Black Friday

Tog mig en promenad till Kensington High Street idag, shoppat lite och passade på att köpa lunch på Whole Foods bara för att det såg så mysigt ut med all juldekoration i skyltfönstrena. Körde på salladsbaren och det var ju larvigt dyrt för det man fick plus att det smakade ju inte bra på en fläck vill jag meddela. Besviken, fattig och fortfarande hungrig atm haha. Hoppas på bättre middag på puben, jobbar 18-stängning ikväll. Black Friday så kanske blir rätt bra drag även hos oss vi får väl se. 
 
 
 

Nu ger jag upp

För vad kan det vara, fjärde gången? Som jag försöker laga kyckling i ugnen och nu ger jag fan upp. I fortsättningen kommer jag leva på mickrad havregrynsgröt, omelett och fkn grönsaker. Nedan följer händelseförloppet. 
 
>Bränner hela jävla handen i ugnen 
>Blir blind pga röken som osar ut. Blandad med
typ olja och dylikt vettefan när ngn städade den där ugnen sist. 
>Väntar en timme på att det ska bli klart och äntligen få äta.
>Köket blir till en jävla ångbastu pga röken och tårar sprutar också pga röken
>Flatmate kmr upp och hostar och går ner igen
>Öppnar balkongdörren för att inte brandlarmet ska gå av såhär mitt i natten. Känns som det skulle bli stelt. 
>Klart. Det smakar fkn skit.
>Mår illa. 
 

Winter Wonderland

 
I Hyde Park har de nu slagit upp det stora Winter Wonderlandet där det finns marknad, karuseller, isrink osv. Super mysigt även om det hade varit roligare med lite snö. Hit ska jag fler gånger!
 

Fruktmarknad

Jaa startade dagen med att köpa frukt i fkn överflöd. Marknad i närheten så där slog man till. Sjukt billigt faktiskt, köpte med mig clementiner, vindruvor och sparris. Ebba tog avokado, bananer och tomater. HAHA OK VEM BRYR SIG. 

Idag har jag kört på lumberjack. Trodde jag skulle bli sjukt utseéndefixerad av att bo här men bryr mig ju om möjligt mindre än förut.
 
Och fick syn på drömtårtan. Så nu vet ni vad jag vill ha tills jag fyller 20!
 

Lite hemtrevligt sådär

 
Fixat på rummet ikväll visst blev det bra? Nu har jag nått att titta på när jag inte kan sova haha.

My old Dutch

Har haft cravings efter pannkakor den senaste tiden så jag och Frida drog till My Old Dutch i Holborn som har fan allt i pannkaksväg. Provade en pannkaka med bacon, kyckling, champinjoner, majs, paprika och ost på. Låter inget vidare men det var faktiskt gott! Påminde om kolbullar. Fanns dessär-pannkakor med typ glass och bär eller nutella också men vart rätt stuffed på dem vi fick så vi skippade det denna gången.
 
Sedan gick vi till Covent Garden och kikade lite samt cappucino på Pret innan vi drog hem. 
 

Travel plans

Igår hade vi ett gäng islänningar på puben hur coolt va inte det? Vill så himla gärna åka till Island, mitt nästa äventyr blir nog fasen dit. Juli skulle tydligen va en bra månad så jag satsar på det. Men dom var riktigt trevliga, bjöd på öl också! 
 
Nu är jag ledig i två dagar och idag har jag hängt med Frida så får se vad jag hittar på ikväll. 
 
 

Typical måndag

Efter vi hade käkat middagen på en pub vid Marble Arch åkte vi hem till oss och möts av brandlarmet som tjuter för fulla muggar. Men vad fan ska det brinna nu också tänkte man efter allt som hänt här. En man blev överkörd vid tub-stationen förra veckan och skottlossning häromnatten. 
 
Ingen mer än jag var skraj och ingenting verkade brinna så herrarna stängde av det och sedan va det bra. Ena grannen kom ner för att kolla läget också, bara sådär assnygg australiensare som man ba "nej det brinner inte det är bara du som är het". Festade till det med pepparkakor innan vi nu gått och lagt oss, imorgon är det träning och jobb som gäller. 
 

