But I'll try to cut you out of my life Just as you cut me out of yours


Mycket bra dag, eller idrotten sög. Lacrosse verkar så mycket roligare i gossip girl. Men sen har det bara varit väldigt trevligt. Hann med att bli kär i några inredningsgrejer på någon okänd butik, fika på pause i ett par timmar, besöka åkreäng med min vän Kattis för att titta på BFK - ÖFK och slutligen Sverige - Island framför tvn. Ska nu bränna en ny skiva till matchen (som jag förövrigt blivit astaggad till!!) och sedan sova så jag är i fin form till brännbollen imorgon.

Boston red sox

Lånade Filips keps idag #gangster. Hängde med Amanda&Amanda, somnade och vaknade upp helt nerdregglad. Det var mysigt. Skulle tränat med korpen men tänkte att det var bättre att vila benhinnorna istället eftersom jag har match på torsdag! Möter serieledarna så det kommer bli tufft. Hoppas att jag får spela på topp men antagligen inte. När jag äntligen lärt mig göra mål hamnar jag i backlinjen. craplife.



Blurry



Fan va ful bildN blev. /care. 
Hade ingen skola idag, så istället besökte jag sjukhuset för att testa om jag behöver vaccinera mig mot tuberkulos tror jag, eftersom jag ska jobba där i sommar. Så det visar sig om ett par dagar. Hoppas verkligen att jag inte behöver det, för det innebär att man inte får bada på 12 veckor, och typ inte spela fotboll heller? Fast det tänker jag göra ändå. Men cirkus alla som testas måste göra det, score.
Ska snart iväg och träna, och efter det besöka körfältsgrillen med några vänner.

Short People Problems



Det finns sannerligen nackdelar med att vara kort. 
Just nu är jag med två stycke Amanda och tittar på Eurovision finalen, go Loreen. Gårdagen var jättetrevlig, kunde ju kanske slutat bättre men vafan. Lite äventyr är ju spännande. Imorgon ska jag jobba på motormässan och sedan första träningen med mitt korpenlag såvida det inte är med BFK.

Grillkväll



Hej alla fans, sitter för tillfället hos Karlström med hon, Amanda och Rebeckis. Inväntar klassen och försöker framkalla strålande sol. Går väl sådär, men jag ska ha roligt ikväll ändå, och tänka på dig ebbson, KRYA!  <333

Love this lovely weather

Har haft en väldans fin dag med häng/plugg i badhusparken, spikat en redovisning och ett prov, solat, tränat och njutit av finvädret. Helt underbart. Har fått lite färg också, dock sparsamt men blev otroligt chockad över den lilla nyans-skillnaden från där jag haft bh-bandet. wiho. Funderar på om det är värt att gå barbent imorgon, blir ju så sjukt varmt med jeans men jag är som sagt blek. Det går inte riktigt ihop. Får se om jag skonar er från tidernas bländning eller inte. be ware though.  
Det planeras även grillkväll med klassen imorgon, ska bli himla roligt! Ska försöka komma ihåg kameran så jag kan lägga upp några fina bilder.



Adorable Babushkas



Slog mig ner framför Tv:n och Eurovision semi-finalen número uno efter årets härligaste dag. Ville bara framföra min åsikt om Ryssland som borde typ vinna hela tävlingen med sitt bidrag. #cute

♥ ♥ ♥

skoldag inställd. Kunde ju inte må bättre! Så jag intog min plats på Fridas pakethållare som styrde mot frälsningsarmén där vi senare mötte upp Amanda & Ebba. Hör och häpna; jag shoppade second-hand. Köpte två plagg jag förmodligen aldrig någonsin kommer använda för det känns så.. smutsigt. Alltså det betyder verkligen inte att jag tycker de rutinerade second-hand handlarna är lortgrisar, nej förtusan tvärtom det är typ beundransvärt. Det är bara jag som är larvig.


Därefter besökte vi stans mysigaste fik, kände att det var på tiden med ett nytt ställe för stammis-stämpel på pause är jag tveksam till om jag vill ha. Pinkyswearade på att hålla det hemligt, bara för vi är tjocka och inte orkar att det blir fullt och höjda priser. (jag tror säkert att varenda själ som läser detta inlägg kommer dra dit och härja fortast möjligt, eftersom jag är så avgudad)



Sedan mötte jag upp Patte, käkade romantisk middag på donken och tog sen bussen hem till henne där vi mekade lite cykel och hade mysigt bubbelbad med tända ljus. Njae vi drog och inventerade på Beijers, det sög. Tills vi hittade alla kakor. Då blev det fest, belönade oss också med en stund i massagefåtöljerna. Vilket kändes fantastiskt bra (och minst sagt välförtjänt.) Har varit med om den bästa vad-massagen i tidernas historia, kanske mitt livs historia. Så till alla er andra (mina framtida offer) ni har nånting att leva upp till. poss poss 



