Är ja hemma nu eller

Rest hela dagen jag hatar tåg vad segt det är. Aldrig igen. Fick nackspärr efter jag somnat på flyget också men nu är jag hemma. Eller borta vet fan inte. Sett ut som en hobo hela dagen dvs varit djupt i min comfortzone ehheh. Var nyss förbi på puben och till mitt nöje jobbar jag endast kvällspass imorgon. Felipe sa att jag skulle va beredd på dubbel men underbart att slippa det. Nu chillar jag med Ebba och Anna som är här och hälsar på. Gott nytt år så länge!
 

Middagsbjudning

Hängde med Emma igår och sedan middag hos Rud på kvällen, trevligt och god mat som vanligt. Spelade med andra ord och funderar på en kryssning. Inte så pjåkigt känner jag.
Spenderade sedan hela natten med att packa och jag som hade tänkt vila upp mig nu medans jag var hemma men ain't nobody got time for that liksom.
 
 

PIC

I lördags blev det utgång igen trots allt. Förade lite med gamla klassen och cuprum efter det. Har inte varit där på typ ett år men hade väl kul trots att det var så lite folk. Måste säga att Amanda är bäst på fest och det förbryllar mig hur mycket galenskap vi lyckas med varenda jävla gång haha men ja det är ju kul. 
 

Odd Molly / Biotherm

I lördags tog jag en sväng på stan med mamma, bytte julklappar och införskaffade lite nytt. Kan ju inte hålla mig. En tröja från Odd Molly som är så fin att jag bara vill dö och två ansiktsprodukter från Biotherm. Ett serum och en creme innehållandes massa goa grejer så nu hoppas jag dom funkar bra mot London-klimatet och det hemska vattnet där. 
 

Mellandagsrea

Hade tandläkartid klockan 10 imorse men vaknade såklart 11:30. Bussen till stan gick 12:05 och klipptid 12:30 så fick slänga på mig kläder, stressminka och rusa. Hos frisören gick det bra. Ljusade upp håret och klippte bort det slitna vilket var en hel del så nu känns det jättekort men fräscht såklart så både bra och dåligt.
 
Sedan tänkte jag kolla in mellandagsrean men sprang på Filip och Jonte och några andra så då hängde jag med dom. Vi var även ute och åkte bil igår höll på att dö för alla skrämde upp mig så jävligt. Hann iaf köpa två skjortor på MQ innan jag drog hem. Tänkte dra ut ikväll men det blev inte av och nu har jag ångrat mig haha så typiskt. Får bli imorgon istället.
 

Annandag jul

For till Aspås med mamma idag och hälsade på släkten. Min kusin fyllde år så det blev tårta osv. På hemvägen svängde vi in på nya Ica Maxi det är väl typ det största som hänt här sedan jag flyttade? Haha älskar att allt är lika dant. Funderar på att flytta hem igen då jag börjat ledsna på London och att känna sig smutsig hela tiden hehe. Hör ju hemma här.
 
 
 

All I want for Christmas är att vara asfull på juldagen

Juldagen vankades partaj med förfest hos Chrisse, Anna och Jessica sedan hemvändarfest på Marité. Var så jävla kul att träffa alla igen och kvällen var så himla bra. Haha lagomt spårad och så där. Varför festa i London när man kan festa i ÖSD. Drog hem vid 4-snåret och kom på mig själv sitta leéndes som ett fån hela vägen till Brulle. Blev inte så mycket bilder tråkigt nog men här är två charmiga haha
 
 

Julafton

Anlände runt 14 i ÖSD City, mötte mamma på stationen och sedan for vi hem och firade julafton. Svensk julafton så härligt. Fick fina klappar och julmat osv osv slocknade typ klockan 10 haha.
 


Arlanda

Har nu spenderat ca 3h och 30min i mitt kära Sverige. Var storm i London så det blev jättemycket förseningar med både tub och flyg därför åkte jag till Heathrow med en sådär 4 timmars marginal haha. Värt var ju det för då kunde jag ta ett tidigare flyg men som ändå blev försenat typ 2 timmar aja nu är jag på Arlanda iallafall. 
 