Double sunday twice the funday

Dubbelpass på söndagar är sånt man först hatar och sedan älskar. Hela dagen brukar vara väldigt busy då vi serverar mat från 11-21 istället för 18-22. Jag jobbade dock i baren igår och det var ingenting utöver det vanliga, lagomt med folk liksom. Tur hade man där och dubbelt pass ger dubbel dricks så 35 pund i fickan kändes ju inte fy skam. 
 
Ledig idag och jag har kört ett svettigt benpass samt käkat middag med Ebbas familj. Skinny steak för det är liksom dags att dra tillbaka på kolhydraterna. Fettokerran i fetto UK alltså seriöst tillochmed luften man andas här är typ friterad. Förstår inte varför man går upp så jävligt i vikt. 
 
 

Marknad och mexikansk lunch

Efter fotoutställningen råkade vi hamna på en julmarknad vid London Eye. Såldes massor av fudge, juldekorationer och lite allt möjligt. Vi delade på en Belgisk våffla med jordgubbar och choklad i kylan, det börjar bli riktigt kallt här. Brukar vara runt 6 grader med isande vindar alltså. 
 
Bestämde oss för att hitta någonstans att luncha, inomhus. Blev la Iguana, en mexikansk restaurang där vi delade på en taco tray. Haha och spekulerade om alkoholkulturen här jämfört med hemma. Det är väl inte så tokigt att dela på en flaska vin en tisdagskväll, eller? Ta en skvätt ammarotti i förmiddagskaffet? Så Frida ba "ja vi borde dricka mer alkohol på eftermiddagarna" sagt och gjort så beställde vi en varsin kaffedrink efter maten och sedan konstaterade jag att det kanske är ovärt att flytta hem innan man fyllt 20 haha. 
 

The World Press Photo Exhibition

 
 
Idag har jag och Fritjof varit på fotoutställning i Southbank Centre. Var intressanta historier och rätt sjuka bilder faktiskt. Krig och kassa levnadsförhållanden typ. 
 

Du borde byta livsstil

Jaha rubriken har jag quotat min chef som tycker att jag lever ett alldeles för tråkigt liv och fattar typ inte varför jag ens bor här haha. "Jag var faktiskt ut igår so I'm doing quite alright" sa jag. Detta var alltså första utgången på flera veckor. Var på dstrkt där LMFAO skulle spela men det sket dom i ja. Vet inte vad som hände eller inte hände men det blev inge av iaf. Synd för mig för jag hade ju tänkt shuffla hela natten, anyway så kändes det rätt lame och lite folk så jag drog hem vid 2-tiden. Tänkte klara av att ta mig hem med bussen som jag alltid misslyckas med och igår visade sig vara helt utan framsteg. Fick gå några kilometer från Fulham, iskall, svärandes och less. 
 
Tidigare på dagen så mötte jag upp Ebba och hennes föräldrar i Covent Garden, gick på pub och sedan en belgisk restaurang som var rätt häftig. Åt så himla god kyckling med svampsås alltså var typ i himlen. Ja just det sedan visade det sig att vi fick gratis på mat på DSTRKT också, vet inte hur eller varför men det var någon tjej som fyllde år så där fick vi massor av apitizers typ. Sallad, stek, hallon, sparris, mozzarella, tonfisk, bröd och abborre. Ja man tackar ju inte nej. Haha ja och Ebbas mamma ba "ät nu man vet aldrig när det blir mat nästa gång". Första gången man faktiskt tog det seriöst. 
 

Starbucks och Shopping

Frida ringde och väckte mig som vanligt imorse. Haha nejdå det var bara andra gången men det är lika bra så sover jag inte bort hela dagarna. Så jag åkte och träffade henne på starbucks vid Tottenham court road. Käkade frukost där och sedan gick vi på Dorothy Perkins och köpte varsina jeans. Kändes dock lite onödigt för det har jag inget stort behov av men då tänker jag som så att tar man med sig 1 par jeans i provhytten som sedan sitter perfa då slår man till. Hur ofta händer det liksom?! Ikväll jobbar jag 18-stängning och jag är redan dödstrött toppen.
 