Kattunge sökes



Eftersom den här fina killen inte får bo hos oss längre, (grannen/ägaren flyttade och tog honom med sig, can u believe it?!) Men för ett par dagar sedan fann han sin väg genom hela Brunflo och hem till mig. Ok mest för han alltid får fisk och sen spenderade han hela vistelsen sovandes i min lillasysters säng, jag väljer ändå att tro att han saknade moi. Han älskar mig. Brukade ju bo här, levde i mitt hus 24/7 osv. Förutom när övriga familjemedlemmar åkte till skåne i 3 veckor. Såg inte en skymt av han på hela den tiden, men på sekunden när dom kom hem, ja då kom han också. Han älskar mig. 

Aja ifall någon har en söt liten kattunge till övers skulle jag hemskt gärna vilja bli kontaktad!

Hellre Emo än Ytterback

Match igår, det gick käpprätt åt helvete. Jag blir hellre emo än spelar ytterback igen. och jag vet att det är töntigt att inte acceptera den positionen man får men där nere i backlinjen har jag ungefär såhärlite självförtroende och när inte ens en enda passning sitter rätt pågrund av det, då är det allt utom kul att spela. Pinsamt är väl kanske ordet jag söker, och jag vägrar springa runt och skämma ut mig själv igen, det var så förödmjukande att jag finner inga ord. Och att jag blir tvingad att spela där på onsdag också sänker mig bara ännu mer, för det betyder bara att jag är mycket sämre än alla dem som får spela på topp eller mittfält, där jag har spelat i hela mitt liv. Där duger jag inte längre.

Känner för att dö litegrann

Har suttit uppe till nu och försökt bränna en cd till imorgon men ger fan upp nu innan någon kommer till skada. Typiskt att ingenting vill funka, draåthelvetealltihopungefär. Men känns himla bra att klockan är halv 1 och jag har en viktigt match imorgon med samling 12.45 då jag skulle haft med mig den jävla skivan. fan. (känns lite bättre av att skriva svordomar ja) Så imorgon tänker jag kanske vakna i soluppgång och tvinga med första bästa päron till stan för att köpa en ny skiva, eftersom jag möjligtvis råkat förstöra varenda en här hemma. Vad vet jag, dom funkar som sagt inte.

Hittade världens snyggaste bild också när jag rotade bland tusen år gamla filer. Det var fett inne med glugg på den tiden.


Urban Dictionary

Gjorde som andra och sökte mitt namn, haha ok fick egoboostN. Nerå men helt fel va de inte, det stämde ju faktikst att jag är merciless på fotbollsplanen, hiho.


Weeknd

Kvällen igår spenderades med Kattis. Vi kollade på hockey och åt chokladbollar. Insåg att Peter Jhide är snygg. Fin lördagskväll. Ska väl tralla ner dit om ett par timmar igen så följer jag med till arenan och kollar på b-lags matchen. fint det med. Go Brulle. Men först ska jag ut och lära mig lite bollkontroll. 



Sveg - Brunflo 1-0 (1-0)

Åkte typ 20 mil och förlorade 3 poäng. HELVETE VAD KASST. Tyckte vi spelade bättre fotboll och var mer förtjänta av en vinst. Själv fick jag spela nästan hela matchen som ytterback, helt crazy och jag vägrar erkänna att jag trivdes ganska bra. Det är dock ingen position jag tänker stanna särskilt länge på, mittfält 4-life #lol. Hade ett skott i ribban som jag blev helt chockad över att jag lyckades med, men ribban duger ju heller inte. Ska snart ta mig in i poängligan, typ nästa helg. (SOM FÖRHOPPNINGSVIS SPELAS HEMMA PÅ ÅKREÄNG) dog när coachen sa det och var genast tvungen att gå och kolla på planen som är HUR FIN SOM HELST. #lycklig. Hoppas även att han drev när han sa ytterback nästa match också.


