bakom en snöhög så att busschauffören inte ska se mig. Tvekar en stund på huruvida jag ska göra entré på den dära buss 115. Alternativ 1: Rusa i full fart, snubbla in genom dörren, klämma fram ett "HEJ..", fumla upp med busskortet, och sedan flåsandes söka mig en plats på den oftast fullsatta bussen.Alternativ 2: Gå i mina vanligtvis långsamma oberoende steg, få busschauffören att tro att jag INTE ska med bussen och köper han det fortsätter jag vidare till busskuren och en 15 minuters väntan. Köper han inte det kommer jag stiga på bussen lugn och samlad, möta en arg stämma som lyder ungefär "RAPPA PÅ NÄSTA GÅNG, ANNARS KÖR JAG IFRÅN DIG.", hitta en plats och ta mig till skolan i tid. 
Jag väljer Alternativ 3, som innebär att jag väntar en liten stund till, försöker reda ut mitt headset som trasslat till sig i fickan, jag är såklart fortfarande gömd bakom snöhögen men gör detta för att inte verka allför efterbliven inför de förbikörande bilisterna. Bussen blinkar och börjar rulla framåt, jag låtsas att jag har glömt nånting och vänder upp för backen och går hem igen. Ja, klart folk fattar att jag glömt nånting.? När jag kommer hem frågar min syster om jag missat bussen, - Ja, typ. tanken slår mig att jag måste ha en skruv lös. 

Annars då? Haft hjärtat i halsgropen ett flertal gånger under dagen efter att jag mer osmidigt lyckats med halkningar av det värre slaget. Skrattat stelt åt mig själv istället för att skämmas, funkade sådär.

So they say, how are things today?


aminosyror


Har nyss varit och fystränat. Gick väl sådär. Orkade springa betydligt mer än vad jag trodde så det var ju positivt men hade tagit på mig alldeles för lite kläder och blev därför dåligt uppvärmd inför intervallerna. Vi brukar springa 15 backintervaller och jag klarade kanske 4-5 innan jag fick en känning i låret. Rädslan att få en muskelbristning övertog envisheten med bara marginaler. Bättre lycka nästa gång (bättre kläder nästa gång). Efter det var det cirkelfys som gällde, funkade fint när jag blivit varm och jag har typ redan träningsvärk. Nu dricker jag proteintillskott mest för den goda smakens skull men hoppas också att det ger mig en supertight kropp till beach 2012 (GREKLAND) Det är såklart ouppnåeligt av bara aminosyror. Jag kör på hårdträning från och med nu vilket i mitt fall betyder 4-5 träningspass i veckan, och sedan ska jag skärpa till mig när det kommer till kosten också. Jag ska nå ett häpnadsväckande resultat, jag ska för första gången på typ någonsin bli det där som kallas nöjd.

The Descendants

Har städat hela dagen i Vemdalen. Fick 5 lägenheter gjorda, nytt personbästa lol. Ikväll ska jag vila upp mig inför kommande vecka som kommer bestå av skolarbeten, fotbollsträningar och jobbsökningar. Precis som vanligt med andra ord. Så nu bäddar jag ner mig i sängen och tittar på the descendants. bra filmval? tvekis på den som änna skulle sagt.


Årets Första Träningsmatch

Spelades mot Opes div3 lag i ÖP-hallen denna lördagseftermiddag i Februari med ungefär 20 minusgrader. För er som inte vet är ÖP-hallen en byggnad med typ 9-manna plan, fyra väggar och ett tak utan någon form av värme. Matchen som delades in i 3x25min vann vi med 7 eller 8 -1. Jag gjorde första målet en bit in i första perioden och kände mig nöjd med det, så då blev jag lite för avslappnad resten av matchen. Helt felt inställning men mer behövdes ju egentligen inte. Fick prova på både höger- och vänster yttermitt samt ytterback. wtf tänkte jag men lydde coachen som en liten hund. Är överlag ganska nöjd med matchen.



@Perrys


Under tiden som amandap hittade showern tog jag en egotripp med webcameran. Lite småkul sådär på fredagkvällen. :-P Jag befinner mig iaf i hennes lya för tillfället, mår illa av godis osv. Ska väl bege oss ut i kylan snart, älskar norrlandsklimatet. ciao

nu skall det utlösas endorfiner


Hade den längsta håltimmen idag på hela min gymnasietid. Varför inte spendera den på Eastern Palace tänkte vi och gick dit och proppade i oss kina buffé, lite kaffe på det och sedan låg alla i paltkoma. Givande samtalsämnen som resulterade i både skratt och tårar. Har haft en mycket rolig dag! Värt att nämnas är också att vi spelade basket på idrotten, det var kul.

Nu ska jag iväg och utlösa massvis av endorfiner på fysträningen och sedan åker jag vidare till stan för sp-i fest! Tema: djur. Pris till bästa utklädnad, vi kör all in. almost.

RSS 2.0