Första jobbintervjun åt pipsvängen

Idag har jag spenderat ca en timme på gruppintervju hos Inditex. En koncern som äger bland annat Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull&Bear etc. Kände mig rätt bra förberedd, hade läst på lite om företaget och vad Zara har för statements liksom (eftersom det var dom jag sökte till från första början.) Men sen blev det inte riktigt som jag tänkt mig utan vi fick först se en introduktionsfilm om Inditex och sedan svara på några frågor dels om företaget men också typ vilka höstens största trender är och vilka färger och former och fabrics ska man satsa på ja ni fattar. Alltså. Jag han aldrig riktigt med där. Det var inte så att man fick en varsin fråga eller skulle räcka upp handen utan alla bara attackerade med svar och sen har inte jag direkt superkoll på a/w 13 eller några andra trender för den delen heller utan jag tar ju mest bara på mig det som jag själv tycker är snyggt så det gick inte alls särskilt bra det där. 
 
Nästa moment blev vi indelade i 3 grupper och fick en varsin kändis man skulle styla utifrån kollektionerna i Inditex kedjor och kändisens personlighet. Alltså hitta på egna kläder samt priset och varifrån det skulle kunna säljas. Min grupp fick Taylor Swift och gjorde väl helt ok. Prisade gud att just detta var en gruppövning då jag aldrig ägnat minsta uppmärksamhet till henne och stog som en fågelholk när dom började diskutera hennes personlighet lol.
 
Aja man skulle få svar inom en vecka iaf men tror dock inte att jag kommer vara så framgångsrik på den fronten. Hade nog klarat mig bättre om det hade varit lite mer personliga frågor "Varför ska vi anställa just dig?" Jo det ska jag tala om.. Haha nä men kan väl hålla tummarna åtminstone.
 
 
 

Sunday funday not so much

Idag har jag hängt med några flatmates och fixat en fotokopia på mitt pass som jag behöver till jobbsökningen. Inte så händelserikt men man kan ju inte dejta varje dag. Sen skulle vi handla mat på typ supermaxi-tesco (favoritaffären) men det var stängt. Kom dock äntligen ihåg att investera i schampoo så nu har jag nytvättat hår aka lyx. Och ja imorgon får jag låna Ebbas winner-hat med den är man oslagbar så för mig som fortfarande är arbetslös kanske det blir en lösning. Funkade ju för henne iaf... 


Shopping och spontandejt

Medans jag trängde mig fram på Oxford Street idag skyndar en kille ikapp mig för att säga att han tyckte jag var fin. Tack o bock kul med komplimanger bara så där. Så efter några minuter av lite småpratande bjuder han med mig på en kopp kaffe, och jag tänker typ why not har ändå inget att göra och känner typ en person i denna stad. Så vi gick på Starbucks och sedan en tripp i Hyde Park. Det var väl rätt trevligt och jag drog mig hemåt efter 3 timmar men det jag vill komma fram till är att det känns lite sjukt att en complete stranger bara kommer fram sådär. Skulle aldrig hända en vanlig dag i Östersund. Annars har jag köpt nya skor och en söt tröja från topshop. 
 

Pubnight

Jag och Ebba mötte upp Amanda, Frida och Isabelle i Earl's court igår. Sen drog vi på O'Neil's, typ en av alla miljoner pubar. Drack lite öl eller en halv liter och snackade. Träffade två andra svenska au pairer också. Sen drog vi hem vid tolv typ men det var kuuuul.

 
 

I die

Igår var Ebba ledig det var kul förutom att jag var tvungen att resa till världens ände för en intervju till NI-nummret så jag som hade sett fram emot lite sällskap fick dålig timing där. Men när jag kom hem powerwalkade vi 90min genom hela Kensington och Hyde Park. Efter det handlade vi mat och det är typ det roligaste jag gör om dagarna, inte för att jag gör tråkiga saker utan för att det är kul att handla när allt är så billigt.
 