Titta bara, mitt fina åkreäng. (genom min värdelösa mobilkamera)

Photoshoot och biomys

Hängde i fotostudion imorse, jag blev utvalt offer att stå framför kameran. för att inte tala om obekvämt så det även mycket jobbigare än vad man tror. Men jag drog pose efter pose och förhoppningsvis (jag tvivlar) har amanda något användbart. Lite senare befann vi oss hos Karlström, busade lite, sov lite. Tydligen sover jag med öppna ögon nu också, inge creepy. Fick återigen uppleva de dystra stunderna av 17, när alla gick på krogen infann vi oss med varsin godispåse i biosalongen, jag, rebecka & amanda. På duken visades dark shadows som på sätt och vis levde upp till mina förväntningar som ju var ganska låga. Nöjd ändå och jag tänkte nu somna i min underbara säng. imorgon väntar en resa till sveg.



ta honom i gränden, på vägen hem

Försov mig imorse, vilket börjar bli standard. Om någon införde sommarlov typ imorgon skulle jag avguda och slava åt den personen i resten av mitt liv ungefär. Vad som helst utom skola, är så himla less nu. Fast ja det har jag egentligen varit konstant i två år och först nu inser jag att jag knappt varken har tillräckliga betyg eller arbetserfarenhet för jobb ens på Ica Supermarket. Bli förvånade om ni hittar mig där om 10 år. Bli förvånade om ni över huvud taget hittar mig om 10 år. 

Har iaf hängt med Frida och Maria på tings efter skolan, försökt plugga psykologi men kunskapen där är nästintill obefintlig så det gick ju inte alls bra. Sedan har jag sparkat boll och det gick inte alls bra det heller. Benhinnorna vill aldrig sluta göra ont och det förargar mig nått otroligt. Ska till Sveg på lördag och är det inte bra då tänker jag få dom sönderklämda. Matchen igår gick förresten helt åt helvete, så jag är sur över det också. 1-1 är verkligen inte ok.



Gossip Girl / Blair Waldorf

Har nu i ett helt dygn ägnat mig oavbrutet till Gossip Girl-skådning. Börjat om på säsong 1 och är nu återigen lika blown away av Blair Waldorfs fullkomligt välstylade outfits som vid min förra gg-beroende period. Låter inte alls särskilt lockande, jag vet, men med sjukdom (ok den existerade bara under gårdagen) och snökaos utanför fönstret känner jag inte alls att livslusten är på topp, den här omgivningen och vädret är alldeles för deprimerande för att lilla jag ska orka friskförklara mig själv, ta en dusch, klä på mig och faktiskt göra någonting. Nej, hellre halvligger jag i sängen iklädd mitt finaste lingerie-nattlinne/negligee/whatever-you-call-it, timme efter timme och drömmer om mitt egna framtida liv på upper east side, jag influeras som sagt av Blair och ska nu titta vidare för ytterliggare inspiration. Har bara ett antal timmar kvar innan jag måste få min skönhetssöm och uppladdning inför seriestarten imorgon. xoxo



400-dagars

Idag kära vänner, är det 400 dagar tills alla vi födda '94 (och ebbson) tar studenten! Just nu känns det som ingen tid alls, eftersom det redan nu har varit studentmössa-möten och baldejt-planering. okej det sistnämnda ganska oseriöst men jag glömmer hela tiden bort att det inte alls är jag som åker flak i juni, har ett helt år kvar. Hela 400 dagar kvar. Å andra sidan är det bara 400 dagar att spendera med fina klasskamrater, och vad tusan ska det bli av mig sen? Vet inte om jag ska längta eller tycka att tiden går för fort.
44 dagar till sommarlov, 87 dagar tills jag blir myndig. 



The horses are comin' so you'd better run


Två bilder från det senaste dygnet.
Imorgon ska jag simma på idrotten, det känns inte alls kul, inte över huvud taget. Kroppskomplexen infinner sig med all rätt. Får inviga min nya bikini men det är fän nästan ovärt. Aja jag ska ju ha ett betyg. 
Annars har jag blivit täppt i näsan vilket medför stor andningsproblematik. Om det är pollenallergi eller annat förkylningssymptom är oklart, men mitt huvud sprängs snart. Mamma tyckte typ inte att det var så viktigt att informera om upptäckten att vi faktiskt hade nässpray heller efter tron om att det inte fanns i vårat hushåll. Tack o bock.

Nu börjar sommaren

1 maj idag, det känns trevligt. Hade även en trevlig afton igår med Ebbson, Amanda och Linn och Moa, dock har jag ju varit med om bättre men det är absolut ingenting jag klagar över. Allt blir vad man gör det till. Men lite synd att det inte var så mycket drag i stan, alla partysugna åker väl till Uppsala och det tänker jag också göra nästa år. Iaf så slog jag följe med ebbson hem och vi både somnade och vaknade upp till fågelkvitter.
Sedan idag begav vi oss återigen in till stan, mötte upp Amanda, Amanda, Linn och Moa, tog vara på det fina vädret, stekte på stortorget och spenderade pengar på Gina Tricot. Jag är nu ägare till en ny bikini och kanske världens finaste kjol.


RSS 2.0