Blir tåg till Östersund nu på morgonen så jag spenderar natten här. Älskar att ha fri surf igen så kan jag underhålla mig med netflix. Har precis kollat på Dukes of Hazzard haha fan va rolig! Försökte att inte väcka alla andra med mina kvävda garv hursomhelst god jul på er.
 

Jobbhelg

Jobbar nu sista dagarna innan jag far hem till swe och firar jul. Väskan har stått färdigpackad i flera dagar haha (bara julklapparna som fick plats). Ser verkligen fram emot detta. Saknar Brulle, ÖSD, och alla fina där hemma. Även katten som jag typ glömt att jag har. Hur hemskt?!
 

White Horse

Igår var jag och Ebba och käkade middag på Nando's som jag aldrig provat förut och det får pluspoäng för maten men minus pga ingen bordsservice. 
 
Efter middagen mötte vi upp Frida och Lena så gick vi till en pub på Carnaby Street för att ta en drink då båda dom ska flytta hem nu. Hade skitkul men det blev inte så långvarigt vilket var skönt ändå så hann vi ta tuben hem.
 

Shopping

Mötte upp Frida vid Harrods idag där jag faktiskt aldrig varit förut. Köpte lite julklappar och sedan skulle Frida hem och jobba så jag fortsatte till Oxford Street och köpte några där också. Nu fattas typ 3-4 stycken sedan är jag klar för i år. Julklappar är typ det roligaste som finns. Köpte även ett halsband till mig själv från Aldo. Fick man ju kompispris tack vare lilla ebbs!
 
 

The Marquess of Anglesey

Så istället för att sluta vid midnatt i fredags fick jag jobba till 21 så då tog jag raka spåret till Covent Garden där jag mötte Ebba, Frida och en tysk tjej Lena. Tog några drinkar och provade irländsk whisky on the rocks bara för att. Sedan var vi sugna på att dansa så hamnade vi på någon annan bar med dj (kille med dator och mikrofon) där vi dansade till några klassiker. Bästa på hela kvällen var väl när randomsnubbe önskade one direction låtar till oss. Haha så awkward för både han och dj:n.
 
 

Fredag den 13

Trodde att jag skulle ha all världens otur i fredags men tvärtom fick man sluta 3 timmar tidigare och då hann jag med att parta med Ebba, Frida och Lena i Covent garden. Det var även officiella jul-tröja dagen här då man ska ha sånna speciella tröjor med tomtar/snögubbar/renar etc etc på. Man tager vad man haver tänkte jag så min röda kofta från JC fick duga. Lucia firas inte här och det är väl lite tråkigt men fredagen var toppen ändå. 
 

Highgate

Idag har jag äntligen varit ledig efter 10-dagars jobb. Så jag bestämde mig för att hälsa på hos Frida i Highgate där hennes au-pair familj bor. Vi gick på thai restaurang och promenerade runt i området lite. Superfint, en liten by typ fast fortfarande London liksom. Hamnade i Archway där vi tog tuben åt varsitt håll och där skulle jag verkligen tänka mig att bo. Inte på tuben men Archway, också ligger allting på ett berg typ prima.
 
 

Pukka

Vad jag har gjort idag: handlat mat, 
mmh spenderat hela dricksen på mat woho fkn party!! Ehm köpte 98% kolhydrater också vaD hände med min diet. 
Plus la typ 60kr på fkn te, tur att det smakade bra men alltså what why. 
 
Ikväll jobbar jag från 18 det enda roliga med det är att jag kommer va uppe tillräckligt länge för att titta på paradise hotel när jag kommer hem. 
 
 

"Vad gör du mer här än att jobba?" Ehm..

Älskar att få denna frågan. "Tränar, sover" living dat crazy life.
Jobbat både igår och idag och kommer jobba hela fkn veckan då jag bytt bort båda mina lediga dagar för Lara skulle hem till Spanien och ikväll kom Alex in och frågade om jag ville ta hans pass. Alltså han är så söt så jag kunde inte säga nej haha. Men nu tänker jag bara why. Ser fram emot måndag kommer vara helt jävla utmattad. 
 
 

RSS 2.0