Senare på kvällen sätter jag hjärtat i halsgropen då jag råkar få syn på världens äckligaste spindel här i rummet. OK sprang ut och ville gråta. Alla kom till undsättning men den bara försvann?! Så nu ligger jag här med vetskapen om att saker och ting kan inte försvinna och att den alltså är kvar här inne nånstans dör. 
 
Men ska ta en dusch och käka lunch och sen bege mig mot ett recruitment centre och covent garden osv osv. Ja och ikväll är det pubkväll!! Billig öl och go stämning <333 Det enda som fattas nu är snö.
 

HELLO PLS HIRE ME PLS

Jag och Ebba lagade engelsk frulle imorse (obs på gasolspisen!) Fan vad bra vi är. Nu är hon och jobbar och jag har lämnat några cv:n på Oxford Street men typ alla butiker anställer via hemsidor så jag har försökt söka där men måste få mitt National Insurance nummer först. Ska på intervju för det imorgon. Men nu tänkte jag dra en sväng på Regent Street och kolla om dom har några vacancies där. Sedan funderar jag på att powerwalka i Hyde Park. Ebba slutar typ 23 ikväll och jag fattar inte hur hon har pallat vara här själv så länge. Igår blev jag typ depp för hon aldrig kom hem från jobbet och jag hade inget att göra. Men sedan träffade jag 6 av mina 7 flatmates som verkar döbra och sköna och jag trivs som fan. 
 
 

Firar lite

Jag har nu varit londonbo i 24 timmar och det firar vi med ben&jerry's och one direction. 
 
Idag har jag gjort bort mig fullständigt på banken men det gick ganska bra ändå för killen var så trevlig lite pinsamt bara att jag inte kunde min egna address eller ens fattade skämten han drog. Min engelska är lite ringrostig än så länge.
 
Men har öppnat ett bankkonto, lyxat till det med kudde och täcke från primark samt några galgar. Har också skaffat engelskt simkort till min gamla samsung så det kanske jag har lärt mig om två månader typ.
 



Kan jag kalla mig Londonbo kanske

Resan gick bra, förutom att jag bokstavligen snubblade in på flyget och sedan trodde jag att jag tappat bort bagaget men det visade sig att jag bara stog vid fel rullband. Var dock inte bara jag, försökte vara rutinerad och följde strömmen ja ni vet hur det är lol. Ebba mötte upp mig vid Earl's court och nu har jag flyttat in och ska snart sova. Imorgon ska jag väl hälsa på resterande roomies och boka lite möten och sånt där. Söka jobb och köpa en kudde! Har en ihopknölad handduk just nu haha men godnatt då




Packat och klart nästan

Har nog fått med mig det mesta och bidragit till miljöförstöring med alla mina cv:n jag skrivit ut. Haha nääärå men ett träd kanske. Nu ska jag fixa mig och käka sen sker avfärd om en timme. Fattar ni hur kul?! 
 
 

Hey brother, there’s an endless road to re-discover

Hade stört jävla kul igår, bästa kvällen på länge! Förade ju hos Malin och blev rätt djupa samtalsämnen men det var ändå jätteroligt. Fick en liten present av Moa och såklart började jag gråta flera gånger haha kan jag ge mig. Men sen kom vi rätt tidigt till Marité och intog dansgolvet helt själva haha. Har fortfarande inte vågat kolla kontot för tror jag spenderade lite mer än nödvändigt. Men som sagt hade super kul och träffade många man inte sett på ett tag osv. Perfekt sista utgång! Nu ska jag försöka hålla mig undan festandet ett tag tror jag och jobba lite mer på figuren hehe.
 