 

Se u soon Sweden

Igår mötte jag upp Frida på Scandi kitchens igen. Blev cappuccino och lussebulle till frukost sen kladdkaka också innan vi gick för att kolla på lite julklappar. Mötte upp Ebba vid 5 innan jag åkte hem för att jobba och sedan träffades vi igen i Earl's court efter stängning. Var inte hemma förrns typ 5 imorse men här va man uppe halv 11 för att tvätta jobbkläderna ja. Nu blir det powernap hörs. 
 
Just det jag har även bokat hemresa över jul ses snart sverige!
 
 

Linecleaning

Träningen gick bra, sen spenderade jag lite mer pengar än tänkt kanske, en ny jacka, sängkläder, jeans och tvättkorg blev det. Men nöjd ändå!
 
Jobbet gick också bra, blev överlycklig att vi kunde visa Sverige-Portugal men det var också enbart jag i hela puben som var intresserad av den matchen.. så jävla tråkigt med förlust dock. Aja sen hade vi linecleaning efter stängning och det betyder pint efter pint efter pint. Drick så mycket man orkar typ. Jag blir ju fortfarande tipsy efter en och önskar jag kunde va lite mer resistent, men då lär jag bli pank väl hemma i sweden. Nu är det klart att jag får fira jul hemma också, så imorgon ska jag boka biljetter. Dock måste jag jobba nyår men tror fan det kommer bli legendary haha. 
 
 

Godmorgon

Uppe med tuppen och har nu käkat frukost. Ska nog dra en snabbis på gymmet innan jag beger mig mot Oxford Circus. Har lite ärenden att uträtta nu när jag fått lön. Älskar att få lön varje fredag <333 Kanske hälsar på Eloba också, vi delar rum men ses typ 3ggr i veckan haha. Btw kolla mitt fina lakan med hundar på. Och just det vi har äntligen fått till värmen här hemma nu, så den är på från 06:30-09:30 och 18:30-21:30. Vilket betyder att man fortfarande måste sova som en eskimo men sprickan i fönstret sa dom bara "det är lungt, don't worry about it" och tänker alltså inte göra något åt det. Ok tack ska smitta er när jag blir sjuk. The management alltså.
 
 
 

Scandinavian kitchens

Idag mötte jag upp Frida på Scandi kitchens, funderat på om vi eventuellt ska dela lägenhet allihopa! Hann inte ses så länge dock och jag glömde helt bort att beställa från det svenska smörgåsbordet men fick smaka lite julmust och det satt ju fint. Det har nog blivit favoritaffären haha. Såg att dom sålde både marabou, kex choklad, plopp och delicato bollar. Kanske får bli på lördag. Ska försöka vara nyttig nu så lördagar  får bli unnardag. Kikade in på miss Selfridges en sväng också, rea i hela butiken så dit hinner jag förhoppningsvis imorgon för att köpa mig en fake fur.
 
 
Ikväll har jag jobbat från 18 och efter att ha varit ledig i 3 dagar hade jag typ glömt bort hur man gjorde. Så många misstag men fick en descent dricks iaf, för en torsdag hehe. 
 

Om dagen

Tvättat, städat, handlat, tränat och lagat mat. Alan har nu lärt mig hur man lagar kyckling i ugnen och det var ju tur för jag köpte 2 kg. Baconlindad sparris på det och voila Kerstins middag. 
 
Gymmet var jättekul den as-snygga killen som jobbar där visade oss massa övningar med TRX och pushade oss igenom månadens utmaning - plankan. Vi är tvåa och trea atm och killarna som provade efter oss var inte ens i närheten tas bra försök. Hehe.
 