 
 
 

Liteeeee jobbigt

Nu har jag spelat klart för vem vet hur länge. Sista matchen mot Torpshammar slutade 2-2. Tappade en 2-0 ledning i typ 87 minuten. Så jävla surt. Men jag fick göra mål även idag och det känns skönt att det ändå gick hyffsat bra personligen, så slipper jag lämna onöjd liksom. Hatar att vara djup i bloggen men så här ser jag ut just nu efter att ha sagt hejdå till både tränare och spelare. Rödgråten och jag lipar fortfarande haha. Det är så jävla jobbigt att lämna allt detta som alltid har kommit i första hand i hela mitt liv och som alltid har fått mig att må så bra. Älskar fotboll och jag älskar BFK och jag älskar åkreäng och jag älskar framförallt mitt lag som är så bra och underbara. Kommer sakna allt och alla hur mycket som helst. Men men att sluta spela finns ju inte på kartan och antingen så hittar jag ett lag i London eller så kommer jag hem någon gång under 2014. 
 
Nu försöker jag ställa mig in i partymode, ska på en sista lagfest ikväll med dom som kan så nu gäller hög musik och så ska jag försöka sluta tjuta så jag kan sminka mig. Kul på fest jag, kommer dit storgråtandes haha.
 
 

Höst & HIMYM

Bästa årstiden på året. Drog en sibyllasalladlunch med syrran idag, eller ja frukost för min del. Reflekterar över hur mycket jag älskar vädret och alla sköna kläder man kan dra på sig samtidigt som jag kollar på HIMYM och ska göra lite kaffe, blev smått panikslagen när jag insåg att jag inte hade druckit det idag. Hallo vem är jag, när blev jag kaffedrickare? Hänger inte ens med i mina egna svängar. Men sedan ikväll ska jag jobba på vitgården och sen ladda upp inför morgondagens match. Min sista o herre.

 

Varför levde inte jag på 80-talet

Sitter och lyssnar på 80-tals pop så jävla skönt haha (för att inte tala om mina moves atm). Har tränat min sista träning idag och antagligen därför gick det sämst. SÅ TRAGISKT. Skulle vart sjukt depp om inte denna musik piggade upp mig. haha åh vad vill jag. Men slår vad om att the 80's var ganska oslagbart. Här är iaf gårdagens kaffemugg och denna dagens outfit. Tråkigt att ÖFK förlorade btw.
 

Legday

En timmes ben- och bålträning följs nu upp av 5km löpning och ikväll agerar jag ÖFK-supporter på arenan.




Sista Hemmamatchen

Sååååå roligt att min sista hemmamatch blev en vinst! 2-0 mot Själevad och jag gjorde mål och fick blommor och blev utsedd till matchens lirare. Så för en gångs skull är jag nöjd vilket är skönt då jag haft prestationsångest fram till nu typ. Dock känns det sorgligt att jag inte kommer kunna gå ut på åkreäng iklädd BFK-tröja något mer på ett tag, trodde aldrig att jag skulle va den som lämnar faktiskt. Jag och mitt Brunflohjärta haha. Men har en match kvar att lira i Torpshammar sen fär ma. 
 

Whoppa

Var såhär tagg på utgång igår, har blivit mycket på sistone. Men hade väl ganska trevligt ändå. Ikväll har Nelly event på plaza som jag är lite sugen att gå på men får la se hur det blir. Hörs så länge. Btw blogg-appen är ju sämst varför går det inte ändra storlek på bilderna???



Helgen osv

Jobbat lite, bortamatch i Moliden (fotboll alltså xD) följt av utgång och sedan världens hemskaste bakfylla. Kan jag sluta bli bakis hela tiden eller börjar bli ovärt att ens dra ut. Hehe ne aldrig... Men det blir fan bara värre och värre med åldern. Idag har jag börjat packa ihop på rummet och tränat, nu kollar jag på PLL inte ens bra serie men har jag nått bättre för mig svar nej. 2 veckor kvar idag sen ska jag leva.




Life is great without a care

Har bytt gym idag igen, eller återgått till Brunflobadet. Gratis är ju gott. Körde ett pass med syrran för 2 timmar sen och här skakar man fortfarande(!) så nu tänker jag nog parkera mig framför netflix och this pretty much sums it up


RSS 2.0