 

Carnaby Street

Idag har jag varit och kikat lite på Carnaby Street, liten men fan bästa gatan i London alltså. Solklar favorit. Mötte 3 tjejer som var fashion students och ville fota min outfit till en streetstyle blogg som dom skulle starta som ett projekt. Synd jag inte kom ihåg vad den hette haha. Alla är så söta här och dom ba "I like your hat." "I like your coat and OMG I like your shoes." "Yeah love the shoes!" Sen sa vi bara ty ty och jag snubblade iväg. Shoppade lite och sen hittade jag en genväg till Victoria's Secret så ja det blev väl en sväng där också. Nu är jag hemma och ska snart gå och köpa mat och träna. Har träffat ny flatmate igen i 0,2 sekunder han verkar skön. 
 

Ibland finns det bastu på gymmet

Första av tre lediga dagar. Har ju typ holiday nu vad ska man hitta på?! Idag har jag iaf åkt norrut och lämnat lite kläder hos en designer från photoshooten som Ebba assisterade på. Gick galant det och sen har vi tittat på en ny lägenhet eftersom vi är lite sugna på att flytta. Den var fin men hade bara en dubbelsäng och delades med en familj (som hade världens sötaste dotter) men då känns det lite konstigt att bo där om man ska snubbla in klockan 1 varje natt. Ska väl fortsätta leta efter något bättre. Ja och våran 30-åriga flatmate kallade oss nyss för dicks på twitter för vi bad alla att diska efter sig. Alltså är det en orimlig förfrågan eller? Man ba 30 :) år :) herregud. 
 
 
Vi har även hunnit med ett kvällspass på gymmet. Ben och bål fick sig en omgång. Haha och i maskinrummet som även har fria vikter och skivstänger var HELA spegelväggen immad då alla grabbar körde sina pass. Hur kul när dom gnuggade på spegeln för att spänna sina biceps alltså cute. 
 

Food prep

Håller på att laga mat nu ja. Lax i ugnen som får bli lunch efter jag varit på gymmet. Ikväll jobbar jag från 18 till stägning och i baren hela kvällen. Har fan baren hela veckan undra hur det kommer gå. Brukar oftast vara i restaurangen nämligen nåväl experience experience. PS. Lagom timing så har jag fått världens största finne på hakan män gu va kul DS.
 

And as you fall apart we just call it odd

Lyssnar på James Blunt nya album och ska snart dra mig mot gymmet. Har börjat använda Nikes Training Club -appen. Dör varför gör jag så mot mig själv. Körde ben och rumpa i förrgår och träningsvärken är påtaglig. Älskar att jag måste klättra upp och ner för sängen. Förra veckan så ba yolo och hoppade sista biten dvs 1,5dm även då hade jag träningsvärk i denna grad, kunde därför inte emot mig själv så benen vek sig och där låg jag i en hög på golvet. För trött för att ens orka skratta o ba gööööh. 
 
Aja blir två bilder från vårat lördagsfika dvs öl-rundor på puben med lite inslag av tequila, bailys och patron. Så här har ni mig och Ebba och Ben. (Man fick ju äran att Halloweenpynta)
 
 

Lediga dagar aka äta mat

Undrar om food shopping räknas som skill på cv:t? Här fick jag till 18 måltider för ca 140kr. Dessvärre har jag redan käkat upp hälften pga döhungrig och jag älskar ju när folk på jobbet frågar vad man har för planer på sin lediga dag "Ja jag ska köpa mat och äta" för det blir liksom inte av dom dagarna man jobbar förutom middagen då hehe. 
 
Annars finns det heller inte så mycket att göra förutom tvätta, städa och träna. Ja jo who am I kidding bor i Europas huvudstad men beger mig fan inte ut och brottas med turisterna utan bra anledning, så äventyr blir oftast när fler är ledig samtidigt. Haha nu påbörjar jag rond två, fortfarande hungrig. Hörs så länge.
 
 

Break

Kvällen igår blev allt utom spektakulär. Bestämde oss för att käka på donken och sen åka hem haha. Partybrudarna. Men jag hade ändå huvudvärk och jobbar dubbla skift idag så det var lika bra. Var inte så taggad, halloween är väl rätt överskattat?
 
nu är jag iaf hemma på rast, ska tillbaka vid 5 och slutar vid 10. Undrar vad man får till middag hehe. Aja ska försöka mula i mig detta så långt det går, döhungrig. 
 
 

RSS 2.0